Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Polskie Media » Radio HeyNow

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Polskie Media" opiekują się: Redakcja

Strona główna » Polskie Media » Radio HeyNow

Nowy tematNowy post

Strona 3 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 3 z 21
Anonim

Post #1

2004-03-08 22:40 (5 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

;-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2

2004-03-09 21:02 (5 lat temu)

Ja tez sie podpisuje pod tym, co kolezanka przed chwila napisala. Trzymam mocno kciuki Joasiu za Ciebie i za reszte gryupy. Pokazcie, ze Wy jestescie lepsi i nie poddawajcie sie, bo nie warto. Walczyc natomiast- WARTO!!! POZDRAWIAM I JAKBY CO- TO JESTEM Z WAMI!!!!!

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3

2004-03-09 21:04 (5 lat temu)

... podajecie nazwika "winnych" czemu WY sie nie podpiszecie???

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4

2004-03-09 22:23 (5 lat temu)

ludzie mam nadzieje ze Wy co tu na tych stronach sie wypisujecie w radiu albo tzw mediach nigdy nie pracowaliscie i prosze was nie pracujcie - nie robcie nam tu zadnego radia, jego reklamy, reklamy sobie lub prob grania pod publiczke, bo to co tu czytam to jest tak zalosne ze oszczescie sobie i innym tych przedstawien - jesli takich ludzi mamy miec w radiu lub tzw. mediach to ja juz wole czytac gazete SUN

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5

2004-03-09 22:27 (5 lat temu)

...krytykkowac kazdy potrafi, a TY co masz do zaoferowania? ;-)

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #6

2004-03-09 22:31 (5 lat temu)

Krytykowac tez trzeba umiec - to tylko tak sie wydaje Tobie ze kazdy potrafi - pojdz dziecie a ja cie uczyc kaze .......

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #7

2004-03-09 22:36 (5 lat temu)

to prawda, a zwlaszcza kiedy robi sie to anonimowo ;-)

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #8

2004-03-09 22:45 (5 lat temu)

Podzielam uwage KRYTYKA, a tak nawiasem mowiac, majac tu kogos kto UMIE krytykowac to moze poprosze o ogólna ocene polskiej kultury oraz srodkow przekazu. Viola :-)

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #9

2004-03-10 01:39 (5 lat temu)

Nauczmy sie Życ i Pracować Razem.

Trudno jest tu na tym ‘anonimowym’ forum wypowiadać oceny dotyczące tak ważnych spraw. Z poprzednich wypowiedzi mogę jedynie sądzić ze kultura niektórych osób pozostawia wiele do życzenia. Duzo tanich chwytów " Walczcie .. jestesmy z Wami, już nie doszly sluchy, bedziemy walczyc, etc " wskazuje na niedojrzałość wypowiadajacych sie i na kompletną ignoracje inteligencji czytajacych.

Jest to wlasnie przejaw "kultury" w ktorej chodzi o rozrube a cele nadrzedne czyli utrzymanie lub porawa stanu kultury czy srodkow przekazu medialnego schodzi na plan ostatni. Rozgrywki osobiste i emocje wychodza na pierwszy plan i czytelnik zaczyna czytac ‘powiesc sensacyjna’, czekajac na nowe szczegoly, nazwiska, wyzwiska, etc. Obrzucanie sie blotem, ujawnianie szczegolow ze swojego srodowiska, pomowienia i szukania publicznego potwierdzania swoich racji jest na porzadku dziennym - kiedyś te sprawy zalatwiał pojedynek - jeden lub dwa strzaly i po sprawie - dzisiaj można ciągnać do upadlego – papier czy komputer przyjmie wszystko.
W Polsce szaro ale afery ciągna sie jak makaron - te polskie obrazki już przenikaja do swiadomości mieszkanców Uni Europejskiej i slychac glosy że jesteśmy rozrabiaczami - nie pracą tylko rozruba i kretactwo zaczyna dominować. Duże wymagania i żadania od innych, brak samokrytyki, chęć szybkiego dorobienia się nawet kosztem innych, brak umiejetnosci biznesowych, pracy w zespole, zazdrosc, brak checi do nauki i poznania zycia w obcym kraju – “nam sie nalezy”, jesteśmy pokrzywdzeni, niedocenieni, oszukani i "my wiemy lepiej" - to częste cechy naszej kultury zycia na obczyżnie w niektórych środowiskach.
Czy z takim podejsciem do zycia mozemy tworzyc wspolne przedsiewziecia czy to w biznesie, czy w kulturze , czy w zyciu spolecznym ?

“Dziwny jest ten Swiat” – tak spiewal moj ulubiony idol Czeslaw Niemen – bo nie tylko glos ale dusza, serce i duzo, duzo wiecej….

Krzysztof Ruszczynski

Do góry stronyOffline

Redakcja

Post #10

2004-03-10 04:32 (5 lat temu)

Redakcja

Kobieta

Administrator

Z nami od: 19-04-2003

"Dałeś nam Panie
Dar tworzenia
Dobra wśród bliźnich Świata
Zbaw nas od kłamstwa
Złoczynienia
O! Terra Deflorata!"
Czesław Niemen

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Strona 3 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony