MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Katastrofa smoleńska

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 17 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

Str 17 z 20

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

marcinb

Post #1 Ocena: 0

2011-04-19 16:53:09 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Dziekujemy za uwagi.

Grono Moderatorow zdecyduje czy zamknac watek i komu, jesli wogole dac bana.
Gwoli przypomnienie - jeden z Forumowiczow powolywal sie na Radio Maryja.
Zreszta, i sposob prowadzenia watku jak i wypowiedzi niektorych z uzytkownikow pozostawiaja wiele do zyczenia pod wzgledem zarowno dobrych manier jak i rzetelnosci dziennikarsko-detektywistycznej.

Przypominam ze uwagi co do prowadzenia Forum mozna kierowac do Redakcji, jak rowniez mozna zrezygnowac z brania udzialu w zyciu Forum.

Pozdrawiam i zycze milego dnia.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer gadu-gadu

trytonniusz

Post #2 Ocena: 0

2011-04-19 16:57:15 (14 lat temu)

trytonniusz

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 10-10-2010

Cytat:

2011-04-19 16:53:09, marcinb napisał(a):
Dziekujemy za uwagi.

jak rowniez mozna zrezygnowac z brania udzialu w zyciu Forum.

To ja jeszcze jedna uwage. Rozumiem ze to twoja ulubiona metoda "moderowania"? Nekanie przeciwnikow politycznych, polowanie na kazdy najmniejszy powod do interwncji i jednoczesna zacheta zeby zrezygnowali z forum?
Ja mam pytanie wiec do redakcji. Mozna chyba was potraktowac jako medium. Gdzie wasza etyka dziennikarska i bezstronnosc?

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcinb

Post #3 Ocena: 0

2011-04-19 17:05:53 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Drogi Trytoniuszu,

Prosimy zapoznac sie za znaczeniem slowa moderate jak i definicji moderato'a.

Sluze pomoca:
Moderators

–noun
6.
a person who is moderate in opinion or opposed to extreme views and actions, especially in politics or religion.
7.
( usually initial capital letter ) a member of a political party advocating moderate reform.

–verb (used with object)
8.
to reduce the excessiveness of; make less violent, severe, intense, or rigorous: to moderate the sharpness of one's words.
9.
to preside over or at (a public forum, meeting, discussion, etc.).

–verb (used without object)
10.
to become less violent, severe, intense, or rigorous.
11.
to act as moderator; preside.

Origin:
1350–1400; Middle English moderate (adj.), moderaten (v.) < Latin moderātus (past participle of moderārī to restrain, control), equivalent to moderā- verb stem ( see modest) + -tus past participle suffix

Mam nadzieje ze powyzsze pomoze.

Zycze milego dnia.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

trytonniusz

Post #4 Ocena: 0

2011-04-19 17:10:26 (14 lat temu)

trytonniusz

Mężczyzna

Konto zablokowane

To ja powtorze w odpowiedzi do twojej definicji do ktorej nijak nie pasujesz. Poza tym wiadomo od dawna ze przymykasz oczy jak rozrabia ktos o twoich pogladach (sam tez nieraz po kims pojedziesz) a inaczej po wrogach.
Jestes niegodny bycia moderatorem - jedyny w calym tym towarzystwie. oczywiscie redakcja moze to olac ale w dluzszym czasie rozszerzajace sie pogloski o cenzurze i stronniczosci na forum na pewno wam nie pomoga.

Cytat:

2011-04-19 16:44:00, trytonniusz napisał(a):
Osmieszasz sie twierdzac, ze Naczelna Prokuratura Wojskowa to mochery. W ten sposob jasno wykazales, ze jestes niezwykle stronniczy. Moderator :-]:-]:-]
Nie zapomnij wyczyscic mojego postu i dac mi bana !

[ Ostatnio edytowany przez: trytonniusz 19-04-2011 17:11 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

CapitalismConvi

Post #5 Ocena: 0

2011-04-19 17:11:38 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Cytat:

2011-04-19 16:33:57, marcinb napisał(a):
Musze z przykroscia stwierdzic ze wtake wyczerpuje swoja formule i nie wnosi nic nowego.

Niektorzy forumowicze szerza rowniez poglady, z ktorych wynika ze kazdy kto ma inne spojrzenie na rzeczywistosc niz Radio Maryjne oraz to autorow watku, to zwykly Matolowaty Pies Pawlowa Premiera Tuska.

Dziekujemy autorom watku za probe rozwiazania tajemnicy Katastrofy w Smolensku, jak rowniez jestesmy zmuszeni moderowac watek - zgodnie z definicja moderate.
Przypominam, ze obecnosc na forum jest wyborem, nie obowiazkiem. Sugeruje tez, ze jesli Forum nie spelnia oczekiwan uzytkownikow, mozna wysylac do Redakcji propozycje zmian.
W ostatecnosci Niezadowoleni Forumowicze moga zmienic Forum na inne.

O co Ci tym razem chodzi? Były jakieś głupie wpisy pod moim, bo nie lookałem na forum przez te 2 godziny?

Co masz na myśli "nie wnosi nic nowego"? To link o głupiej książce, który zapoczątkował całą dyskusję "wnosił cokolwiek nowego"?
Byłeś jednym z pierwszych, którzy podjęli temat książeczki i Twój wpis o bombie próżniowej i wierze w spiski w PiSie wnosił cokolwiek nowego?

Poza tym, brałeś aktywny udział w tej dyskusji i zupełnie nie byłeś neutralny, więc jak możesz oceniać m.in. samego Siebie? Idź naskarżyć, do Administratorki, zamiast pohukiwać na innych.

Nie mogę się oprzeć i nie zapytać... Co "nowego wnosi" temat o dupie?:-D

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWWNumer gadu-gadu

CapitalismConvi

Post #6 Ocena: 0

2011-04-19 17:21:49 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Marcinb najwyraźniej doznał przed chwilą jakiejś iluminacji i przyjął rolę BEZSTRONNEGO MODERATORA.

Mam propozycję, bądź uczciwy i pozostań w Swojej roli dyskutanta w tym wątku, a jeśli jakieś wpisy Ci się nie podobają, bo wg Ciebie obrażają, zgłoś administracji.

Ja poszukam wpisów, tu i w innych wątkach, które uszły uwadze moderacji, a można je posądzić o obrażanie innych (np. mohery, oszołomy, itp.).

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

CapitalismConvi

Post #7 Ocena: 0

2011-04-19 17:31:23 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Cytat:

2011-04-14 14:59:57, marcinb napisał(a):
(...)wielbiciele PiS i Teorii Spiskowych kupia ta ksaizke, (...)

W sumie to nawet podoba mi sie takie podejscie, skoro mozna zarobic na paranoikach to czemu nie skorzystac z okazji?

Dangerous__girl "Co za banda oszołomow:-Y ", "Oczywiscie ze PISiorowcy sa ta ksiazka zachwyceni"

krakn "pisowcy juz nie wiedza co wymyslic, albo autor jest geniuszem marketingu, ugotował to co klient paranoik potrzebuje :)))"

Pierwsze klika wpisów ze strony nr1 zanim jeszcze zabrałem głos.
Na koniec najlepsze... Marcinb - moderator pisze:

"Wylaczyc Radio MaRyja i TV Taty Grzyba a wlaczyc te partie mozgu ktore jeszcze nie zostaly poddane Partyjnej Lobotomii."

To ja byłem w tym wątku przez Ciebie obrażany.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

trytonniusz

Post #8 Ocena: 0

2011-04-19 17:35:34 (14 lat temu)

trytonniusz

Mężczyzna

Konto zablokowane

Oj przegiales. Za chwile pojawi sie w watku jakis czynnik nadrzedny, moze Kasia red i stanowczo wytlumaczy, ze te w/w przyklady sa zgodne z regulaminem. A ty macisz, watek zostaje zamkniety a ty dostajesz bana. Ja pewnie tez HE HE HE.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcinb

Post #9 Ocena: 0

2011-04-19 17:42:07 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Drogi CC,

Twoje uwagi zostaly zanotowane i przekazane Gronu Moderatorow.
Z uwagi na konflikty powstale na watku sugeruje jego zamkniecie.
Mam nadzieje ze podjeta decyzja usatysfakcjonuje wszystkie osoby wyrazajace ubolewanie z powodu niskiego poziomu watku.

Niezadowolonym z dzialanosci Forum, ktorzy podjeli decyzje o usunieciu kont z Mojej Wyspy zyczymy powodzenia na innych Forach.

Dziekuje i zycze milego wieczoru.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Mis_Koralgol

Post #10 Ocena: 0

2011-04-19 17:42:56 (14 lat temu)

Mis_Koralgol

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 15-04-2011

bronka zrobiłeś, o tutaj:Musze z przykroscia stwierdzic ze wtake wyczerpuje swoja formule i nie wnosi nic nowego.

ale i tak nie rozumiem o co Ci chodzi :-?

Cytat:

2011-04-19 16:33:57, marcinb napisał(a):
Musze z przykroscia stwierdzic ze wtake wyczerpuje swoja formule i nie wnosi nic nowego.

Niektorzy forumowicze szerza rowniez poglady, z ktorych wynika ze kazdy kto ma inne spojrzenie na rzeczywistosc niz Radio Maryjne oraz to autorow watku, to zwykly Matolowaty Pies Pawlowa Premiera Tuska.

Dziekujemy autorom watku za probe rozwiazania tajemnicy Katastrofy w Smolensku, jak rowniez jestesmy zmuszeni moderowac watek - zgodnie z definicja moderate.
Przypominam, ze obecnosc na forum jest wyborem, nie obowiazkiem. Sugeruje tez, ze jesli Forum nie spelnia oczekiwan uzytkownikow, mozna wysylac do Redakcji propozycje zmian.
W ostatecnosci Niezadowoleni Forumowicze moga zmienic Forum na inne.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 17 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,