Przeglądaj forum |
Działem "Polskie Media" opiekują się: Redakcja |
|
Strona główna » Polskie Media » Radio HeyNow |
| Autor | Strona: 6 z 21 |
|---|---|
| Anonim | Post #1 2004-03-11 15:26 (4 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
PO PRZECZYTANIU TYCH TEKSTOW W RADIU HEYNOW JEST DEBILIZMEM!PANI REDAKTOR JOANNA FIGLAK MIALA CALKOWITE ZAUFANIE DO PANA PREZESA RUSZCZYNSKIEGO.TAKIE SPRAWY ZALATWIA SIE W MIEJSCU PRACY A NIE NA FORUM CALEGO SWIATA.TO NIE JEST REKLAMA.TO TYLKO SWIADCZY O NAS POLAKACH JAKA MAMY KULTURE I JAK POTRAFIMY SIE SZANOWAC!WSTYDZCIE SIE POLACY!!!!! A ZWLASZCZA SZEFOSTWO RADIA HEYNOW! HELENA MONTGOMERY
|
| Anonim | Post #2 2004-03-11 16:29 (4 lata temu) |
|
Droga Pani Heleno Montgomery,
Tak, bardzo sie wstydzimy ze poznalismy i przyjelismy w grono naszej redakcji take osoby ktore sie do pracy w mediach i nie tylko w mediach nie nadaja. Ma Pani racje ze dyskusja na tym Forum jest raczej zalosna dobrze ja prezes opisal w Moje 3grosze. Ja rowniez opuszczam to Forum bo temat jest juz wyczerpany. Pozdrowienia Ewa Kaminska Wiceprezes Radio HeyNow |
| Anonim | Post #3 2004-03-12 01:56 (4 lata temu) |
|
|
| Anonim | Post #4 2004-03-12 08:37 (4 lata temu) |
|
swiete slowa
|
| Anonim | Post #5 2004-03-12 15:50 (4 lata temu) |
|
DROGA PANI WICEPREZES "RADIO HEYNOW"
SADZE ZE MYLNIE ODEBRALA PANI MOJA WIADOMOSC. Z TEGO CO MI WIADOMO JEDYNA DOSWIADCZONA OSOBA W WASZYM RADIU BYLA PANI JOANNA FIGLAK! Z POZDROWIENIAMI HELENA MONTGOMERY |
| Anonim | Post #6 2004-03-12 15:52 (4 lata temu) |
|
Droga Pani Heleno Montgomery,
Pani poprzez takie stwierdzenia jakie wyrobila o sobie Joanna Figlak ujmuje innym osobom redakcji radio heynow. Pani Figlak juz od poczatku zadbala o promocje swojej osoby - i czy Pani uwaza ze ludzie ktorzy wlozyli pieniadze w to radio pozbyliby sie kury ktora znosi zlote jajka - prosze pamietac ze to nie jest radio budzetowe tylko tu sie wydaje pieniadze i mysli sie o tym zeby ich nie stracic. To jest komercyjny biznes a nie posadka u Wojtusia - wlasciciel decyduje jak prowadzic firme i napewno nie bedzie dzialal na swoja szkode wiec niech sie Pani nie obawia odejscia Pani Figlak bo tu jest w Londynie duzo osob co chetnie podejma sie tej odpowiedzialnej pracy. Ewa Kaminska Wiceprezes Radio HeyNow www.radioheynow.com |
| Anonim | Post #7 2004-03-12 17:58 (4 lata temu) |
|
Sądzę, że jest to typowe podejście wielu pracodawców:
"tu jest w Londynie duzo osob co chetnie podejma sie tej odpowiedzialnej pracy." Nic gorszego niż praca dla kogoś, kto nie szanuje swoich pracowników. Trochę szacunku dla drugiego człowieka droga Pani Ewo Kaminska Wiceprezes Radio HeyNow . |
| Anonim | Post #8 2004-03-12 23:19 (4 lata temu) |
|
To wlasnie pisze Ewa Kaminska, ktora tak szanowala swojego pracodawce, ze zostala wylana z pracy. Oszukiwala ludzi bedac portierka w POSKu ale teraz jest Pania Vice prezes Raia HEYNOW z duzym "doswiadczeniem" radiowym. TAK wlasnie promuj swoje ograniczenie i glupote na forum, ktore juz mialas opuscic. W sumie to sama ukazujesz wielkosc swojego debilizmu i prostactwa!!!
|
| Anonim | Post #9 2004-03-13 17:29 (4 lata temu) |
|
Dlaczego Pani Joaana Figlak"profesjonalistka" opuscila Radio w Polsce skora go tak kochala?A moze ja wykopali? Kto mi odpowie?
|
| Anonim | Post #10 2004-03-13 17:38 (4 lata temu) |
|
a co to ma za znaczenie?
sytuacji w radiu Heynow to chyba nie polepszy, ani nie pogorszy.moze by sie tak zabrac za jakas prace, zamiast wywlekac wszystki brudy przed calym swiatem? |