odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Kiliana |
Post #1 Ocena: 0 2009-09-29 19:07:28 (16 lat temu) |
Z nami od: 05-07-2009 Skąd: east of London |
Witam
Mam problem z dekoderem polsatu - poprostu sie zepsul. Wlacznik dekodera swieci na zielono jakby urzadzenie bylo wlaczone, ale nie dziala (nie reaguje na pilota ani na wlaczanie reczne)i nic sie nie wyswietla.
Dzwonilam do czlowieka, ktory sprzedaje zestawy polsatu w UK, ale samego nowego dekodera nie mozna tutaj kupic. Dzwonilam do Polsatu i "mila" pani powiedziala, ze moge kupic nowy dekoder w kazdym punkcie sprzdazy w PL, ale ... osobiscie, czego fizycznie nie jestem w stanie tego zrobic, bo jestem tutaj. Moglby to zrobic ktos za mnie w PL, ale tylko z upowaznieniem notarialnym z mojej strony.
Czy mozna to wszystko jakos obejsc?? bo troche zamieszania z tym wszystkim a dziecko placze, bo nie ma polskich bajek
Moze ktos z Was mial podobny problem?? Dziecko jest księgą, którą powinniśmy czytać i w której powinniśmy pisać.
~ Peter Rosegger
|

|

|
|
|
Kiliana |
Post #2 Ocena: 0 2009-09-29 19:40:26 (16 lat temu) |
podbijam temat  [ Ostatnio edytowany przez: Kiliana 29-09-2009 19:41 ] Dziecko jest księgą, którą powinniśmy czytać i w której powinniśmy pisać.
~ Peter Rosegger
|

|

|
|
|
Post #3 Ocena: 0 2009-09-29 19:49:57 (16 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
|
Post #4 Ocena: 0 2009-09-29 20:01:53 (16 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
Kiliana |
Post #5 Ocena: 0 2009-09-29 20:13:47 (16 lat temu) |
Cytat:
2009-09-29 20:01:53, gigoloxxx napisał(a):
moze z drugiej trony przeanalizuj jak wyglada rozwiaanie z nimi umowy na 3 mies za ktore placisz biorac nowy z 3 miesiacami free i kupoujesz go tutaj...wiec zerknij na ta opcje...
pozdrawiam
dzieki  Nie pomyslalam o tym, ale masz racje
Niucha007 ta "niemila" pani powiedzial ze tylko ja osobiscie lub ktos z upowaznieniem notarialnym ode mnie moze to zrobic
Apropo takich ludzi, to juz tak sie przyzwyczailam, ze tu kazdy milo reaguje na klienta, ze mnie jej zachowanie zatkalo! [ Ostatnio edytowany przez: Kiliana 29-09-2009 20:18 ] Dziecko jest księgą, którą powinniśmy czytać i w której powinniśmy pisać.
~ Peter Rosegger
|

|

|
|
|
krakn |
Post #6 Ocena: 0 2009-09-29 20:44:42 (16 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
no czasami polaczkowosc zatyka, szkoda gadać.
Nie dzwoń do pomocy onlain bo nie wiadomo co ta pani tam ma na wątrobie, a moze akurat okres miała i bzdury bredziła.
trzeba było jej powiedzieć że w takim razie rezygnujesz z cyfry i nie omieszkasz wspomnieć jej nazwiska gdy będą się pytali dlaczego.
może ta pani by chciała jeszcze referencje od kochanków i potwierdzenie od królowej angielskiej że nie możesz załatwić tego osobiście?
po prostu idiotka i kropka
Najlepiej zadzwoń do któregoś z dystrybutorów, albo po prostu odeślij rodzinie dekoder, z papierami, oni ci go wymienią i wyślą z powrotem, myśmy tak kilka lat temu zrobili i nie było żadnych problemów, Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|

|

|
|
Kiliana |
Post #7 Ocena: 0 2009-09-29 20:54:40 (16 lat temu) |
Cytat:
2009-09-29 20:44:42, krakn napisał(a):
no czasami polaczkowosc zatyka, szkoda gadać.
Nie dzwoń do pomocy onlain bo nie wiadomo co ta pani tam ma na wątrobie, a moze akurat okres miała i bzdury bredziła.
trzeba było jej powiedzieć że w takim razie rezygnujesz z cyfry i nie omieszkasz wspomnieć jej nazwiska gdy będą się pytali dlaczego.
może ta pani by chciała jeszcze referencje od kochanków i potwierdzenie od królowej angielskiej że nie możesz załatwić tego osobiście?
po prostu idiotka i kropka
Najlepiej zadzwoń do któregoś z dystrybutorów, albo po prostu odeślij rodzinie dekoder, z papierami, oni ci go wymienią i wyślą z powrotem, myśmy tak kilka lat temu zrobili i nie było żadnych problemów,
krakn
Ale mnie z tym okresem rozbawiles, mimo, ze powinnam sie wkurzyc ze wzgledu na solidarnosc jajnikow hehe
Prawda jest taka, ze jak mam cos zalatwic w PL (przez tel czy osobiscie) to cos mnie trafia :-Y Mieszkam w UK ponad 3 lata i przyzwyczailam sie do innego podejscia a w ojczyznie sprawdza sie przyslowie, ze "czlowiek czlowiekowi wilkiem" niestety
Dzieki za podpowiedzi, jutro bede cos zalatwiac  Dziecko jest księgą, którą powinniśmy czytać i w której powinniśmy pisać.
~ Peter Rosegger
|

|

|
|
Adacymru |
Post #8 Ocena: 0 2009-09-29 22:41:49 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
Pani sie pewnie malo przejmie, ze zrezygnujesz z cyfry, jak pani pracuje w obsludze polsatu. ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Ada
|

|
 |
|
krakn |
Post #9 Ocena: 0 2009-09-29 22:49:26 (16 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat:
2009-09-29 22:41:49, Adacymru napisał(a):
Cytat:
Pani sie pewnie malo przejmie, ze zrezygnujesz z cyfry, jak pani pracuje w obsludze polsatu.
a mówiłem że nie piłem dziś piwa?  ))
skrót myślowy maiłem napisać że "przechodzisz do cyfry"  ) Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|

|

|
|
anielka |
Post #10 Ocena: 0 2009-09-29 23:02:21 (16 lat temu) |
Z nami od: 13-08-2007 Skąd: Londyn/Hanwell |
Cytat:
2009-09-29 19:07:28, Kiliana napisał(a):
Witam
Mam problem z dekoderem polsatu - poprostu sie zepsul. Wlacznik dekodera swieci na zielono jakby urzadzenie bylo wlaczone, ale nie dziala (nie reaguje na pilota ani na wlaczanie reczne)i nic sie nie wyswietla.
Dzwonilam do czlowieka, ktory sprzedaje zestawy polsatu w UK, ale samego nowego dekodera nie mozna tutaj kupic. Dzwonilam do Polsatu i "mila" pani powiedziala, ze moge kupic nowy dekoder w kazdym punkcie sprzdazy w PL, ale ... osobiscie, czego fizycznie nie jestem w stanie tego zrobic, bo jestem tutaj. Moglby to zrobic ktos za mnie w PL, ale tylko z upowaznieniem notarialnym z mojej strony.
Czy mozna to wszystko jakos obejsc?? bo troche zamieszania z tym wszystkim a dziecko placze, bo nie ma polskich bajek
Moze ktos z Was mial podobny problem??
Kiedys mialam podobny problem
dekoder
Tu sa namiary do milego Pana, ktory nam dekoder naprawil
Mily Pan
Dziala do dzisiaj i wszystko jest ok.
Polecam
|

|

|
|