Przeglądaj forum |
Działem "Polskie Media" opiekują się: Redakcja |
|
Strona główna » Polskie Media » Radio HeyNow |
| Autor | Strona: 3 z 21 |
|---|---|
| Anonim | Post #1 2004-03-08 22:40 (5 lat temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
|
| Anonim | Post #2 2004-03-09 21:02 (5 lat temu) |
|
Ja tez sie podpisuje pod tym, co kolezanka przed chwila napisala. Trzymam mocno kciuki Joasiu za Ciebie i za reszte gryupy. Pokazcie, ze Wy jestescie lepsi i nie poddawajcie sie, bo nie warto. Walczyc natomiast- WARTO!!! POZDRAWIAM I JAKBY CO- TO JESTEM Z WAMI!!!!!
|
| Anonim | Post #3 2004-03-09 21:04 (5 lat temu) |
|
... podajecie nazwika "winnych" czemu WY sie nie podpiszecie???
|
| Anonim | Post #4 2004-03-09 22:23 (5 lat temu) |
|
ludzie mam nadzieje ze Wy co tu na tych stronach sie wypisujecie w radiu albo tzw mediach nigdy nie pracowaliscie i prosze was nie pracujcie - nie robcie nam tu zadnego radia, jego reklamy, reklamy sobie lub prob grania pod publiczke, bo to co tu czytam to jest tak zalosne ze oszczescie sobie i innym tych przedstawien - jesli takich ludzi mamy miec w radiu lub tzw. mediach to ja juz wole czytac gazete SUN
|
| Anonim | Post #5 2004-03-09 22:27 (5 lat temu) |
|
...krytykkowac kazdy potrafi, a TY co masz do zaoferowania?
|
| Anonim | Post #6 2004-03-09 22:31 (5 lat temu) |
|
Krytykowac tez trzeba umiec - to tylko tak sie wydaje Tobie ze kazdy potrafi - pojdz dziecie a ja cie uczyc kaze .......
|
| Anonim | Post #7 2004-03-09 22:36 (5 lat temu) |
|
to prawda, a zwlaszcza kiedy robi sie to anonimowo
|
| Anonim | Post #8 2004-03-09 22:45 (5 lat temu) |
|
Podzielam uwage KRYTYKA, a tak nawiasem mowiac, majac tu kogos kto UMIE krytykowac to moze poprosze o ogólna ocene polskiej kultury oraz srodkow przekazu. Viola
|
| Anonim | Post #9 2004-03-10 01:39 (5 lat temu) |
|
Nauczmy sie Życ i Pracować Razem.
Trudno jest tu na tym ‘anonimowym’ forum wypowiadać oceny dotyczące tak ważnych spraw. Z poprzednich wypowiedzi mogę jedynie sądzić ze kultura niektórych osób pozostawia wiele do życzenia. Duzo tanich chwytów " Walczcie .. jestesmy z Wami, już nie doszly sluchy, bedziemy walczyc, etc " wskazuje na niedojrzałość wypowiadajacych sie i na kompletną ignoracje inteligencji czytajacych. Jest to wlasnie przejaw "kultury" w ktorej chodzi o rozrube a cele nadrzedne czyli utrzymanie lub porawa stanu kultury czy srodkow przekazu medialnego schodzi na plan ostatni. Rozgrywki osobiste i emocje wychodza na pierwszy plan i czytelnik zaczyna czytac ‘powiesc sensacyjna’, czekajac na nowe szczegoly, nazwiska, wyzwiska, etc. Obrzucanie sie blotem, ujawnianie szczegolow ze swojego srodowiska, pomowienia i szukania publicznego potwierdzania swoich racji jest na porzadku dziennym - kiedyś te sprawy zalatwiał pojedynek - jeden lub dwa strzaly i po sprawie - dzisiaj można ciągnać do upadlego – papier czy komputer przyjmie wszystko. W Polsce szaro ale afery ciągna sie jak makaron - te polskie obrazki już przenikaja do swiadomości mieszkanców Uni Europejskiej i slychac glosy że jesteśmy rozrabiaczami - nie pracą tylko rozruba i kretactwo zaczyna dominować. Duże wymagania i żadania od innych, brak samokrytyki, chęć szybkiego dorobienia się nawet kosztem innych, brak umiejetnosci biznesowych, pracy w zespole, zazdrosc, brak checi do nauki i poznania zycia w obcym kraju – “nam sie nalezy”, jesteśmy pokrzywdzeni, niedocenieni, oszukani i "my wiemy lepiej" - to częste cechy naszej kultury zycia na obczyżnie w niektórych środowiskach. Czy z takim podejsciem do zycia mozemy tworzyc wspolne przedsiewziecia czy to w biznesie, czy w kulturze , czy w zyciu spolecznym ? “Dziwny jest ten Swiat” – tak spiewal moj ulubiony idol Czeslaw Niemen – bo nie tylko glos ale dusza, serce i duzo, duzo wiecej…. Krzysztof Ruszczynski |
| Redakcja | Post #10 2004-03-10 04:32 (5 lat temu) |
Z nami od: 19-04-2003 Skąd: Londyn |
"Dałeś nam Panie
Dar tworzenia Dobra wśród bliźnich Świata Zbaw nas od kłamstwa Złoczynienia O! Terra Deflorata!" Czesław Niemen |