Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Polskie Media » Po równi pochyłej

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Polskie Media" opiekują się: Redakcja

Strona główna » Polskie Media » Po równi pochyłej

Nowy tematNowy post

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Autor (Odpowiedzi: 15)
ParaDox

Post #1

2005-06-20 00:05 (3 lata temu)

ParaDox

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2004

No to ladnie sie dzieje.
A, nie, sroki. Myslalem ze to jaks AFERA a to tylko zwykly polski kurwidolek.
Co to za roznica w Polsce czy tu czy tam. ;-)
Who controls the past control the future, and who controls the present controls the past?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

JozefBronko

Post #2

2005-07-15 16:44 (3 lata temu)

JozefBronko

Z nami od: 15-07-2005

Porządki na folwarku

Super tekst. Dziennik Polski to "pismo polaczkowe" banda pseudo dziennikarzy (którzych nikt nie chciał nigdzie indziej zatrudnić) a do tego ta korupcja.
I tak wygląda pismo, które pisze o sobie że ma "tradycję" i jest "gazetą imigracyjną".
Styl pisania przypomina wypowiedzi "Radia Maryja" - jest w nich tyle jadu, że się zastanawiam dlaczego nie zalali tym jadem jeszcze całego Londynu.

[ Wiadomość edytowana przez : Redakcja on 15-07-2005 23:39 ]

Do góry stronyOffline

borntobebored

Post #3

2005-07-15 16:54 (3 lata temu)

borntobebored

Z nami od: 12-07-2005

JozefBronko: nie udalo sie, bo nikt nie chce ich czytac ;-) inaczej juz bysmy sie potopili :-D

Do góry stronyOffline

motylek

Post #4

2005-07-15 23:40 (3 lata temu)

motylek

ja czytam, trzeba wiedzieć co knuje emigracja

Do góry stronyOffline

Strona WWW

ParaDox

Post #5

2005-07-15 23:43 (3 lata temu)

ParaDox

Mężczyzna

Q-wy, chamstwo i brawura, typowo komunistyczno-kamrackie podejscie do biznesu :-W
Who controls the past control the future, and who controls the present controls the past?

Do góry stronyOffline

motylek

Post #6

2005-07-15 23:52 (3 lata temu)

motylek

a własciwie nie co knuje, ale jak przewala i rozdaje kolesiom lekką reką pieniądze "PAFT-u "(Polonia Aid Foundation Trust), organizacji powierniczej dysponującej funduszem ok. 2,5 miliona funtów uzyskanych ze sprzedaży siedziby Rządu RP na Uchodźstwie". mój dziadek walczył za ten rząd i gdyby wiedział co się tu teraz wyprawia z tymi pieniędzmi to niejeden dostałby od niego po zębach i z pewnością pewnym niektórym się to należy, bo inne metody jak widać zawodzą...
ciekawe kiedy to towarzystwo wzajemnej adoracji się opamięta. :-?

Do góry stronyOffline

Strona WWW

matapan

Post #7

2005-08-07 14:57 (3 lata temu)

matapan

Z nami od: 05-08-2005

Proponuje przeprowadzic najwyklejsze sledztwo dziennikarskie. Pisze sie ze gazeta Tydzien upadla bo ktos sobie przez kilka miesiecy robil przyjemnosc i bral za to gruba forse, nie liczyl sie z opinia tutejsza, wykorzystal z premedytacja czy zuzyl pieniadze publiczne. A gazeta upadla i narazila na bakructwo firme. Skoro to prawdziwe informacje to tego ktos trzeba wymienic po imieniu i nazwisku. Dlaczego tu jest sekret?
Dlaczego w drugim Monitorze tym co pisze o gazecie Dziennik wymienia sie nazwiska Malkiewicza i jego zony i doklada jeszcze spekulacje ze cala rodzine zatrudniona ejst na prywatnym folwarku? A czemu nie pisze sie kto robil czy rozrobil gazete Tydzien?
To lipa. PLOTKI ZASDROSNIKOW I PATALACHOW.

