Jestesmy z Opola, przyjechalismy kilka dni temu do Londynu. Weszlismy sobie wlasnie do jednej z kafejek internetowych w tym pieknym miescie. Co prawda, dzielnica nam sie nie podoba, ale nie wazne. Przy okazji zajzelismy sobie na ta stronke, bo szukamy czegos o Londynie. Zreszta o tej stronce powiedzial mi znajomy z Polski, ktory tez tutaj jest. Trafilismy rowniez na to forum. Zaciekawil mnie temat poruszanych mediow,poniewaz ja pracowalam w mediach w Polsce 3 lata. Moj brat tylko sie przyglada. Wiecie, ze jestesmy tu juz ponad 4 godziny i... doszlismy do pewnego wniosku. Po przeczytaniu artykulu Pani Joanny, uwazam, ze ta Pani ma calkowita racje. Nie mozna tak postepowac z ludzmi. Jak ten prezes mogl tak zrobic, tak ich potraktowac, jak smieci. Nie mozna sie tak obchodzic z ludzmi, to przeciez my Polacy, powinnismy sobie pomagac tutaj na obczyznie, a nie tak sie zachowywac, wyrzucajac kogos z radia. Nie rozumiem tego w ogole. To jest smieszne, a zarazem bardzo smutne. Panie Krzysztofie- niech sie Pan wezmie za siebie, bo Pana postepowanie jest godne pozalowania! Jak tak mozna z ludzmmi postepowac! To jest po pprostu CHAMSTWO z WIELKIEJ LITERY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wstyd i jeszcze raz wstyd!
Pani Joanno i reszto ekipy - prosze sie nie zamartwiac. Stworzcie wlasne radio i pokazcie im kto jest najlepszy. Jesli jestescie profesjonalistami, to licze na Was- pisze to w imieniu wszystkich Polakow.
Pokazcie im !

Magda i Eryk Maruszenko