MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Bronisław Komorowski - pytania i błedy marketingu kampania wyborcza

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

bledymarketingu

Post #1 Ocena: 0

2010-06-16 00:57:17 (15 lat temu)

bledymarketingu

Mężczyzna

Z nami od: 16-06-2010

Wszytko wygląda wspaniale podczas każdej kampanii wyborczej... Niestety! Zobaczcie film, który profesjonalnie analizuje błędy wizerunku i marketingu w spocie wyborczym o Bronisławie Komorowskim:

layer_embedded" alt="Obrazek" title="Obrazek" />

Zapraszam do dyskusji. Co sądzicie o pytaniach, które postawione są w tym filmie?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

znowu-ciupek

Post #2 Ocena: 0

2010-06-16 06:55:04 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Najbardziej mnie ubawiło to o konfliktach z prawem w młodości....
Gdzie q***fa było prawo w PRLu?za stanu wojennego czytaj za panowania dziadowstwa jaruzelskiego?(celowo z małej litery bo nie zasłużył na to żeby jego nazwisko z duzej pisać).
Osobiście nie lubię Komorowskiiego ale podoba mi się ze chce pokazać Wujowi Samowi fucka i wycofać wojska z tzw "misji pokojowej"

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-06-16 09:43:30 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-06-16 10:16:17 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #5 Ocena: 0

2010-06-16 10:31:58 (15 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2010-06-16 06:55:04, znowu-ciupek napisał(a):
Osobiście nie lubię Komorowskiiego ale podoba mi się ze chce pokazać Wujowi Samowi fucka i wycofać wojska z tzw "misji pokojowej"

Ten człowiek po prostu mówi, co wie, ale nie wie, co mówi. Ostatnio chciał nas wycofać z NATO ;-) Po takim czymś mógłby chociaż wzorem posła Gabriela Janowskiego podać do wiadomości, że ktoś mu podał środki psychotropowe i nie był świadomy swojego zachowania. Mam na myśli to:

Nie powinieneś się więc spodziewać, że ten człowiek jest świadomy swoich wypowiedzi. Robi to bardziej pod publikę, żeby się przypodobać wyborcom. Nie widzę możliwości szybkiego wycofania naszych wojsk z Afganistanu. Sam, jak widzę, nie rozumiesz koncepcji sojuszu. Polega on na tym, że nie tylko ktoś pomaga nam, ale my komuś też. Wujek Sam równie dobrze mógłby pokazać nam Twojego "fucka", gdybyśmy potrzebowali jego pomocy.
Komorowski swoimi gafami zachowuje się po prostu jak George Dubbya. Myślę, że Sikorski, mimo wad, byłby osobą bardziej na miejscu.
Zastanawiam się, czy iść na wybory. Planowałem głosować przeciwko Kaczyńskiemu i jedynym kandydatem, który ma możliwość jego pokonania jest Komorowski. On jednak im więcej się wypowiada, tym bardziej mnie zraża. Mógłbym głosować jeszcze na Olechowskiego, ale ten nie ma szans...

[ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 16-06-2010 10:37 ]

A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

galadriel

Post #6 Ocena: 0

2010-06-16 16:36:34 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

bledymarketingu co to pro PIS-owska TV1?

jesli chcesz ogolnie podyskutowac o nieudolnej socjotechnice to wypadaloby tez wytykac bledy kampanii wyborczej/spotow drugiej strony?
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #7 Ocena: 0

2010-06-16 17:16:09 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

ChrisCov....Wujek Sam pokazuje nam Faka za kazdym razem.Jak trwoga to do Boga tzn Polska podesle mieso armatnie jak Uncle Sam szabelka zechce komus pogrozic,ale zeby Hameryka cos dla Polski zrobila pozytecznego to prosze oswiec mnie bo za huhu nie przychodzi mi do glowy.Mozesz podac jeden dobry uczynek chocby to sprzed 10 lat bylo....
A przypomnialo mi sie cos ale nie wiem czy sie liczy jako dobry uczynek....zlom lotniczy nam sprzedaja po "okazyjnej" cenie

[ Ostatnio edytowany przez: znowu-ciupek 16-06-2010 17:17 ]

Do góry stronyOffline

Yosarian

Post #8 Ocena: 0

2010-06-16 18:52:11 (15 lat temu)

Yosarian

Mężczyzna

Z nami od: 31-08-2008

mogę tak na szybko podać jeden dobry uczynek Wuja Sama, a ten uczynek to pomoc w redukcji naszych długów na początku lat 90-tych, wiem, wiem było to ponad 10 lat temu, ale to tak na szybko

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #9 Ocena: 0

2010-06-16 18:58:01 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-06-16 19:23:02 (15 lat temu)