MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zepsuty dekoder

« poprzednia strona

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 4 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-10-05 22:49:51 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2009-10-05 23:49:48 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

ale zaaz, to w Polsacie się kupuje czy wynajmuje tunery?
Jeżeli płacisz co miesiąc dzierżawę to nie jesteś jego właścicielem więc to nie ciebie obchodzi

a jeżeli ci go sprzedali...to co innego, możesz go sprzedać wywalić do kosza, ale po gwarancji to ty naprawiasz na swój koszt to logiczne, trzeba zwracać uwagę na te "niuanse" marketingowe
cyfra wypożycza.

wyślij do rodziny niech idą do dystrybutora, w ostateczności niech jadą na nutę że siostra chora czy coś, ale im mniej gadania tym lepiej, zazwyczaj pomaga szantaż że ide do cyfry lub nki
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #3 Ocena: 0

2009-10-06 12:30:19 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anna69

Post #4 Ocena: 0

2009-10-06 12:52:09 (16 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

a ja mam takie pytanie, mojej kuzynce tez padl dekoder i zamierza z niego zrezygnowac - ale juz ponad rok temu wygasla jej umowa czy nadal musi dawac jakies wypowiedzenie, jak tak to czy mozecie jakis link podeslac?

Do góry stronyOffline

Kiliana

Post #5 Ocena: 0

2009-10-06 13:24:13 (16 lat temu)

Kiliana

Kobieta

Z nami od: 05-07-2009

Cytat:

2009-10-06 12:52:09, anna69 napisał(a):
a ja mam takie pytanie, mojej kuzynce tez padl dekoder i zamierza z niego zrezygnowac - ale juz ponad rok temu wygasla jej umowa czy nadal musi dawac jakies wypowiedzenie, jak tak to czy mozecie jakis link podeslac?

w tym przypadku obowiazuje okres 3 miesiecznego wypowiedzenia :-( Wiem bo mialam ten sam problem. Wlasnie jestem w trakcie tego wypowiedzenia a jednoczesnie tesciowa wziela nam nowa oferte z 4 miesiacami gratis. Aby to zrobic trzeba im wyslac list podajac tam powod rezygnacji, nr karty i dekodera oraz swoje dane oczywiscie.
"Zamienil stryjek siekierke na kijek" ;-)

[ Ostatnio edytowany przez: Kiliana 06-10-2009 13:25 ]

Dziecko jest księgą, którą powinniśmy czytać i w której powinniśmy pisać. ~ Peter Rosegger

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Superlover

Post #6 Ocena: 0

2009-10-06 15:03:16 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Cytat:

2009-10-06 12:30:19, mcriss napisał(a):
W polsacie wszystko jest inaczej: podpisując umowę kupujesz dekoder i dostajesz kartę, ale (!) ta karta działa tylko i wyłącznie z tym dekoderem! tak mi powiedziała babka z infolinii.
dają ci rok gwarancji na dekoder, ale już potem to albo masz zapłacić za serwis albo kupić sobie u nich nowy dekoder. Nie możesz wymienić zepsuty!
I tak jak pisałam wyżej: ponieważ nie skończył się okres podstawowy (trwa 2 lata, tyle co umowa) nie mogą mi sprzedać normalny dekoder tylko HD za 400zł.
paranoja!
na razie próbujemy go tu naprawić

Gwarancja na dekoder trwa 2 lata
tyle samo co "okres podstawowy" (jak rozumiesz masz na myśli minimalny czas trwania umowy)

właśnie odesłałem uszkodzony box polsatu do Polski (mam go ponad rok, ale krócej niż 2 lata czyli ciągle muszę płacić abo), pan w salonie bez pytania wziął uszkodzony box, wyjął drugi nowy, wraz z kartą, i dał go osobie która na moją prośbę tam poszła
no problems there
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,