MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Katastrofa smoleńska

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

Str 2 z 20

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

forumuser

Post #1 Ocena: 0

2011-04-14 21:32:33 (14 lat temu)

forumuser

Mężczyzna

Z nami od: 31-12-2008

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

CapitalismConvi

Post #2 Ocena: 0

2011-04-14 21:34:22 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Nie potrafię, czytać z ruchu warg, tak jak ci zapowiadani eksperci mający się zająć słynną kłótnią gen. Błasika, z pilotem, więc czy mógłbyś rozwinąć Swoją myśl?
Oczywiście jeśli tam była jakaś myśl, bo może była to tylko reakcja:-;

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWWNumer gadu-gadu

CapitalismConvi

Post #3 Ocena: 0

2011-04-14 21:39:16 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Cytat:

2011-04-14 21:32:33, forumuser napisał(a):

No, teraz w końcu rozumiem!!
Pojechałeś po tym oszołomie jak po łysej kobyle:-]
Naprawdę nie spodziewałem się tak celnej riposty na to co napisałem!

A teraz pora na zasłużoną miseczkę z jedzonkiem;-)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

ajlowkunsil

Post #4 Ocena: 0

2011-04-14 21:41:56 (14 lat temu)

ajlowkunsil

Mężczyzna

Z nami od: 28-11-2010

"Tupolew wylądował awaryjnie w błocie, a o 8:39 rozerwał go wybuch bomby próżniowej, która zabiła część pasażerów. Ci, którzy przeżyli zostali zamordowani strzałami z broni palnej."

Juz w tym momencie nie chcialo mi sie czytac co jest dalej.
Wyimaginowane dolegliwości są nieuleczalne.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

CapitalismConvi

Post #5 Ocena: 0

2011-04-14 21:43:38 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Cytat:

2011-04-14 21:41:56, ajlowkunsil napisał(a):
"Tupolew wylądował awaryjnie w błocie, a o 8:39 rozerwał go wybuch bomby próżniowej, która zabiła część pasażerów. Ci, którzy przeżyli zostali zamordowani strzałami z broni palnej."

Juz w tym momencie nie chcialo mi sie czytac co jest dalej.

Ja też odradzam kupowanie i czytanie tej książki.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcinb

Post #6 Ocena: 0

2011-04-14 21:44:02 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Interesujace podejscie:

Jedyną osobą, która wg mnie jest kompetentna w wypowiedziach nt. katastrofy i śledztwa ze strony PiSu jest A. Macierewicz

Bogu dzieki, ze dodales moim zdaniem, bo jak wiadomo AM jest oaza prawosci, nieomylnosci i gwarancja czysto naukowego podejscia do rozwiazywania problemow.

Twoja wypowiedz, jakkowliek utrzymana w miare sensownym tonie, sypie sie w momencie, w ktorym stylem skromnej manipulacyjki probujesz zwalic wine na rzekomy mainstream, ktorzy jak juz zdazylismy zauwazyc tkwi gleboko w swiadomosci osob ktore zwalczaja rowniez:

- spiski masonskie, zydowskie, rosyjskie, amerykanskie, niemieckie i wszystkie powyzsze w mniej czy bardziej sensownych konfiguracjach
- kazde inne zdanie niz tych, ktorzy wywodza sie z partii zblizonych do PiS

A przeciez jak wiadomo, samolot wysadzilw powietrze Tusk z zemsty za kradziez krzesla w Brukseli. A gen Petelicki jak wiadomo dysponuje magicznym sms o znaczeniu strategicznym.

Jak zwykle paranoja wlaczy ze zdrowym rozsadkiem i nikt z wielbicieli Teorii PiSkowych nie zauwaza, ze w tak Wielki PiSek na Zycie Prezydenta musialoby byc wmieszanych tyle osob, ze zwykly rachunek prawdopodobienstwa mowi, ze wszytsko wydaloby sie szybciej niz blyskawicznie. Ludzie wmieszani maja swoje slabe i silne strony, maja swoje przywary i wyrzuty sumienia, maja tez rodziny. I jak to w takich sytuacjach bywa, ktos gdzies moglby sie ywgadac, powiedziec za duzo, a ktos inny moglby to wykorzystac i opublikowac. Nawet partnerka, kochanka czy zona jednego ze spiskowcow moglaby go w akcie zemsty zadenucjowac. Ale po co sluchac zdrowego rozsadku - SPISKI SA CIEKAWSZE! A i paranoicy maja sie czym ekscytowac.
I jak to wspomaniano wczesniej odruchu Pawlowa - sa i tacy co juz maja taki odruch silnie wyksztalcony i ciagle trenowany:

Cos zlego o PiS i od razu wiemy ze to Spisek!

I slinka takim cieknie na sama mysl co tu by jeszcze wymyslec, jaki to Nowy PiSek odkryc.
Moja rada?
Wylaczyc Radio MaRyja i TV Taty Grzyba a wlaczyc te partie mozgu ktore jeszcze nie zostaly poddane Partyjnej Lobotomii.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer gadu-gadu

marcinb

Post #7 Ocena: 0

2011-04-14 21:50:47 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Cytat:

2011-04-14 21:34:22, CapitalismConvict napisał(a):
[...]Nie potrafię, czytać z ruchu warg, [...]

Ja potrafie, ale tylko ze sromowych. A i tez sie zdarza ze blednie interpretuje za co dostaje po lbie. Jak rowniez za, ze to nie na te wargi sromowe patrzylem co trzeba.
:-]
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

CapitalismConvi

Post #8 Ocena: 0

2011-04-14 21:51:32 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Marcinb, mam do Ciebie osobistą prośbę. Nie czytaj już moich postów, bo nie tylko masz duży problem z ich zrozumieniem, ale, co gorsza, wynajdujesz w nich rzeczy, których tam nie ma. Mógłbym znowu wytknąc manipulacje, których się dopuszczasz, tak jak robiłem to w dobrej wierze w poprzednich wątkach, ale już mi się nie chce.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

forumuser

Post #9 Ocena: 0

2011-04-14 22:10:50 (14 lat temu)

forumuser

Mężczyzna

Z nami od: 31-12-2008

Cytat:

2011-04-14 21:51:32, CapitalismConvict napisał(a):
Marcinb, mam do Ciebie osobistą prośbę. Nie czytaj już moich postów, bo nie tylko masz duży problem z ich zrozumieniem, ale, co gorsza, wynajdujesz w nich rzeczy, których tam nie ma. Mógłbym znowu wytknąc manipulacje, których się dopuszczasz, tak jak robiłem to w dobrej wierze w poprzednich wątkach, ale już mi się nie chce.

słabo coś walczysz o prawdę
pisz, wytykaj, popieraj faktami, dowodami
insynuacje Antka już nikogo nie bawią

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcinb

Post #10 Ocena: 0

2011-04-14 22:14:34 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Osobista Prosba publicznie na Forum - a my sie dziwimy ze gosc wspiera AM. Zreszta nci zlego w tym nie ma... Nawet musze przyznac ze CC ma poczucie humoru:

Słuchacz R.Maryja... zagłosował na Kaczyńskich i wyjechał do Anglii... słyszał strzały w filmie ze Smoleńska... przyjaciel wszystkich Gruzinów.

A propos manipulacji - wytykaj, wytykaj, niech Ci sie zachce.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 2 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,