jedno mnie zastanawia - Pan Ruszczynski dal sie wciagnac w pyskowke, jaka nie przystoi prezesowi zadnej firmy.
Jest to swiadectwo nieumiejetnosci kierowania ludzmi, rozwiazywania konfliktow wewnetrznych i braku jakichkolwiek inertpersonal skills.
Jestem czytelnikiem Moich 3 grosz i z tego co zauwazylam czytajac to forum, wnioskuje ze dokonujecie tu Panstwo publicznego prania wlasnych brudow, gdy argumentow brak.
Panu Ruszczynskiemu zas dziwie sei - czy nie obawia sie on reakcji potencjalnych ogloszeniodawcow?
W mojej opini - jako prezes firmy, ktora ma niby dzialac na rzecz dobrego imienia Polonii - niestety Pan Ruszczynski wlasnie to imie sponiewieral. Czy jest Pan pewien, ze ma Pan odpowiednie kwalifikacje (oprocz finansowych oczywiscie) do zarzadzania grupa ludzi i pracy w mediach?
I jedna uwaga - jesli watpi Pan w autentycznosc Panow z Radia Zet, jaki problem skontaktowac sie z nimi mailowo na adres firmowy lub poprzez prezesa radia Zet?
To forum to nie miejsce na dociekanie czy sa autentyczni czy nie. Jak sie ma watpliwosci to sie pisze do zrodla, aby je wyjasnic.