Chciałem wszystkich którzy tylko czytają tego posta przestrzec przed nieuczciwa firma która działa w obrębie UK a konkretnie w Rugby i nazywa się . Prowadza oni sprzedaż w sklepie internetowym z elektronika typu laptopy, tv oraz cyfrowa telewizje i właśnie ta ostatnia u nich zakupiłem (to był jeden z największych błędów jakie zrobiłem).
A konkrety są takie: kupiłem u nich dekoder z odblokowanymi kanałami na polskie tv za L130. po miesiącu miałem tylko 3 kanały.
Zaproponowali mi wymianę na drugi dekoder plus Polsat prepaid na rok za L199. Ja zdając sobie sprawę ze nie da się oglądać tv za free poszedłem na taka umowę i zapłaciłem - TO BYŁ BŁĄD. Otrzymałem nowy dekoder + karta Polsat opłacona na "ROK"- według nich.
No i problemy się zaczęły po 3 miesiącach- włączam tv a tu zonk- tylko 3 kanały, oczywiście nieodpłatne. Dzwonie do nich i pytam co jest, odpowiedz- przepraszamy nie przeszła płatność jutro będzie.
Okazało się ze czekałem 2 tygodnie i straciłem dużo kasy na telefony i nerwów na słuchanie ściemy ze Polsat jest winien tych problemów. Po tych 2 tygodniach ciaglego dzwonienia wkoncu otrzymalem to za co zapłaciłem, ( myślałem że, cóż zdarzyć się możne każdemu). Przez następne 3 miesiące miałem tv, ale nie na długo zniknął znów, oczywiście ten sam scenariusz, już w to nie uwierzyłem i zadzwoniłem do Polsatu i powiedzieli ze nie opłacony wiec nie ma tv. Oczywiście firma Tech Wizard mówiła ze zapłaciła tylko oni nie zaksięgowali. I tu najlepsze czekałem na usługę za która zapłaciłem 1,5 miesiąca, wymyślali ściemy ze karta popsuta, odesłałem i przysłali mi po tygodniu pseudo nowa, ale z tym samym nr ser. hehhehehhe. Bezczelność nie ma granic. To mnie już tak zdenerwowało ze znalazłem biuro do nieuczciwego handlu w inter. i zacząłem tam działać, przestraszyli się i włączyli aż do tej pory, czyli kolejne parę miesięcy i gdy mi zostało 1miesiac do końca umowy Polsat zniknął i ten sam scenariusz z tym ze ostatnim razem jak z ta firma rozmawiałem, to powiedzieli ze opłacone jest do końca umowy- błędem jest ufać kłamcą. Zadzwoniłem do Polsatu i Nie opłacona jest. I jak dzisiaj z nimi rozmawiałem to powiedzieli ze jak mi się nie podoba, to mogę odesłać kartę to mi oddadzą kasę, ale jaka mam pewność ze tak będzie. Jak to oni powiedzieli gwarancji mi nie dają hehehhehehhe, czyli kartę wyśle i nic nie będę miał a oni ją komuś sprzedadzą żeby kolejna osobę przerobić na kasę. Ja już nie będę się z nimi dochodził ponieważ wracam do Polski za tydzień.
Napisałem to wypracowanie aby was przestrzec przed firma z Rugby. Na 100% oszuści i krętacze. Nazwa firmy na prv

[ Ostatnio edytowany przez: biolytk 14-05-2010 21:36 ]