Pozdrawiam
Krzysztof Ruszczynski
Przeglądaj forum |
Działem "Polskie Media" opiekują się: Redakcja |
|
Strona główna » Polskie Media » Radio HeyNow |
| Autor | Strona: 20 z 21 |
|---|---|
| Krzysztof | Post #1 2004-03-20 20:21 (5 lat temu) |
Z nami od: 10-03-2004 Skąd: Westec House |
Ja pisze o sobie bo zeby nie bylo tylko ze inni pisza o mnie a wiec chyba mam prawo pisac o sobie i swojej firmie. A teraz leci DJ pepe i Dj luna - juz 12 biletow do polski i z polski zostalo wylosowane.
Pozdrawiam Krzysztof Ruszczynski Krzysztof
|
| ParaDox | Post #2 2004-03-20 20:36 (5 lat temu) |
Z nami od: 18-03-2004 Skąd: Londyn |
dobra, dobra. Ty sie tu nie wykrecaj. Przestan z ta reklama, bo zaczne tu zucac miesem i albo zamkna cale forum albo dostane "bana" a jak ja dostane "bana" to postaram sie zebys ty go tez dostal
Who controls the past control the future, and who controls the present controls the past?
|
| Alicja | Post #3 2004-03-21 05:09 (5 lat temu) |
Z nami od: 21-03-2004 Skąd: Dublin |
sledze wasze wypowiedzi od jakiego czasu i zastanawia mnie jedna rzecz. a mianowicie dlaczego "huzia", kupa na tego ruszczynskiego? nie znam goscia ale z tego co przeczytalam (artykuly w moje 3 grosze takze) wyglada, ze ten jegomosc przespal sie ze kobietami meskiej czesci forum!
reasumujac: gowniarzeria jest pisac posty anonimowe i oczekiwac powaznego traktowania, a tak przewaznie dzieje sie na tym forum. bezczelne jest udowadnianie swojej racji krzyczac i obrazajac. a smieszne lacze wyrazy szacunku. Alicja Poniatowska - Dublin, IRL |
| Krzysztof | Post #4 2004-03-21 21:34 (5 lat temu) |
wszystkich bioracych udzial w tym forum odsylam do mojego artykulu ktory wyslalem do redakcji NetworkPL do opublikowania w rubryce Moje 3Grosze a artykul dotyczy w duzej czesci spraw poruszanych tutaj a dotyczacych radia heynow.
Z powazaniem Krzysztof Ruszczynski prezes Radio HeyNow Krzysztof
|
| Redakcja | Post #5 2004-03-21 23:46 (5 lat temu) |
Z nami od: 19-04-2003 Skąd: Londyn |
|
| Rollers | Post #6 2004-03-22 02:13 (5 lat temu) |
Z nami od: 22-03-2004 |
Nawiazujac do artykulu pana Ruszczynskiego, cytuje:
"Nie wiem czy jest to celowe czy nieświadome wprowadzenie czytelnika w błąd. Jest to duże uproszczenie pani Joanno bo nie jest Pani w stanie zrozumieć tego, jak złożone jest założenie radia - czyli; powołanie przedsiębiorstwa i jego dyrektorów z odpowiedzialnością prawno fiansową, powołanie zespołów do różnych działań w radiu, opracowanie programu, praca z ludzmi, słuchaczami, mediami i co najważniejsze powstawanie ciekawych audycji. To jest łatwe jeśli znajdą się już osoby które pokierują, kupią, wyłożą finanse, zorganizują, dadzą siedzibę, wprowadzą w tematy, przedstawią w środowiskach społecznych, poprowadzą reklamę, załatwią licencje, wprowadzą interesujacych ludzi i ułatwią kontakty, zapłacą tym osobom co się płaci albo w wymianie barterowj załatwią wiele innych spraw. Nie ma nic prostszego – prawda?" To jest wypowiedz czlowieka "pomowionego", ktorego doswiadczenie w prowadzeniu radia jest 3-miesieczne, w porownaniu do Pani Joanny Figlak - DJ-a radiowego z 10-letnim stazem. "Ludzi poznaje się w biedzie i kiedy bieda na radio nastała to pani Figlak z innymi jeszcze kolegami z radia sie wypisała. Nie jest to przyjemne dla rozwijającego się radia gdy są osoby co chcą to radio osłabić lub zniszczyć bo tak naprawdę tylko interes osobistej kariery i chęć szybkiego dorobienia się okazał się głównym motorem działania" To radio nigdy nie bylo bogate, wiec skad miala nastac ta bieda? Pani Joanna Figlak i pozostale 4 wyrzucone z radia osoby, pracowaly w wiekszosci za darmo, a ich wklad jest taki, ze to radio stworzyli i wlozyli w to cale serca "Poprzez swój artykuł Pani Joanna wciągneła czytelników w bardzo złożoną i skomplikowaną sprawę i chyba dalej nie jest w stanie zrozumieć przedsięwzięcia jakim jest tworzenie pierwszego polskiego radia w Londynie. Może ktoś skorzysta z recepty Joanny i z ta grupką osób założy radio – bo to takie łatwe?" Z recepty Pani Joanny skorzysta ona sama i juz niebawem takie radio w Londynie powstanie. UWAGA!!! Wszystkie oszczerstwa napisane przez pana Ruszczynskiego, sa latwe do zweryfikowania. Pan Ruszczynski do czasu odrzucenia postulatu wspozalozycieli, wielokrotnie, wsrod wielu znanych osob, mawial o Joannie Figlak: "Joasia Figlak jest motorem napedowym tego radia, to dzieki jej zapalowi to radio w ogole powstalo". "Jedynym finansowym udzialowcem radia HeyNow jestem ja z całym ciężarem finansowania tej działalności. Czuję tę odpowiedzialność bo to jest nasza tu pracujących w radio terażniejszość i przyszłość" Dokladnie widac w tym artykule, co jest najwazniejsze i czym motywowal sie pan Ruszczynski zakladajac to radio - PIENIADZE. Ten czlowiek do tego odrzuca mozliwosc kapitalu jakim jest talent i doswiadczenie. "Mógłbym dalej prowadzić polemikę z artykułem Pani Figlak ale nie znajduję tam już więcej treści, gdyż pomówienia i oszczerstwa o charakterze osobistym pod moim i nie tylko moim adresem pozostawiam Pani Figlak i czytelnikom pod rozwagę" Pana polemika na forum byla do tej pory glownie reklamami radia. Oszczerstwo, jezeli takie zostalo napisane w artykule Pani Joanny, moze byc postawione pod rozwage sadu jesli Pan ma na to odwage. Proba oczernienia Pani Joanny w panskim artykule jest oczywista, bo przeciez po to pan ten artkul napisal. Jest to zauwazalne wyraznie, iz pan Ruszczynski na swoja obrone stosuje atak i to w dodatku nieelegancki, co rowniez swiadczy o tym panu. Chcialbym jeszcze przytoczyc, dwa bardzo madre przyslowia: "Uderz w stol, a nozycze sie odezwa" i "Tlumaczy sie zawsze winny" |
| Krzysztof | Post #7 2004-03-22 10:36 (5 lat temu) |
Drogi(a) Panie/i 'Rollers" bo tylko tak moge zidentyfikowac pana na forum - dziekuje za odpowiedz na moj artykul.