Do góry stronyOffline

ParaDox

Post #8

2005-08-07 16:26 (3 lata temu)

ParaDox

Mężczyzna

Czesc, nie wiem o co Ci chodzi, i co jest lipa. Moze powinienes nas oswiecic o podac prawde bo wyglada na to ze wiesz co mowisz choc trudno to zrozumiec.

Bronisz tz. ze cos wiesz. Ja to mam gleboko w dupie ale nie lubie takiego pustego gadania: moze to a moze tamto. Masz cos to dawaj.

;-)

Do góry stronyOffline

motylek

Post #9

2005-08-07 18:57 (3 lata temu)

motylek

redaktor naczelny tygodnia pan jan chodakowski, w skrócie chodak, a góra ta sama co w dzienniku, czyli pan andrzej szkuta i oczywiście pfk ( polska fundacja kulturalna), to oni podejmowali decyzje; powinni sie nazywać towarzystwo wzajemnej adoracji - banda kolesiów kryjących jeden drugiego i wspólnie przewalających pieniądze z paftu.
na wszystko są dowody.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

matapan

Post #10

2005-08-09 09:39 (3 lata temu)

matapan

Z nami od: 05-08-2005

ja nikogo nie bronie
po prostu w pierwszym monitorze nie bylo zadnych nazwisk, ogolnie
a dla dziennikarza to znaczy WYMIJAJACO
w drugim natomiast Monitorze juz wsciekle inaczej i huzia na Jozia: Malkiewicz, jego zona i ich rodzinka przy cycku Paft na wszystkie geby
Troche to dziwne
Ale teraz juz jasne ze to J Chodakowski. OK.

A sledztwo sam poprowadze. Wlasciwie juz sie zaiteresowalem.
Mam znajomka w okolicach Dziennika. Nie pisze gdzie i kto bo jeszcze go ktos dopadnie i wyleje... Powtarzam dzisiaj wszystkie, ale to wszystkie zaslyszane informacje. Na razie o kradziezy. Kradziezy?

W Dzienniku napisali ze okradziono redakcje z komputerow. KLAMIA.

Nie okradziono redakcji. Zginely komputery z biura zony redkatora ktora ma osobna firme, w osobnym pomieszczeniu na innym pietrze.

Ta firma zony Malkiewicza /mowia o niej Malkinia/ to tez niezla sprawka. Dla gazety na pewno taniejbyloby zatrudnic kogos na etacie, ale w koncu to zona redaktora... Zarabia potrojne pieniazki, sama nie pracuje tylko zatrudnia sobie pomocnikow. A moze by tak Dziennik zatrudnil u siebie tych pomocnikow a Malkini podziekowal. Po co posredniczka i jej gleboka kieszen? Przeciez to ze spolecznych funduszy. Jak w komunie Spoleczne czyli niczyje. Ktos musi za to beknac. Kto tam rzadzi w Dzienniku na Malkiewiczami? Nazwiska!

No i ta kradziez. Dla mnie LIPA. Komputery wyniosl ktos swoj kto mial klucze do budynku bo dwa zamki wejsciowe sa nienaruszone.

Kolo Dziennika i Malkiewiczow unosi sie smrodek. nie maja dobrej opinia, kasa misiu kasa.
No to dajmy jakas zaslone dymna - moze by tak jakas sensacje. Zagrajmy pokrzywdzonych. A moze nam jakis Paft czy inni Lotnicy dadza pieniazki na zakup komputerow dla dziennika? Bo nam biednym ukradli i nie mozemy juz ciezko pracowac ku chwale emigracji... A KAZDY GROSIK SIE SPOZYTKUJE

Jak czlowiek ucho nadstawi to sie naslucha.
to tyle na dzisiaj. kto wie wiecej?

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony