Obecnie dostepne kanały:
1. Polska na Topie
2. UK Charts
3. Chillout
4. Trance
5. Disco Polo
6. Live
7. Classic Rock
Pozdrawiam
Łukasz
|
---|---|
tigerfm | Post #1 Ocena: 0 2009-01-02 00:26:19 (16 lat temu) |
Z nami od: 23-12-2008 Skąd: Londyn |
7 kanałów muzycznych - docelowo jeden ma byc Live. Obecnie szukamy chetnych do współtworzenia projektu Radia LDN. Radia można słuchać za pośrednictwem Winampa. Wszystkie kanały oprócz LIVE są nadawane w jakości 128 kbps. Szczegóły na www.radioldn.net. Jesli masz pomysł którym można zasilić radio lub sam chciałbyś (chciałabyś) stworzyc u nas swój kanał z muzyką napisz do nas: jazler@gmail.com
Obecnie dostepne kanały: 1. Polska na Topie 2. UK Charts 3. Chillout 4. Trance 5. Disco Polo 6. Live 7. Classic Rock Pozdrawiam Łukasz polish show Pe eL
|
ParaDox | Post #2 Ocena: 0 2009-01-02 13:39:17 (16 lat temu) |
Z nami od: 18-03-2004 Skąd: Londyn |
Hmmm, muzyka - a gdzie cos wiecej. Muzy to pewnie kazdy ma "giga" + polska stacja ktora pozwala sluch muzy w wielu formatach a nie tylko winamp ktorego nie lubie.
Rozumiem ze od czegos 3a zaczac ale muzy w necie to nie brakuje a dobrych stacji/audycji [tak.fm(PL), bbc 4(UK] raczej malo All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident
|
tigerfm | Post #3 Ocena: 0 2009-01-06 18:45:09 (16 lat temu) |
Masz racje i w zupełnosci sie z Toba zgadzam. To jednak poczatek projektu który ma duże szanse powodzenia. Analizując dzienną liczbę słuchaczy jesteśmy przekonani że jest to ciekawa alternatywa dla juz istniejących polonijnych rozgłośni chociażby w Londynie. Nie jestesmy grupą napaleńców z których powietrze można w łatwy sposób wypuścic - lecz cierpliwymi rzemieslnikami z pomysłami. Obecny skład chetnie poszerzamy o nowe osoby które chciałyby zaistnieć przy współtworzeniu projektu radia LDN. Przy okazji - gyby ktoś z czytajacych chciałby do nas dołaczyć to zapraszam do korespondencji e-mail: jazler@gmail.com - potrzebujemy chetnych w różnych dziedzinach aby to radio funkcjonowało jak najlepiej.
Pozdrawiam polish show Pe eL
|
jimwloclawek | Post #4 Ocena: 0 2009-01-11 19:19:44 (16 lat temu) |
Z nami od: 14-10-2008 Skąd: Londyn |
wiecie co Classic Rock To Jest cos co z mila uwaga slucham czasem potrzeba jakiejs alternatywy i to chyba jest alternatywa na Londynskim Rynku
pzdr sluchajacych Romance of Flowers
Polska Kwiaciarnia Londyn
|
franz_ | Post #5 Ocena: 0 2009-01-23 11:26:14 (16 lat temu) |
Z nami od: 28-12-2008 Skąd: London Underground |
Witam, witam!
Pozwolę sobie na kilka zdań na temat tego nowego radia. Strona jest OK., teksty staranie napisane ale... co dalej??? Stacji wielokanałowych jak napisał ParaDox jest w necie od cholery, nawet Londyńskie Radio Goniec naprodukowało wiele kanałów, tylko kto tego słucha? A raczej ilu ma słuchaczy na każdym kanale? 5-ciu? 15-tu? 20-tu to jest maximum i to przy wielkim wsparciu marketingowym w postaci reklam w Gońcu. – Wg mnie to PORAŻKA! Oby tak nie było z Radiem LDN. Może warto ograniczyć ilość kanałów i skupić się na zrobieniu jednego dobrego kanału? A dopiero potem w miarę rzeczywistej potrzeby tworzyć kolejne. Na mnie np. nie robi wrażenia strona www z ikonami do klikania w poszczególne linki z różnego rodzaju muzyką – taka strona to nie jest radio, nazwałbym to raczej grającą szafą na którą nie mam żadnego wpływu, a rzucanie haseł typu „Sam wybierasz czego i kiedy słuchać” (cytat ze strony Radia Goniec) przyprawia mnie o bul głowy bo co ja mogę tam wybrać poza jednym z kilku kanałów? Tak naprawdę nie mam żadnego wpływu co na poszczególnym kanale jest grane. Dla mnie jak do tej pory najlepszym radiem w Londynie jest rocklegendsradio.com , w którym muzyka jest właśnie taka jaką lubię – to jest główny powód dlaczego słucham tego radia. A do tego tam właśnie mam wpływ na to co będzie zagrane, bo mogę wybrać sobie dowolny utwór z playlisty i będzie zagrany. Mimo wszystko życzę sukcesów i wytrwałości w swoich działaniach! Lepiej mieć Parkinsona i trochę wylać, niż mieć Altzheimera i zapomnieć wypić.
|
|
|
tigerfm | Post #6 Ocena: 0 2009-05-14 04:20:37 (16 lat temu) |
Drobne zmiany w radiu LDN. W szczegolnosci polecamy kanal WESTSIDE 89,6 FM. Kazdy kto mieszka w zachodnim Londynie z pewnoscia odbiera radio Westside na 89,6 FM. Nie kazdy jednak zapewne wie, że w kazdy piatek miedzy 11:00 a 14:00 nadawany jest program w jezyku polskim. Transmitujemy go rowniez dla Was na kanale WESTSIDE 89,6 w Radiu LDN.
polish show Pe eL
|
franz_ | Post #7 Ocena: 0 2009-05-14 17:43:52 (16 lat temu) |
Z nami od: 28-12-2008 Skąd: London Underground |
Cytat: 2009-05-14 04:20:37, tigerfm napisał(a): Drobne zmiany w radiu LDN. W szczegolnosci polecamy kanal WESTSIDE 89,6 FM. Kazdy kto mieszka w zachodnim Londynie z pewnoscia odbiera radio Westside na 89,6 FM. Nie kazdy jednak zapewne wie, że w kazdy piatek miedzy 11:00 a 14:00 nadawany jest program w jezyku polskim. Transmitujemy go rowniez dla Was na kanale WESTSIDE 89,6 w Radiu LDN. No to juz jakis wynik jest. A kiedy wlasne audycje? Lepiej mieć Parkinsona i trochę wylać, niż mieć Altzheimera i zapomnieć wypić.
|
tigerfm | Post #8 Ocena: 0 2009-05-15 09:43:33 (16 lat temu) |
Nie bede czarowal ze wszystko jest tak jak byc powinno i obiecywac tez niczego nie moge, dlatego proponuje jedynie odwiedzac nas regularnie.
polish show Pe eL
|
Post #9 Ocena: 0 2009-05-15 10:52:59 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
tigerfm | Post #10 Ocena: 0 2009-05-15 12:45:43 (16 lat temu) |
Ale co to wnosi do tematu?
![]() polish show Pe eL
|