Nie rozumiem, co jest żenującego w zdaniu, że A.Maciarewicz zajmuje się sprawą katastrofy po stronie PiS. Jest szefem tej komisji sejmowej
Jak ktoś kto zupełnie nie zna się na lotnictwie może być szefem komisji ustalającej przyczyny katastrofy lotniczej? To jest osoba kompetentna?
Gdyby był pilotem to byś zapytał czemu nie jest nawigatorem,
gdyby był nawigatorem to byś zapytał czemu nie jest konstruktorem płatowców,
gdyby był konstruktorem płatowców to byś zapytał czemu nie jest konstruktorem silników,
gdyby był konstruktorem silników to byś zapytał czemu nie jest chemikiem specjalistą od paliw,
"NPW: katastrofa w Smoleńsku nie była efektem nacisków na załogę
Jak informuje portal tvn24.pl, w dotychczas zgromadzonym materiale nie ma żadnych dowodów, które wskazywałyby na to, że katastrofa samolotu Tu-154 w Smoleńsku była efektem nacisków na załogę. Informacje takie przekazał płk Zbigniew Rzepa, rzecznik Naczelnego Prokuratora Wojskowego."
Właśnie zamierzałem podrzucić jakiś link, na temat upadku teorii nacisków, ale cieszę się, że dałem się ubiec.
Małe podsumowanie dotychczasowego przebiegu "śledztwa" i profesjonalizmu oraz szczerości Tuska i jego pomagierów znajduje się tutaj:
Muzyka trochę zatrważająca, ale ogólnie filmik ok. Podoba mi się naświetlenie wiarygodności Putina, bo zauważyłem, że od rozpoczęcia pogłębiania przyjaźni polsko-radzieckiej nad ciałem śp. Lecha KAczyńskiego, w Polskich mediach temat rządów bezprawia w Rosji jest wyciszany.
Musze z przykroscia stwierdzic ze wtake wyczerpuje swoja formule i nie wnosi nic nowego.
Niektorzy forumowicze szerza rowniez poglady, z ktorych wynika ze kazdy kto ma inne spojrzenie na rzeczywistosc niz Radio Maryjne oraz to autorow watku, to zwykly Matolowaty Pies Pawlowa Premiera Tuska.
Dziekujemy autorom watku za probe rozwiazania tajemnicy Katastrofy w Smolensku, jak rowniez jestesmy zmuszeni moderowac watek - zgodnie z definicja moderate.
Przypominam, ze obecnosc na forum jest wyborem, nie obowiazkiem. Sugeruje tez, ze jesli Forum nie spelnia oczekiwan uzytkownikow, mozna wysylac do Redakcji propozycje zmian.
W ostatecnosci Niezadowoleni Forumowicze moga zmienic Forum na inne.
Pozdrawiam i zycze milego dnia.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
2011-04-19 16:33:57, marcinb napisał(a): Musze z przykroscia stwierdzic ze wtake wyczerpuje swoja formule i nie wnosi nic nowego.
Niektorzy forumowicze szerza rowniez poglady, z ktorych wynika ze kazdy kto ma inne spojrzenie na rzeczywistosc niz Radio Maryjne oraz to autorow watku, to zwykly Matolowaty Pies Pawlowa Premiera Tuska.
Musze z najwieksza przykroscia stwierdzic, ze najwiekszym matolem jest ten, kto kazdego kto ma od niego odmienne zdanie przypisuje do Radia Maryja.
Osmieszasz sie twierdzac, ze Naczelna Prokuratura Wojskowa to mochery. W ten sposob jasno wykazales, ze jestes niezwykle stronniczy. Moderator Nie zapomnij wyczyscic mojego postu i dac mi bana !