MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Nowe Radio w Londynie - Radio LDN

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

tigerfm

Post #1 Ocena: 0

2009-01-02 00:26:19 (16 lat temu)

tigerfm

Mężczyzna

Z nami od: 23-12-2008

7 kanałów muzycznych - docelowo jeden ma byc Live. Obecnie szukamy chetnych do współtworzenia projektu Radia LDN. Radia można słuchać za pośrednictwem Winampa. Wszystkie kanały oprócz LIVE są nadawane w jakości 128 kbps. Szczegóły na www.radioldn.net. Jesli masz pomysł którym można zasilić radio lub sam chciałbyś (chciałabyś) stworzyc u nas swój kanał z muzyką napisz do nas: jazler@gmail.com

Obecnie dostepne kanały:

1. Polska na Topie
2. UK Charts
3. Chillout
4. Trance
5. Disco Polo
6. Live
7. Classic Rock

Pozdrawiam
Łukasz
polish show Pe eL

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

ParaDox

Post #2 Ocena: 0

2009-01-02 13:39:17 (16 lat temu)

ParaDox

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2004

Hmmm, muzyka - a gdzie cos wiecej. Muzy to pewnie kazdy ma "giga" + polska stacja ktora pozwala sluch muzy w wielu formatach a nie tylko winamp ktorego nie lubie.

Rozumiem ze od czegos 3a zaczac ale muzy w necie to nie brakuje a dobrych stacji/audycji [tak.fm(PL), bbc 4(UK] raczej malo
All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident

Do góry stronyOffline

tigerfm

Post #3 Ocena: 0

2009-01-06 18:45:09 (16 lat temu)

tigerfm

Mężczyzna

Masz racje i w zupełnosci sie z Toba zgadzam. To jednak poczatek projektu który ma duże szanse powodzenia. Analizując dzienną liczbę słuchaczy jesteśmy przekonani że jest to ciekawa alternatywa dla juz istniejących polonijnych rozgłośni chociażby w Londynie. Nie jestesmy grupą napaleńców z których powietrze można w łatwy sposób wypuścic - lecz cierpliwymi rzemieslnikami z pomysłami. Obecny skład chetnie poszerzamy o nowe osoby które chciałyby zaistnieć przy współtworzeniu projektu radia LDN. Przy okazji - gyby ktoś z czytajacych chciałby do nas dołaczyć to zapraszam do korespondencji e-mail: jazler@gmail.com - potrzebujemy chetnych w różnych dziedzinach aby to radio funkcjonowało jak najlepiej.

Pozdrawiam
polish show Pe eL

Do góry stronyOffline

jimwloclawek

Post #4 Ocena: 0

2009-01-11 19:19:44 (16 lat temu)

jimwloclawek

Mężczyzna

Z nami od: 14-10-2008

wiecie co Classic Rock To Jest cos co z mila uwaga slucham czasem potrzeba jakiejs alternatywy i to chyba jest alternatywa na Londynskim Rynku
pzdr sluchajacych
Romance of Flowers Polska Kwiaciarnia Londyn

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

franz_

Post #5 Ocena: 0

2009-01-23 11:26:14 (16 lat temu)

franz_

Mężczyzna

Z nami od: 28-12-2008

Witam, witam!
Pozwolę sobie na kilka zdań na temat tego nowego radia.
Strona jest OK., teksty staranie napisane ale... co dalej???
Stacji wielokanałowych jak napisał ParaDox jest w necie od cholery, nawet Londyńskie Radio Goniec naprodukowało wiele kanałów, tylko kto tego słucha? A raczej ilu ma słuchaczy na każdym kanale? 5-ciu? 15-tu? 20-tu to jest maximum i to przy wielkim wsparciu marketingowym w postaci reklam w Gońcu. – Wg mnie to PORAŻKA! Oby tak nie było z Radiem LDN.

Może warto ograniczyć ilość kanałów i skupić się na zrobieniu jednego dobrego kanału? A dopiero potem w miarę rzeczywistej potrzeby tworzyć kolejne.

Na mnie np. nie robi wrażenia strona www z ikonami do klikania w poszczególne linki z różnego rodzaju muzyką – taka strona to nie jest radio, nazwałbym to raczej grającą szafą na którą nie mam żadnego wpływu, a rzucanie haseł typu „Sam wybierasz czego i kiedy słuchać” (cytat ze strony Radia Goniec) przyprawia mnie o bul głowy bo co ja mogę tam wybrać poza jednym z kilku kanałów? Tak naprawdę nie mam żadnego wpływu co na poszczególnym kanale jest grane.

Dla mnie jak do tej pory najlepszym radiem w Londynie jest rocklegendsradio.com , w którym muzyka jest właśnie taka jaką lubię – to jest główny powód dlaczego słucham tego radia. A do tego tam właśnie mam wpływ na to co będzie zagrane, bo mogę wybrać sobie dowolny utwór z playlisty i będzie zagrany.

Mimo wszystko życzę sukcesów i wytrwałości w swoich działaniach!
Lepiej mieć Parkinsona i trochę wylać, niż mieć Altzheimera i zapomnieć wypić.

Do góry stronyOffline

tigerfm

Post #6 Ocena: 0

2009-05-14 04:20:37 (16 lat temu)

tigerfm

Mężczyzna

Drobne zmiany w radiu LDN. W szczegolnosci polecamy kanal WESTSIDE 89,6 FM. Kazdy kto mieszka w zachodnim Londynie z pewnoscia odbiera radio Westside na 89,6 FM. Nie kazdy jednak zapewne wie, że w kazdy piatek miedzy 11:00 a 14:00 nadawany jest program w jezyku polskim. Transmitujemy go rowniez dla Was na kanale WESTSIDE 89,6 w Radiu LDN.
polish show Pe eL

Do góry stronyOffline

franz_

Post #7 Ocena: 0

2009-05-14 17:43:52 (16 lat temu)

franz_

Mężczyzna

Z nami od: 28-12-2008

Cytat:

2009-05-14 04:20:37, tigerfm napisał(a):
Drobne zmiany w radiu LDN. W szczegolnosci polecamy kanal WESTSIDE 89,6 FM. Kazdy kto mieszka w zachodnim Londynie z pewnoscia odbiera radio Westside na 89,6 FM. Nie kazdy jednak zapewne wie, że w kazdy piatek miedzy 11:00 a 14:00 nadawany jest program w jezyku polskim. Transmitujemy go rowniez dla Was na kanale WESTSIDE 89,6 w Radiu LDN.

No to juz jakis wynik jest. A kiedy wlasne audycje?
Lepiej mieć Parkinsona i trochę wylać, niż mieć Altzheimera i zapomnieć wypić.

Do góry stronyOffline

tigerfm

Post #8 Ocena: 0

2009-05-15 09:43:33 (16 lat temu)

tigerfm

Mężczyzna

Nie bede czarowal ze wszystko jest tak jak byc powinno i obiecywac tez niczego nie moge, dlatego proponuje jedynie odwiedzac nas regularnie.
polish show Pe eL

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2009-05-15 10:52:59 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

tigerfm