Artykul moj ma charakter ogolny na temat przedsiewziec - ja sie nie tlumacze, tylko wyjasniam zainteresowanym ze tworzenie czegokolwiek trwa lata a nie miesiac dzialanosci jak sugeruje artykul Pani Figlak. Przytoczylem przyklad radia HeyNow a Pan Witkowski ze swoja grupa pracuje nad otwarciem rozglosni juz od dluzszego czasu i prosze sie tez jego zapytac czy to takie latwe. Na poparcie swojego doswiadczenia podalem staz mojej pracy i miejsca gdzie pracowalem. Ja nie oczerniam Pani Figlak ani nie wybielam siebie - ja podaje fakty ktore Pan/i ma prawo podwazac. Ja te fakty kazdemu w redakcji moge pokazac lacznie z czasem przepracowanym w radio przez kazda osobe. Jako prezes radia znam wiecej faktow niz je publikuje. Moze po zobaczeniu tych liczb czytelnicy zdadza sobie sprawe o jakim i kogo wkladzie pracy mowimy. Niestety, radio nie może zaspokoić finansowych czy personalnych ambicji wszystkich co w tym radiu pracują, a więc jedni się na to godzą a drudzy odchodzą. Chyba mi Pan/i nie ma za zle ze reklamuje radio wszedzie i o kazdej porze. To jest moze tzw 'hard selling' i tego sie nie wstydze bo nikomu tym krzywdy nie robie a popieram jak zawsze swoj zespol radiowy jak mnie Pani Figlak zna to zawsze wychwalam naszych pracownikow i wspolpracownikow pod niebiosa bo pragne zeby im skrzydla rosly - ze niektorym za dlugie wyrosly i wylecieli to juz ich sprawa. Prosze Pana/i juz mnie straszyli zemsta medialna (proby poruszenia srodowiska medialnego), sadem ze mnie i radio zamkna. Na kogo to ja sie porywam ? A ja sie na nikogo nie porwalem, ja poprostu razem z innymi pracuje i cieszymy sie z malych i duzych sucesow radia, oczywiscie zastanawiamy sie nad porazkami bo jak kazdy je mamy ale wyciagamy wnioski tu wewnetrznie i nie winimy i nie wylewamy pomyji na innych, nie szukamy winnych. Jestesmy zdani na siebie i wlasne sily. Ja chetnie udziele odpowiedzi na kazde pytanie. Z powazaniem Krzysztof Ruszczynski prezes Radio HeyNow Ltd www.radioheynow.com Krzysztof
|
| Anonim | Post #8 2004-03-22 17:00 (5 lat temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
Cytuje:
"Niestety, radio nie może zaspokoić finansowych czy personalnych ambicji wszystkich co w tym radiu pracują, a więc jedni się na to godzą a drudzy odchodzą. " Co to za glupoty? Pani Figlak zostala nieladnie i niegrzecznie potrtaktowana i wyrzucona z radia heynow!!Niech sie pan do tego przyzna, bo bedzie pan klamca do kadratu!! |
| Anonim | Post #9 2004-03-22 17:06 (5 lat temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
Pan sie tak tlumaczy i takie niewiniatko z siebei robi Panie Ruszczynski, bo szuka pan litosci?Niebawem te kretacwta, matactwa i oszustwa zobacza swiatlo dziennie, bo jak to mowi przyszlowie: "Predzej czy pozniej, szydlo z worka i tak wyjdzie"
Ciagle sie pan powtarza, pisze jakies bzdury, ktore psu na bude sie nie zdadza. Niech pan z siebie nie robiniewiniatka, bo tak naprawde pan sobie sam naskrobal tych kijeczkow, ktorymi teraz dostaje pan po glowce. eryk |
| ParaDox | Post #10 2004-03-22 17:09 (5 lat temu) |
Z nami od: 18-03-2004 Skąd: Londyn |
...a scie sie uczepili. Sedziowie sie znalezli. Jak myslisz, jedem z drugim ze to takie proste, to czemu sam tego nie zrobisz. Winny ten czy tamta, kazdy wie ze nie ma dymu bez ognia a to oznacza ze wina jest po obu stronach.
Who controls the past control the future, and who controls the present controls the past?
|