Str 6 z 7 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-04-05 19:17:26 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2011-04-05 19:34:29 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2011-04-05 19:40:24 (14 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: 2011-04-05 19:17:26, krissotrent napisał(a): Czy wilki juz sie zagryzly w watku snipera o tej wiosce bez religijnych zasad wewnetrznych? A trolle, do każdego co ciekawszego tematu zakładające sobie nowe konto liczymy jako reprezentatywnych w naszym "wilczym" gronie? Bo wiesz w innych tematach jakoś braterstwo wilków bawi się całkiem nieźle i nikt nikogo nie podgryza. ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Post #4 Ocena: 0 2011-04-05 20:14:45 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
dadido | Post #5 Ocena: 0 2011-04-05 20:31:12 (14 lat temu) |
Z nami od: 11-12-2007 Skąd: Manchester |
Cytat: 2011-04-05 14:58:24, godfather78 napisał(a): sprzedali sasiada polaka bo innych nie bylo w angli jest wiele narodowosci, ale polak dalej sprzedaje swojego No tak !..chyba cos w tym jest !..Moze nie kazdy polak do takich należy,ale fakt ,ze jestesmy nieuczciwym narodem daje sie coraz bardziej potwierdzać. Ostatnio bo dokładnie 3mc temu moja dobra kolezanka tak mi sie wydawało poznała tu chłopaka w Angli Polaka i zamieszkali razem u mnie po 6mc mieszkania razem ten typ doszedł do wniosku ,ze za dużo placi co nie było prawdą oczywiscie ja im poszłam na reke bo nie płacili depozytu i też byłam naiwna bo płacili na koniec miesiaca a nie z góry wiec to wykorzystali bo dokładniej mówiac przemieszkali miesiac i przed dniem zapłaty spakowali walizki i zostawili kartke na pozegnanie z pozdrowieniami. Dobre sobie co ?..a ja mam za swoje 550 f..zapłaciłam za nich bo zaufałam głupia ![]() W życiu piękne są tylko chwile i ulotne jak motyle ...
|
|
|
czarnaelka | Post #6 Ocena: 0 2011-04-05 20:46:40 (14 lat temu) |
Z nami od: 12-07-2010 Skąd: portsmouth |
zadna ze mnie czarna owca ani zaden wilk....Kwestia Polakow i stosunkow pomiedzy nimi poruszana jest w prawie kazdym watku wiec po co to powielac? Nie od dzis wiadomo,ze sa ludzie i ludziska czy to w Polsce czy tutaj .
naturalna wibracja nie zabija...
|
Post #7 Ocena: 0 2011-04-05 20:56:19 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Adacymru | Post #8 Ocena: 0 2011-04-05 21:47:19 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Bardzo czesto mozna spotkac, ze jak ktos ma odmienne zdanie, a szczegolnie jak nie popiera np wyludzania, zycia na koszt innych, to w kontr ataku pojawia sie wlasnie oskarzenie o zazdrosc.
Nie wiem czy ktos o mnie mowi co mam a czego nie, bo nie slucham plot na takie tematy. Nie rozmawiam ze znajomymi na temat ich stanu majatkowego, i nie wyobrazam sobie zeby kolezanka wypytywala mnie ile zarabiam, albo ile wydalam na np meble. Moze czas zmienic tematy rozmow, albo towarzystwo, to nie bedzie obgadywania, zazdrosci etc etc.
Ada
|
Post #9 Ocena: 0 2011-04-05 23:51:30 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
autor65 | Post #10 Ocena: 0 2011-04-06 11:47:38 (14 lat temu) |
Z nami od: 02-08-2010 Skąd: Portsmouth |
Racja Eris! Patrzycie na te wszystkie wydarzenia przez zla optyke. To nie znajomi sa zli. To my zle wilki jestesmy a naniedobrzejszy to jestem JA.
Zaoferowalem koledze syna pomoc i jakby nie patrzec chcialem dorobic sie na mlodzieniaszku wynajmujac mu pokoik. Nie dziwne ze mlody sie zorientowal i zwinal manatki pozostawiajac czek bez pokrycia. Jak moglem? Nastepnie zwrocilem sie z oferta pomocy do bliskiego z rodziny i czego sie teraz dziwie, ze w momencie, gdy zapytalem sie czy nie dolozylby sie do kosztow ...zwial! co to za pomoc miala byc? Albo pomoc albo wyzysk! Moi koledzy tez zwiali w momencie gdy rozmowa zeszla na temat zaleglych oplat i wlasnie wtedy olsnilo mnie! Kaz! Ty wilku przebrzydly, Ty krwiopijco, wilkolaku jeden! Opamietaj sie. Ale juz za pozno... zostalem sam i wyje sobie do ksiezyca. Uuuuuu, uuuuuu ![]() P.S jakby jakas owieczka chciala prace, bilet z Polska, tani pokoik nawet za doplata to ja....uuuuuuu! człowiek się zmienia za ...granicą
|