Przeglądaj forum |
Działem "Polskie Media" opiekują się: Redakcja |
|
Strona główna » Polskie Media » Radio HeyNow |
| Autor | Strona: 5 z 21 |
|---|---|
| Anonim | Post #1 2004-03-10 16:21 (5 lat temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
Ruszczynski! Bozia niedala wzrostu ale dala potezne mniemanie o sobie! Takich zakompleksionych wiesniakow jak ty, ktorzy probuja sie przebic oszukujac innych jest wielu, ale wszyscy kiepsko koncza i ty rowniez.
Wracaj sobie do czasow gdy wszystko rozstrzygalo sie pojedynkami - tam sie nadajesz, choc dlugo nie przezylbys tam bos ciota. A twoj pupilek-kochanka Kaminska nadal robi dla ciebie robote po tym jak zostala wyrzucona dyscyplinarnie za przekrety z POSKu (oszukiwala pracodawce) , gdzie pracowala jako recepcjonistka. Tak! Moja wypowiedz nie jest mila, moze szczekliwa ale prawdziwa. Natomiast twoje klamliwe ale pieknie wypisane teksty niech raduja twoje falszywe ego kurdupelku. Chcialbys byc postrzegany jako dobry wujek tymczasem jestes smochwalczym balwanem, ktory patrzy jak tu kogos przekrecic. Prawda boli, co? CHCESZ SIE POJEDYNKOWAC PROBUJ JAK MASZ CZYM Kosiarz Umyslu |
| Anonim | Post #2 2004-03-10 16:22 (5 lat temu) |
|
Cytat: 10-03-2004, Anonim wrote: Czy pan panie Ruszczynski czegos sie obawia? Boi sie ? Moze chce Pan zatuszowac cala sprawe, caly ten zamet z radiem? Obawia sie Pan upadlosci firmy, czy zlych opinii, wsrod osob, mieszkajacych w Londynie? Moze niektorzy chca walczyc "o swoje", jesli im to zabrano. Poza tym to chyba pan zignorowal wiele osob, z tego co przeczytalem. To wlasnie pan te osoby chce zmieszac teraz z blotem, ale sie panu nie udaje. Emocje zawsze wyjda z czlowieka, predzej czy pozniej. Jednak to co przeczytalem nie jest jak to Pan okreslil "powiescia sensacyjna". leczy czystym swiatem realnym. Ludzie sobie gardla podgryzaja na obczyznie, ale za co? Ktos taki jak pan wykorzystal osoby, a potem dal "kopa". O jakich wyzwiskach pan pisze? Gdzie tam sa wyzwiska? To wlasnie pan te osoby wyzywa i probuje sie wykrecic z bycia winnym. Sieje pan niepotrzebny zamet i zamieszanie wokol siebie. Chyba, ze chce pan w taki sposob siebie rozpromowac, moze to jest wlasnie celem? Proba nacisku na wszystko w kolo, zeby moc sobie zrobic reklame? Jednak to jest antyreklama! Milo, ze sie pan podpiera slowami Czeslawa Niemena, ale czy robi pan to za jego wola (chyba teraz to niemozliwe), czy moze wykorzystuje pan slowa czyichs piosenek do kreowania wlasnej rzeczywistosci? To wlasnie pan nie ma za grosz samokrytyki w sobie. Naucz sie krytykowac najpierw siebie,a potem innych! Osoba ktora napisala powyzszy tekst dokladnie przedstawia sobą wizerunek 'kultury' opisanej w Moje 3 Grosze. Jak widac ta osoba sie tam 'odnalazla' i teraz dokladnie robi to co jest charakterystyczne dla tego typu postaw - prosze czytac tej osoby wypowiedzi w dalszych dyskusjach i mozecie Panstwo juz przewidziec jej/jego wypowiedzi. Krzysztof Ruszczynski |
| tytus | Post #3 2004-03-10 17:17 (5 lat temu) |
Z nami od: 10-03-2004 |
Cytat: 10-03-2004, Anonim wrote: Cytat: 10-03-2004, Anonim wrote: Czy pan panie Ruszczynski ..... Osoba ktora napisala powyzszy tekst dokladnie przedstawia sobą wizerunek 'kultury' opisanej w Moje 3 Grosze. Jak widac ta osoba sie tam 'odnalazla' i teraz dokladnie robi to co jest charakterystyczne dla tego typu postaw - prosze czytac tej osoby wypowiedzi w dalszych dyskusjach i mozecie Panstwo juz przewidziec jej/jego wypowiedzi. Krzysztof Ruszczynski Jakiej uczelni masz dyplom jezeli to nie tajemnica? Dla mnie to twoja wypowiedz do cytowanej ma sie jak przyslowiowy piernik do wiatraka. Widac slusznie ktos o tobie pisze ze piekne i madre slowka ty znasz ale zero tresci w twoich wypowiedziach. Londyn
|
| Anonim | Post #4 2004-03-10 22:03 (5 lat temu) |
|
Sluchajcie Ludziska - tego Kosiarza Umyslu (Tomka Perka) to juz zdjeli z socjalu bo go namierzyli ze zyje z platnego gebowania - platny opluwacz nie bedzie dostawal socjalu ale mu jeszcze zostawili dodatek inwalidzki i komunalne mieszkanie - maja litosc nad wariatem bo to przeciez za to Perek bierze nastepny dodatek - ma chlopina czas i pieniadze pisac, krzyczec, chodzic, wysiadywac po kawiarniach a teraz to bedzie krzyczal jeszcze glosniej bo jak socjal zabrany to teraz trzeba pozarabiac. Teraz tylko czekajcie jak ten platny krzykacz zapieje .. kuku - jestem Perek pazerek i pozerek a potem uslyszycie ryyyku, ryyyku - jestem z Wami na kurniku Oj Oj to jest bliski przyjaciel Aski Figlak - trzymaja sie oni mocno i maja kirownika Wojtusia z popielnika to wlasnie on lansuje gwiazdy radiofoni tzw figielki. Sluchajcie ich uwaznie i zawsze myslcie ze oni chcieli pracowac w radiu - pokazcie mi takiego co ich zatrudni w radiu ? - jesli wogole ich zatrudni ? bo sa bezrobotni bo do pracy im nie pilno - lepiej gebowac to tu to tam to im cos z panskiego stolu spadnie.
|
| Anonim | Post #5 2004-03-11 02:33 (5 lat temu) |
|
Musze sie przyznac ze zajzalem do tej strony zbyt puzno aby .panu odpisac nate wyzwiska pod naszym adresem PERKOW,chcialem pana ostrzec nasz rodzina w kraju podjela juz kroki o znislawienie. Zaplacimy panu medjalnie w satelicie,mam cicha nadzieje ze i ini pokrzywdzeni panscy klijeci POLONI BIZNES tez panu przylozom,ten artykul Asi FIglak jest uczciwy nie tak jak pan,przywlaszczyl sobie sobie pan moja nazwe radio HEYNOW .Mozna oszukiwac siebie ale nie caly swiat.JESTES BYLES I ZOSTANISZ SCIEMNIACZEM> ps. natej stronie nie mozna z edytowac tekstu Jak na twojej TOMASZ PEREK
|
| Anonim | Post #6 2004-03-11 02:54 (5 lat temu) |
|
Tak wyglanda SCIEMNIACZ NR1 W LONDYNIE
|
| Anonim | Post #7 2004-03-11 04:24 (5 lat temu) |
|
OTO PRZYKLAD JAK SCIEMNIACZE Z OBECNEGO RADIA HEYNOW EDYTUJA STRONY GOSCI , OCENY ZOSTAWIAM DLA PANSTWA Jest już 250 wpisów w księdze gości.
