MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

takasobie

Post #1 Ocena: 0

2004-04-09 01:50 (21 lat temu)

takasobie

Z nami od: 09-04-2004

jedno mnie zastanawia - Pan Ruszczynski dal sie wciagnac w pyskowke, jaka nie przystoi prezesowi zadnej firmy.
Jest to swiadectwo nieumiejetnosci kierowania ludzmi, rozwiazywania konfliktow wewnetrznych i braku jakichkolwiek inertpersonal skills.
Jestem czytelnikiem Moich 3 grosz i z tego co zauwazylam czytajac to forum, wnioskuje ze dokonujecie tu Panstwo publicznego prania wlasnych brudow, gdy argumentow brak.
Panu Ruszczynskiemu zas dziwie sei - czy nie obawia sie on reakcji potencjalnych ogloszeniodawcow?
W mojej opini - jako prezes firmy, ktora ma niby dzialac na rzecz dobrego imienia Polonii - niestety Pan Ruszczynski wlasnie to imie sponiewieral. Czy jest Pan pewien, ze ma Pan odpowiednie kwalifikacje (oprocz finansowych oczywiscie) do zarzadzania grupa ludzi i pracy w mediach?

I jedna uwaga - jesli watpi Pan w autentycznosc Panow z Radia Zet, jaki problem skontaktowac sie z nimi mailowo na adres firmowy lub poprzez prezesa radia Zet?
To forum to nie miejsce na dociekanie czy sa autentyczni czy nie. Jak sie ma watpliwosci to sie pisze do zrodla, aby je wyjasnic.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Krzysztof

Post #2 Ocena: 0

2004-04-09 22:15 (21 lat temu)

Krzysztof

Z nami od: 10-03-2004

Droga 'takasobie' dziekuje Ci ze wtracilas sie do pyskowki i troszczysz sie o mnie i dobre imie Polonii. Nigdy nie pozostaje obojetny na zadne sprawy i chetnie wlaczam sie w kazda sprawe.
Chetnie zobacze Pania w studio radiowym radia heynow.
Krzysztof

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

ANETA

Post #3 Ocena: 0

2004-04-12 12:09 (21 lat temu)

ANETA

Lozko i business nie ida w parze.Chociaz prezesowi wydaje sie inaczej.
Aneta

Do góry stronyOffline

Grosto

Post #4 Ocena: 0

2004-04-13 13:44 (21 lat temu)

Grosto

Z nami od: 13-04-2004

Oj ten caly Ruszczynski, kto mu dal w ogole pozwolenie na istnienienie :) z tego co przeczytalem- z jego wypowiedzi wnioskuje,ze to idiota i diota i jeszcze raz idiota - idiotyczny idiota :)

Do góry stronyOffline

ANETA

Post #5 Ocena: 0

2004-05-01 14:52 (21 lat temu)

ANETA

Profanacja Polski i jej mieszkancow. Pan R. na randce z portierka Ka. we Francji w imie EU!!!!!!
Aneta

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,