MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zmienia sie w kraju, czy nie?

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2008-03-06 11:17:35 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ziajek

Post #2 Ocena: 0

2008-03-06 18:49:18 (17 lat temu)

ziajek

Z nami od: 14-01-2008

[ Ostatnio edytowany przez: ziajek 07-03-2008 05:58 ]

Do góry stronyOffline

ziajek

Post #3 Ocena: 0

2008-03-07 05:57:07 (17 lat temu)

ziajek

Z nami od: 14-01-2008

coś wam napiszę jak jest w Polsce
artykuł z wczorajszej gazety:
ZALAMANA MATKA OSKRZA LEKARZY:
"PRZEZ WAS ZMARLO MOJE DZIECKO:
LEkarze nie przyjęli umierającego dziecka, bo nie miało skierowania
- Trudno uwierzyc w taką bezduszność. I TO U ludzi, od ktorych zależy nasze życie i zdrowie! Michalina Szuta (24 l)z umierającym synkiem na
rękach została odesłana z oddziału ratukowego szpitala w Kartuzach , bo nie miala skierowania . Nikt mi nie pomógł i mój Dawidek umarł - oskarża lekarzy zbolała matka. - Boże,on przecież miał dopiero pół roku... - rozpacza kobieta.
Do tej tragedii nie miało prawa dojsć.
itd.
''TO SKANDAL''
mówi Jerzy Karpinski dyrektor Centrum Zdrowia Publcznego
NIE może byc tak. że matka z umierającym dzieckiem krąży między szpitalami i nikt się nad nie zlituje, Trzeba ukarać winnego.
pozdrawiam

WITEK, pytasz czy te wiadomości sa z faktu? a co to zmienia? tak z faktu, ale o tym mówią wszystkie media w Polsce, radio , telewizja, prasa, dzisiaj na internecie jest wzmianką o tym projekcie , trwa jednym słowem burza na tą zmianę propozycji zmian kodeksu pracy.
w internecie piszą RZAD UPRAWIA KANIBALIZM KAPITALISTYCZNY IZAbela Jadwiga NOwacka mowi: jest to powrót do poczatku XIX wieku .
- Witek to są propozycje, ja mam nadzieję,ze to nie przejdzie! chociaz po tym kraju można się wszystkiego spodziewać.Jeśli to przejdzie to będzie już tylko koniec świata, upadek , cofanie się cywilizacji, sama nie wiem jak to nazwać. To co piszesz, to duzo prawdy jest, to racja ze nędza i wyzysk był od dawna, sama się tak czuje i sama byłam i jestem wyzyskiwana. Widać jednak , ze nasz kraj zamiast starać się wyciagać ten kraj z biedy to sam go pcha w biede jeszcze większa, bo ta ustawa nie chroni pracownikow , wrecz przeciwnie ona nas upakarza. Jeśli mi nie wierzysz, wejdz na internet , spytaj rodzinę w kraju, wiem ze w Angii są polskie gazety, wiec tam napewno o tym przeczytasz.
pozdrawiam
jeśli ten projekt przejdzie (a mam nadzieję , ze nie!) to znaczy ze nami rządza UFOLUDKI i dąża do zguby tego kraju!

Związki Zawodowe juz zapowiedziały bojkot i marsz na Warszawę, wiec mam nadzieję ze rzad sie opamięta.
pozdrawiam milego dnia zycze - u nas wyszlo wlasnie sloneczko, wam tez go życzę a przede wszystkim mojej kochanej córeczce, która dzisiaj się przeprowadza w inny rejon Londynu.Powodzenia i szczęścia zyczę mojej córce ,jej przyjaciółce , jej chłopakowi, oraz wszystkim wam,normalnym polakom.

[ Ostatnio edytowany przez: ziajek 07-03-2008 08:18 ]

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,