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Nick/Imię Wpis TOMASZ LONDYN Dodany: Thu 11 Mar 2004 03:52:28 CET -------------------------------------------------------------------------------- PANI I PANIE SCIEMNIACZU JUZ W NIE DLUGIM CZASIE ,PANI I PAN SIE DOWIE ZE METODY KOMUNISTYCZNE O KTORYCH PANI TAK PIEKNIE WSPOMINWA,EVO KAMINSKA DOTYCZA PANI.COMPANY HUOSE SIE DOWIE ZE PRZY 7 AUTENTYCZNYCZ CZLONKACH ZALOZYCIELSKI ,,RADIA HEYNOW,,POCZEBA GLOSOWANIA NAT WETUM ZAUFANIA ,A PANSTWO W NIE LEGALNY SPOSUB POZBAWILISCIE 2 SZERHOLDEROW PRAWA DO ROZLICZENIA AKCI I POZBAWIENIA FUNKCI.CO BARDZO PRZYPOMINA PROCESY POKAZOWE KOMUNISTOW .jA WSRODOWISKU POLONIJNYM JESTEM ZNANY OD 25 LAT ,WIEC JAKIM PRAWEM CZLOWIEK KTOS TAKI JAK PAN PANI /KTORA ZOSTALA WYLANA DYSCYPLINARNIE Z POSKU SMIE MNIE OBRARZAC POD PSELDONIMEM W KSIEDZE GOSWCI ,A CODO UPRZEDNICH MOICH ZAPISOW SA PRAWDZIWE .MOZNA TO SPRAWDZIC .PODAJE .COMPANY ZOSTALO ZEREJSTROWANE 12.12.2003 .I TYLKO TY PANI KAMINSKO WRAZ KRISEM JESTESCIE WSPUL UDZIALOWCAMI TEJ LTD,NR. 04994067.RADIO HEYNOW.LTD. A DLA INNYCH CZLONKOW ZALORZYCIELI JUZ NIE STARCZYLO SZEROW ,WIEC ZANIM ZACZNESZ UZYWAC EPITETOW POD MOIM ADRESEM SPRAWCIE FAKTY . MOJE WPISY POPRZEDNIE O ILE JE NIE WYMAZANO LUB POPRAWIALI TO JA JESTEM JEDNY Z TYCH DWOCH PIRWSZYCH POZBAWIONYCH SZEROW ,A NASTEPNYCH TROJGA JESZACZE LICZY NA CUD I WYGLONDA NATO ZE ODNICH ROWNIERZ USLYSZYCIE TOMEK Redakcja Heynow London/Westec Dodany: Wed 10 Mar 2004 22:19:39 CET -------------------------------------------------------------------------------- Pani Magdo prosze sie odezwac na nasz e-mail i serdecznie zapraszamy do wspolpracy. Prosze sluchac jutrzejszych DJ Nites i piatkowy London Voice - duzo glosow i rowniez duzo fajnej muzyki. Zawsze pomiedzy godz. 20-22. Pozdrowienia - redakcja Radia HeyNow Magda Bromley pod Londynem Dodany: Wed 10 Mar 2004 21:28:50 CET -------------------------------------------------------------------------------- Profesjonalna strona, muzyka leci nie przeszkadza, chcialabym uslyszec jakis glos. Macie to jakichs prezenterow? Jak nie to dajcie znac, radio to moja pasja, mam glos i pomysly. Powodzenia Redakcja HeyNow London/Westec Dodany: Wed 10 Mar 2004 22:18:46 CET -------------------------------------------------------------------------------- Pani Joanna nie pracuje juz w naszym radio Mirek pl Dodany: Wed 10 Mar 2004 13:57:22 CET -------------------------------------------------------------------------------- Co sie dzieje z Joasia ?Dlaczego juz jej nie slychac? yhhhh hh Dodany: Wed 10 Mar 2004 13:56:15 CET -------------------------------------------------------------------------------- hhh he, he , he!!!!!!! Camden Dodany: Tue 09 Mar 2004 11:25:17 CET -------------------------------------------------------------------------------- HE HE, HE!!!!!!!!!!!!!! Redakcja HeyNow Westec House, London W5 1YY, tel.02087990344 Dodany: Tue 09 Mar 2004 11:30:34 CET -------------------------------------------------------------------------------- Każde dziecko jest mile widziane w radiu Heynow. Zapraszamy w środy do bloku młodzieżowego - prosimy o kontakt tel 02087990344 lub redakcja@radioheynow.com MAJKA LONDYN Dodany: Tue 09 Mar 2004 08:52:38 CET -------------------------------------------------------------------------------- CZY MOJE DZIECKO TEZ MOZE WYSTAPIC W RADIO? MAJKA LONDYN Dodany: Tue 09 Mar 2004 08:50:48 CET -------------------------------------------------------------------------------- CZY MOJE DZIECKO TEZ MOZE WYSTAPIC W RADIO? Powered by AkoBook V3.0 beta 1 -------------------------------------------------------------------------------- All logos and trademarks in this site are property of their respective owners. TO JEST JE SZCZE PRZED EDYTYNGIEM Dopisz się Jest już 250 wpisów w księdze gości. Strony: Cofnij 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Nick/Imię Wpis JA LONDON Dodany: Mon 08 Mar 2004 21:16:05 CET -------------------------------------------------------------------------------- DAJCIE MU JAKIES ZEBY. HI LONDON Dodany: Mon 08 Mar 2004 20:48:14 CET -------------------------------------------------------------------------------- DLA MALEGO . PRZYSTOJNEGO CZLOWIECZKA OD WIEKSZEGO TROSZKE. SYLWIA PLOCK Dodany: Mon 08 Mar 2004 20:41:08 CET -------------------------------------------------------------------------------- JAK BYLAM W LONDYNIE TO WIDZIALAM TAKIEGO MALEGO CZLOWIECZKA W POLSKICH DELICHATESACH. MOWIL ZE JEST BOGIEM. CZY GO ZNACIE? RUZA london Dodany: Mon 08 Mar 2004 20:34:36 CET -------------------------------------------------------------------------------- gdzie jest nasza ulubiona Pani redaktor? Pucio Londyn Dodany: Mon 08 Mar 2004 20:10:59 CET -------------------------------------------------------------------------------- Dla przystojnego Michala serdeczne zyczenia od Pucia. XXX Jacek Gdynia, aktualnie High Wycombe Dodany: Mon 08 Mar 2004 19:19:01 CET -------------------------------------------------------------------------------- gratuluje , formula radia coraz ciekawsza:) Kuba Londyn Dodany: Mon 08 Mar 2004 14:22:07 CET -------------------------------------------------------------------------------- Naj Naj lepsze zyczenia dla Anuli od twojego kubusia MARY LONDON Dodany: Mon 08 Mar 2004 10:11:25 CET -------------------------------------------------------------------------------- GDZIE TE FAJNE SRODOWE DZIECIAKI? kris Londyn Dodany: Sun 07 Mar 2004 21:02:33 CET -------------------------------------------------------------------------------- Panie Jacku, dla pana i panskiego zespolu kopa w gore - bardzo przyjemnie sie sluchalo panow audycji - a kiedy dowiemy sie cos o krykiecie ????? Andrew Calgary Dodany: Sat 06 Mar 2004 05:26:35 CET -------------------------------------------------------------------------------- POZDROWIENIA Z KANADY Powered by AkoBook V3.0 beta 1 -------------------------------------------------------------------------------- All logos and trademarks in this site are property of their respective owners. PRZEPRASZAM ZA TAK DLUGI ARTYKUL TOMASZ PEREK |
| Anonim | Post #8 2004-03-11 05:09 (5 lat temu) |
|
W dolnym, lewym rogu w/w strony jest klauzula copyrights/praw autorskich. A oznacza to mniej wiecej: kopiowanie, powielanie [...] jakiekolwiek przetwarzanie czy demonstrowanie publicznie zawartosci tej strony jest zabronione pod rygorem odpowiedzialnosci karnej. Wnioski pozostawiam zainteresowanym.
|
| Anonim | Post #9 2004-03-11 09:15 (5 lat temu) |
|
Wiem co czujesz droga Asiu!!też to przeżylem!! takich ludzi jak to wielkie (pseudo)szefostwo powinno sie spalic na stosie. Porównac ich mozna do jeb.. leppera, który niby dzialajac w imieniu rolnikow patrzy tylko na swoja dupe!,wmawia im cos czego i tak nie jest w stanie dokonac. I po co kur.. mydliles ludziom oczy buraku!jesli chciales dorobic sie na milosci ludzi do radia!zapierd... do Radia Maryja! Ludzie nie poddawajcie sie i robcie radio przez duze R!!!!! bez takich wiesniakow co sobie trzepna wizytowki i legitymacje prasowa i uwazaja sie za wielkich jeb.. redaktorów! kurw... szefostwo co wy kurw... wiecie o Radiu! Z miloscia do radia trzeba sie urodzic, a nie widziec w tym interes!Asiu i ekipo!!! jestem z Wami 3majcie sie Krzysztof Polskie Radio
|
| Anonim | Post #10 2004-03-11 09:31 (5 lat temu) |
|
Panie Tomku Perek - niech pan przestanie ludzi po nazwisku, po firmach po rodzinie wyzywac na forum internetowym bo kij ma dwa konce i doprowadzil Pan juz swoimi obrazami, wyzwiskami, oszczerstwami do zachowan ze teraz znalezli sie tacy co chca Panu przylozyc, co chca ujawnic szczegoly Panskich poczynan, panskich kretactw, sposobu na zycie, panskiego zycia osobistego - niech Pan sie nie unosi bo Pan sam sprowokowal taka sytuacje, to Pan zamieszcza rozne paszkwile gdzie tylko moze, to Pan judzi innych, to Pan po kawiarniach gebuje tak ze ludzie wychodza. Nie jest moim zwyczajem ujawniac szczegolow dotyczacych spraw prywatnych czy zawodowych osob ktore dla mnie pracowaly, pracuja badz je znam z kontaktow osobistych, lub sa moimi klientami. Jako prezes radio heynow znam ich az za duzo, przeciez Pan prawie nie wychodzil z mojego biura, moi pracownicy musieli prawie Pana usuwac sila zeby Pan dal miejsce innym. Moze wlasnie to Forum Pana nauczy ze bezkarnie nie mozna sobie pluc, opluwac bo sprowadzil Pan te dyskusje do swojego poziomu i tak jak zespol Radia HeyNow nie chce ogladacj (jesli mnie zmusza okolicznosci to opublikuje artykul na ten temat) ani Pana ani Pani Figlak w naszej redakcji tak ja koncze czytanie tego Forum bo tu oprocz rozruby nic nie bedzie a te kulture juz opisalem w Moje3 Grosze.
Zegnajac serdecznie uczestnikow tego Forum, serdecznie zapraszam do sluchania radia HeyNow - ( Pan Perek jest wiernym sluchaczem i wyczytywaczem ksiazki gosci ) . Dzisiaj jest DJ Nites, jutro London Voice, czytajcie strony witryny www.radioheynow.com. Sluchajcie Panstwo radia HeyNow bo to radio zalozylem i powolalem zeby .. o tym czytajcie na naszych stronach. Dziekuje Redakcji Networkpl za uzyczenie mi tak duzo miejsca do wypowiedzi ktore zamieniaja sie w pyskowke a wiec zegnam to Forum Krzysztof Ruszczynski |