Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Polskie Media » Radio HeyNow

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Polskie Media" opiekują się: Redakcja

Strona główna » Polskie Media » Radio HeyNow

Nowy tematNowy post

Strona 4 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 4 z 21
Anonim

Post #1

2004-03-10 14:13 (5 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Czy pan panie Ruszczynski czegos sie obawia? Boi sie ? Moze chce Pan zatuszowac cala sprawe, caly ten zamet z radiem? Obawia sie Pan upadlosci firmy, czy zlych opinii, wsrod osob, mieszkajacych w Londynie? Moze niektorzy chca walczyc "o swoje", jesli im to zabrano. Poza tym to chyba pan zignorowal wiele osob, z tego co przeczytalem. To wlasnie pan te osoby chce zmieszac teraz z blotem, ale sie panu nie udaje. Emocje zawsze wyjda z czlowieka, predzej czy pozniej. Jednak to co przeczytalem nie jest jak to Pan okreslil "powiescia sensacyjna". leczy czystym swiatem realnym. Ludzie sobie gardla podgryzaja na obczyznie, ale za co? Ktos taki jak pan wykorzystal osoby, a potem dal "kopa". O jakich wyzwiskach pan pisze? Gdzie tam sa wyzwiska? To wlasnie pan te osoby wyzywa i probuje sie wykrecic z bycia winnym. Sieje pan niepotrzebny zamet i zamieszanie wokol siebie. Chyba, ze chce pan w taki sposob siebie rozpromowac, moze to jest wlasnie celem? Proba nacisku na wszystko w kolo, zeby moc sobie zrobic reklame? Jednak to jest antyreklama!
Milo, ze sie pan podpiera slowami Czeslawa Niemena, ale czy robi pan to za jego wola (chyba teraz to niemozliwe), czy moze wykorzystuje pan slowa czyichs piosenek do kreowania wlasnej rzeczywistosci?
To wlasnie pan nie ma za grosz samokrytyki w sobie.
Naucz sie krytykowac najpierw siebie,a potem innych!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2

2004-03-10 14:24 (5 lat temu)

... Ciekawa jest ta wymiana zdan. Jedno mnie zastanawia. Dlaczego "ten" winny moze sie podpisac imieniem i nazwiskiem pod swoja wypowiedzia a ten "NIEwinny" boi sie. :-( A moze to taka moda atakowania. To prawdziwa dziecinada. Takie sprawy zalatwia sie w cztery oczy. Interesujac w zasadzie monolog ludu, biednego, oszukanego, tego "kazdego" bez immienego tez. Jezeli masz racje, prawo jest dla wszyskich a bezstronni rozsadza.
Co do antyreklamy to WY anonimowi utwierdzacie mnie w fakcie ze nic tak naprawde nie macie na swoja obrone poza pustym szczekaniem.

UWAGA!! Ja to nie p. Ruszczynski. Pozdrawiam Adam R :-?

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3

2004-03-10 14:31 (5 lat temu)

ah, zapomnialem,... nie szkoda czasu :-[

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4

2004-03-10 14:34 (5 lat temu)

dobrze gracie i mowicie to wielka sprawa dla nas polakow w londynie ze mamy wreszcie polskie radio - lubie was sluchac, czytac , ogladac i chce wam pomoc zebyscie byli jak najlepsi to dobrze o nas polakach swiadczy.

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5

2004-03-10 14:36 (5 lat temu)

degustibus non disputantum est - kazda potwora znajdzie swego amatora - a ja muzyke radio Heynow bardzo lubie - szczegolnie nocne wydanie

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #6

2004-03-10 15:15 (5 lat temu)

Cytat:

10-03-2004, Anonim wrote:
... Ciekawa jest ta wymiana zdan. Jedno mnie zastanawia. Dlaczego "ten" winny moze sie podpisac imieniem i nazwiskiem pod swoja wypowiedzia a ten "NIEwinny" boi sie. :-( A moze to taka moda atakowania. To prawdziwa dziecinada. Takie sprawy zalatwia sie w cztery oczy. Interesujac w zasadzie monolog ludu, biednego, oszukanego, tego "kazdego" bez immienego tez. Jezeli masz racje, prawo jest dla wszyskich a bezstronni rozsadza.
Co do antyreklamy to WY anonimowi utwierdzacie mnie w fakcie ze nic tak naprawde nie macie na swoja obrone poza pustym szczekaniem.

UWAGA!! Ja to nie p. Ruszczynski. Pozdrawiam Adam R :-?

NAUCZ SIE CZYTAC PANIE ADAMIE R. - TAM JEST PODPISZ POD TYM TEKSTEM - "JOANNA FIGLAK" - NIE WIDAC TEGO?

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #7

2004-03-10 15:23 (5 lat temu)

Panie Adamie R.!
Puste szczekanie to jest raczej panskie, a pod artykulem jest wyraznie podpisana osoba. Polecam wiec nauczyc sie czytac. Wolnosc wypowiedzi na forum jest zwiazana z mozliwoscia pisania anonimowego. Pana podpis Adam R. nic nie mowi. - jest tak samo anonimowy.
Ten artykul, ktory pan skomentowal, jest opisem zdarzenia, a nie atakiem slownym (polecam uwazniej przeczytac artykul, lub nauczyc sie czytac).

Jan Kowalski

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #8

2004-03-10 15:34 (5 lat temu)

Wybaczy Pania ale nie mialem okazji przeczytac art. Przeprazam. Przesledzilem (troche) form i wyrazilem opinje na podstawie tego co zobaczylem. :-)

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #9

2004-03-10 16:14 (5 lat temu)

Prosze,prosze jak Pani Joanna Figlak "pracuje".Wywalili ja z Radia Heynow ,nie chcieli w Coolturze to rozrabia u Pana M.Tatarka.To chyba dowod ze Ci z Radia mieli racje Taka rozrabiara nie nadaje sie na Naczelnego Redaktora Radia. 8-)

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #10

2004-03-10 16:19 (5 lat temu)

Ruszczynski! Bozia niedala wzrostu ale dala potezne mniemanie o sobie! Takich zakompleksionych wiesniakow jak ty, ktorzy probuja sie przebic oszukujac innych jest wielu, ale wszyscy kiepsko koncza i ty rowniez.
Wracaj sobie do czasow gdy wszystko rozstrzygalo sie pojedynkami - tam sie nadajesz, choc dlugo nie przezylbys tam bos ciota.
A twoj pupilek-kochanka Kaminska nadal robi dla ciebie robote po tym jak zostala wyrzucona dyscyplinarnie za przekrety z POSKu (oszukiwala pracodawce) , gdzie pracowala jako recepcjonistka.
Tak! Moja wypowiedz nie jest mila, moze szczekliwa ale prawdziwa. Natomiast twoje klamliwe ale pieknie wypisane teksty niech raduja twoje falszywe ego kurdupelku. Chcialbys byc postrzegany jako dobry wujek tymczasem jestes smochwalczym balwanem, ktory patrzy jak tu kogos przekrecic.
Prawda boli, co?
CHCESZ SIE POJEDYNOKWAC PROBUJ JAK MASZ CZYM

Kosiarz Umyslu

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony