Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Polskie Media » Cienki Goniec

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Polskie Media" opiekują się: Redakcja

Strona główna » Polskie Media » Cienki Goniec

Nowy tematNowy post

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Autor (Odpowiedzi: 10)
Bonaparte

Post #1

2005-06-03 09:54 (3 lata temu)

Bonaparte

Z nami od: 25-04-2005

Widzieliście nowego Gońca? ma tylko 32 strony na papierze śniadaniowym. Ale jaja. Nalepsze są błędy. Na okładce jest tekst "Prymas Polski kardynał Józef Glemp z wizytą w Londynie str. 16" A zgadnijcie pod jakim tytułem jest ten artykuł? "Nie tylko dla psów" !

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

motylek

Post #2

2005-06-04 11:01 (3 lata temu)

motylek

Z nami od: 18-03-2004

ty się lepiej coolturalnie nie oddzywaj ;-)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Bonaparte

Post #3

2005-06-20 16:07 (3 lata temu)

Bonaparte

Co motylek - przypięło was? Staczacie się... he he.
Ostatni numer poświęcony podatkom. Śmiechu warte. Mnóstwo błędów. Poczynając od najważniejszego – TEKST JEST OD PONAD MIESIĄCA nieaktualny.
Roczne rozliczenia podatku w Polsce trzeba było robić do końca kwietnia 2005 roku. A tekst ukazał się czerwcu. Jak zwykle spóźnieni. Wszystkie gazety już o tym pisały. A wasze rady są spóźnione. Nawet za rok się nie przyda – bo się zdążą przepisy zmienić.
Kolejny błąd – „że nie można zawiesić działalności firmy...” g..wno prawda. Kto miał firmę w Polsce wie że można zaprzestać działalności na okres 10 miesięcy. Składa się tylko deklaracje podatkowe i nie płaci się ZUS-u. A potem trzeba się wyrejestrować. O zrobieniu remanentu i rozliczeniu się z VAT-u nawet nie wspomnieliście. Zobaczycie jeszcze ludzie będą was po sądach ciągnąć za wprowadzenie w błąd.
Ale wy się już niczego nie nauczycie – niedługo podzielicie los „Tygodnia Polskiego”

Do góry stronyOffline

ParaDox

Post #4

2005-06-20 17:13 (3 lata temu)

ParaDox

Mężczyzna

jak by kto nie wiedzial o co chodzi z Tygodniem Polskim a co do reszty to sam nie wiem.
nie czytam zadego z tych "wYdrókuF" bo na koniec dnia sa takie same.
Wytykanie innym, kiedy samemu nie jest sie lEpSzym to tez paranoja.

Moze wszyscy, zamkijcie sie i zacznijcie poprawiac wlasne bLEdY

P
A
R
A
N
O
J
A ;-)
Who controls the past control the future, and who controls the present controls the past?

Do góry stronyOffline

motylek

Post #5

2005-06-20 18:20 (3 lata temu)

motylek

a odmotylkuj ty sie ode mnie ( nie wiem czy pisze się razem czy osobno - Bonaparte będzie z zachwytem czytał o mojej niewiedzy ;-) ) ciekawostka czy jesteś takim wolnym strzelcem czy też kogoś coolturalnie reprezentujesz... 8-) 8-) 8-)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

ParaDox

Post #6

2005-06-20 21:07 (3 lata temu)

ParaDox

Mężczyzna

Co do "Cienki Goniec" to inny rodzaj drukowania ktory pozwala na ogromy naklad za mniej kasy.
Ze niby teraz gonca jest 20.000 a nie ?? i ze Cooltura to bzdury pisze ze maja 20.000 czy cos.
Ale co to za roznica.
Moze byc ich nawet 1 000 000 000.
Zadne z tych "wydawnict" na do podcierania dupy sie nie nadaje.
Ups, przepraszam Polish Express "The Best" w sytuacjach extremalny jest SUPER papierem toaletowym.

Wszystko to dzieje się w sytuacji, gdy nowi wygnani nędzą przybysze z Polski potrafili założyć w ostatnich paru latach z tuzin nowych magazynów, głownie tygodników, które wprawdzie nie angażują się w napastliwą propagandę, ale i one ślizgają się jedynie po tematach nie mając wyraźnie odwagi na samodzielne myślenie.
Who controls the past control the future, and who controls the present controls the past?

Do góry stronyOffline

ParaDox

Post #7

2005-06-20 21:15 (3 lata temu)

ParaDox

Mężczyzna

"... jest to synteza poprawionego psychologizmu Corneliusa i poprawionej monadologii Leibniza. Przez miliardy lat łączyły się i różniczkowały komórki, aby takie ohydne ścierwo, jak ja, mogło o sobie powiedzieć właśnie: "ja"! Ta metafizyczna książęca prostytuta - po co zdrabniać? - psiakrew, psia ją mać, tę sukę umitrzoną..." Witkiewicz, Szewcy

Do góry stronyOffline

Bonaparte

Post #8

2005-06-21 10:46 (3 lata temu)

Bonaparte

Cooltura do podcierania jest za twarda. Porysuje "tyły" - nie warto próbować. Za to goniec konsystencją przypomina papier toaletowy. jednak nie radzę bo można się ubrudzić farbą. To samo z poliszekspresem brudzi.

Do góry stronyOffline

milosc

Post #9

2005-06-25 22:32 (3 lata temu)

milosc

Z nami od: 25-06-2005

..widze ze nie stac tutaj kogos na zakup papieru toaletowego..
..ta nasza prasa jest jaka jest ale jest---moze stworzcie gazety do podcierania i zrobcie je platne przynajmniej ludziska sobie ogloszenia o prace poczytaja i nie beda kupowac papieru i wszyscy beda zadowoleni...;)
milosc

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Figo

Post #10

2005-10-13 16:07 (3 lata temu)

Figo

Z nami od: 12-10-2005

odpitolcie sie w końcu od tych biednych gazet, te redaktorzyny biedne jak myszy kościelne, coś sie starają robić, a wy tylko krytykować potraficie - może w końcu jakiś konstruktywny temacik? ;-)

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony