MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Porady Prawne w Radiu PRL24

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

bromik

Post #1 Ocena: 0

2008-05-19 15:46:41 (17 lat temu)

bromik

Z nami od: 09-12-2007

Pisałem już kiedyś o tym ale chyba zapomniałem zapisać i gdzieś się moja wypowiedż zapodziała.

W skrócie powiem, że podoba mi się pomysł tego programu. Prawnik z Pogotowia Pawnego rozmawia z prowadzącym na różne tematy prawne. Porady są ciekawe ale dosyć gęste (w 10 minut zmieściło się bardzo dużo żeby nie powiedzieć że za dużo) i trzeba taki program odsłuchać kilka razy (naszczęście są powtórki w tygodniu gdzieś tak co drugi dzień po 16.00).

Jedyny problem to, że PRL24 nadaje tylko cyfrowo i potrzeba radia DAB aby go posłuchać więc gdy na przykład mieszkasz w strefie lotniska to nie posłuchasz ze względu na zakłucenia :-(

Miło widzieć, że polskie stacje radiowe w Londynie coś próbują robić oprócz muzyki i konkursów. Moje jedyne zastszerzenie to, że tego typu programy są za mało rozreklamowane (Widziałem tylko jedną mizerną reklamę w Coolturze). Wydaje mi się jeszcze, że chociaz jedna powtórka powinna być po 20.00 żeby można było na spokojnie posłuchać w domu.

Czy znacie inne takie programy tego typu?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

bloby00

Post #2 Ocena: 0

2008-05-19 15:54:33 (17 lat temu)

bloby00

Mężczyzna

Z nami od: 23-01-2008

Heh. Chyba raczej Twoja wypowiedz zostala "zlikwidowana" przez "termina-moderatorow" :-]

Do góry stronyOffline

bromik

Post #3 Ocena: 0

2008-05-19 15:57:07 (17 lat temu)

bromik

Hmmm tak chyba wspomnialem tam cos o sciaganiu audycji radiowych z internetu jesli dobrze pamietam. To nie moze by legalne na tym forum. Czyli jednak nie jestem komputerowym zerem ;-)

Do góry stronyOffline

bloby00

Post #4 Ocena: 0

2008-05-19 16:09:21 (17 lat temu)

bloby00

Mężczyzna

Cytat:

2008-05-19 15:57:07, bromik napisał(a):
Hmmm tak chyba wspomnialem tam cos o sciaganiu audycji radiowych z internetu jesli dobrze pamietam. To nie moze by legalne na tym forum. Czyli jednak nie jestem komputerowym zerem ;-)

No nie pamietam dokladnej tresci, ale jak dla mnie to post podchodzi nieco pod kogos z tego radia probujacego sie zareklamowac na forum MW :-] Jesli takowym jestes, to powiedz szefostwu, zeby wywalili te glupie "wkretaki" z tego radia - przeciez tego sie nie da sluchac :-o

Do góry stronyOffline

bromik

Post #5 Ocena: 0

2008-05-19 16:54:28 (17 lat temu)

bromik

Jak dla mnie audycja jest ok ale zależy co kto lubi.

Nie bardzo wiem co rozumiesz przez "wkrętak", co że PP zapłaciło za reklame?

Wydaje mi sie, że to musiało być tak, że PRL zgłosił się do prawnika z pomysłem zrobienia programu a prawnik jak to prawnik powiedział dobrze ale muszę dostać darmową reklamę i dlatego na początku i na końcu dostajesz raczej irytujące reklamki. Oczywiście mogło być inaczej ja tam w reklamie nie robię.

A tak na marginesie to nie pracuję dla żadnego radia a jeśli miał bym to kiedyś robić to na pewno nie robił bym w radiu cyfrowym.:-D

Do góry stronyOffline

bromik

Post #6 Ocena: 0

2008-05-19 17:00:27 (17 lat temu)

bromik

Czekaj właśnie przeczytałem mój post i nie wygląda wcale jak reklama ale tytuł można by wziąć za reklamę. Już rozumiem twoje podejście do sprawy.

Do góry stronyOffline

bloby00

Post #7 Ocena: 0

2008-05-19 17:13:35 (17 lat temu)

bloby00

Mężczyzna

"wkretaki" jako durny program mnie denerwuje. Dzwoni koles do jakis ludzi i udaje nie wiadomo kogo - niby to jest smieszne, ale dla mnie wyglada na zalosne, zreszta jak mozna ludziom d..e zawracac w pracy! To juz bylo i takiej tepej rozrywki przynajmniej ja nie chce :-|

Szkoda, ze nie jestes z tego radia, bys im przekazal ta wiadomosc :-]

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,