MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Sikh pozwal Polska S.G.

« poprzednia strona

Strona 17 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

Str 17 z 17

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

stanislawski

Post #1 Ocena: 0

2010-09-16 10:13:20 (15 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Ja sie np. poczułem obrażony na lotnisku w Manchesterze, kiedy leciałem do Stanów z rodziną. Jakas sniada wyciagnęła nas do kontroli, z tłumu skaładającego się głównie z jakiejs hałastry w turbanach i piżamach. Długo oglądała też nasze paszporty - pewnie takich jszcze nie widziała po zejsciu z drzewa.
Zapytałem,, czy widziała już kiedys terrorystów ze Szwecji, Szwjacarii, Polski, Estonii... Jeżeli nie, to niech sie odpierdoli i szuka terrorystów zgodnie ze statystyką - pomiędzy tymi z których oni sie zawsze rekrutują (od czasów grupy Baader-Meinhof, która była biała i europejska - choć samolotów nie porywała). Zawołała jakiegos "menadżera" (tez jakis smoluch) no i była awanturka. Żona mnie przystopowała, na podstawie, że wypiłem wczesniej dwa piwa (rano było) i smoluchy mogą mnie nie wypuscic. No mało brakowało, a też bym został zatrzymany za poglądy - oparte tylko na prostej statystyce... Chociaz nie miałem turbanu, a może własnie dlatego, że go nie miałem...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Strona 17 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,