Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Polskie Media » Polska TV z satelity

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Polskie Media" opiekują się: Redakcja

Strona główna » Polskie Media » Polska TV z satelity

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 5)
UKDarek

Post #1

2008-03-23 19:18:02 (4 miesiące temu)

UKDarek

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 18-06-2006

Czy ktos z Was odbiera te kilka polskich bezplatnych programow ze zwyklego zestawu sat? Mam ustawiony podobno na Hotbirda, na liscie programow dekoder znajduje ale dalej nic. Pokazuje tez sile odbioru calkiem dobrą...
It is never too late to be, what you might have been

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailNumer Skype

wladziowek

Post #2

2008-03-23 20:28:28 (4 miesiące temu)

wladziowek

Mężczyzna

Z nami od: 04-02-2006

Witam.
Napisz jaka masz antene ,jakie stacje Ci pokazuje na liscie kanalow i jaki to dekoder.

Do góry stronyOffline

UKDarek

Post #3

2008-03-24 23:00:46 (3 miesiące temu)

UKDarek

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 18-06-2006

Antena jest o duzej srednicy (120), dekoder - jakas chinszczyzna. Na liscie pokazuje mi obydwa Polsaty, TVN, TVN Turbo, obydwie Polonie etc. Odbieram tylko Mango24 zakupy, 4funTV, PodrozeTV a zalezy mi na tych pozostalych ze zrozumialych wzgledow :)
Napisz mi co jest wazne (jakies parametry, ustawienia dekodera etc), gdybys mogl mi pomoc.
Dzieki i pozdrawiam
It is never too late to be, what you might have been

Do góry stronyOffline

E-mailNumer Skype

vitek

Post #4

2008-03-24 23:11:15 (3 miesiące temu)

vitek

Mężczyzna

Z nami od: 19-06-2007

Bez abonamentu nie odbierzesz tvnów i tylko polsat2.
Zrób skanowanie satelity bo lista kanałów w odbiorniku może być częściowo nieaktualna i dlatego nie wszystko odbierasz.
'Some call me selfish, some call me strange, but everyone knows that I will never change'

Do góry stronyOffline

Strona WWW

krakn

Post #5

2008-04-23 09:03:30 (3 miesiące temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

hehe, jeszcze powinieneś ogladać TV5 scierwo jak nie wiem, ale jak się nie ma to się lubi, o 23 jest tam fajny program o granicy australii.
I właściwie to wszytko co oglądniesz za free, nie wiem, ale chyba powinieneś mieć TV trwam i TVInfo, acha i Puls
jednym słowem kicha na maxa, poproś rodzinę niech ci w Polsce kupią najtańszy zestaw programów i przyślą karte, lub tutaj gdzies kup, to nie jakaś super wielka suma

acha, mówisz że chińszczyzna dekoder. hmm trzeba sprawdzić czy potrafi czytać karte polskich operatorów!
teraz nie mam czasu musze lecieć do pracy moze potem ci napisze wiecej milego dnia
ccpl somee com . Oczywiście mogę się mylić co nie znaczy że nie mam racji ;-)

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

pako1279

Post #6

2008-04-23 11:16:30 (3 miesiące temu)

pako1279

Mężczyzna

Z nami od: 06-03-2008

http://www.lyngsat.com/freetv/Poland.html

tutaj znajdziesz aktualnie dostepne stacje za free (oczywiscie Ciebie dotycza tylko te z Hot Birda, no chyba ze sobie przestawisz na Astre)

cyli jakies 18 programow

poszukaj na dekodrze napisu DVB, znaczy ze mozesz odbierac programy nadawane cyfrowo, jezeli masz talerz skierowany na hot birda , przeskanuj wszystkie transpondery, powinny ci wyskoczyc wszystkie dostepne programy, mozesz tez poszukac je recznie wklepujac czestotliwosci i ustawiajajc odpowiedni sr-fec np dla polsatu bedzie to 27500-3/4.

Do góry stronyOffline