| Autor |
Strona: 6 z 7 |
| ParaDox |
Post #1 2007-12-27 10:13 (9 miesięcy temu) |
Z nami od: 18-03-2004 Skąd: Londyn |
Cytat:
2007-12-27 09:45, SZEIK napisał(a):
Wciaz bede podczymywal teze ze na portalu jest cenzura.
Ktos swiadomie odzuca moje fotki, a sa to fotki na ktorych jest ujete smetnisko. Czyzby moderator domniemal ze tyczy to "mojejwyspy" nie wiedzialem ze ocena niska w
fotek z mjej strony jest az tak zle odbierana przez pozostalych wystawiajacych FOTO w galeri co jest przyczyna pisania na moj post wulgarnych wiadomosci.
Smieszy mnie fakt ze z regoly sa tu ludzie chyba o niskim poziome inteligencji i z grona najnizej ocenianych i moim zdaniem nie przedstawaijacych nic szczegolnego. Niedajace zadnych informacji z miejsc ktroe nas otaczaja. Ci co zyja i sa tylko w waskim otoczeniu domu i wlasnych dzieci uwazaja ze przyroda i architektura ktora nas otacza jest zla? inna i niezasluguje na szczegolna uwage a zdjecia te do czego zaliczymy?
Cos jeszcze? Jak widze masz problem ze wszystkim, co widac na forum i w komentarzach. POMYSL! Moze to Ty jestes do dupy i nie pasujesz do reszty
Ps. Juz pisalem o tym ale ... Ludziska, z tego co widze to nie ma tu cenzury ale to PUBLICZNA strona na ktora zagladaja WSZYSCY (dzieci, rodziny itd) wiec jak ktos ma problemy z publikacja fotek, postow itp, to wystarczy zrobic sobie PRYWATNA strone internetowa i jak cos bedzie nie tak to osobiscie bedziecie za to odpowiadac. DOSC typowego komunistycznego podejscia do sprawy. Juz sie zygac chce od tych placza: "bo mi post wykasowali", "eeee, a bo nie ma mojego zdjecia", itd, itp. Typowe. Dosc, bo zaraz bedzie nie na temat i tez polece do kosza ![:-] :-]](modules/Forum/images/smilies/yellow/icon_cheesygrin.gif) Who controls the past control the future, and who controls the present controls the past?
|
|

|
 |
|
| Webmaster |
Post #2 2007-12-27 10:34 (9 miesięcy temu) |

Z nami od: 18-04-2003 Skąd: Londyn |
SZEIK po co miałbym cokolwiek cenzurować, skoro mogę zablokować Ci konto (albo oba) i mieć Cię całkiem z głowy? Już wcześniej była mowa, że niektóre zdjęcia po prostu nie są akceptowane i albo przyjmiesz to do wiadomości, albo będziemy o tym pisać do znudzenia, aż wreszcie uda Ci się tą sprawę zrozumieć.
Jeśli chodzi o niskie ocenianie zdjęć, to może lepiej jest wcale nie ocenić, niż jechać 1 z góry na dół po nieswoich zdjęciach, tylko dlatego, że na zdjęciu jest np. dziecko? Ale to taka moja prywatna opinia. W końcu zdjęcia wysłane przez tajemnicza w większości są tragiczne, a jak do tej pory chyba wszystkie oceniłeś na 5. Więc i tak można, co? Moja praca jest bardzo odpowiedzialna, gorzej ze mną...
|
|

|

|
|
| frelcia |
Post #3 2007-12-28 13:37 (9 miesięcy temu) |

Z nami od: 01-05-2007 Skąd: Skelmersdale - Lathom |
SZEIK dokladnie tak jak Webmaster napisal, chyba lepiej jest zablokowac Ci "obydwa" konta i bedzie spokój.
Cytat:
2007-12-27 09:45, SZEIK napisal:
...nie wiedzialem ze ocena niska w
fotek z mjej strony jest az tak zle odbierana przez pozostalych wystawiajacych FOTO w galeri...
...Smieszy mnie fakt ze z regoly sa tu ludzie chyba o niskim poziome inteligencji i z grona najnizej ocenianych i moim zdaniem nie przedstawaijacych nic szczegolnego. Niedajace zadnych informacji z miejsc ktroe nas otaczaja. Ci co zyja i sa tylko w waskim otoczeniu domu i wlasnych dzieci uwazaja ze przyroda i architektura ktora nas otacza jest zla?...
Jesli o mnie chodzi, nawet gdy Twoje zdjecie bedzie ladne, to i tak ocenie je na 1, poniewaz Twoim "wysokim poziomem inteligencji" nie Umiesz docenic, iz dzieci to wielki skarb i one równiez Nas otaczaja jak przyroda.
Jesli naprawde chcesz aby twoje zdjecia byly dobrze odebrane to zapraszam do glównej GALERII gdzie na pewno te fotki bede wysoko ocenione.
Pozdrawiam
|
|

|

|
|
| motylek5 |
Post #4 2007-12-28 15:05 (9 miesięcy temu) |
Z nami od: 29-07-2007 Skąd: Włocławek |
Zgadzam sie z Frelcia.
Moim zdaniem SZEIK troszke przegina dlatego ,ze odrzucane sa jego zdjecia,postanowil odgryzc sie na innych oceniajac je na 1.
To nie w porzadku wobec innych tym bardziej, iz oceniali Twoja galerie dosc wysoko.
Niewiem jakie dostawales te wiadomosci ale widze ,ze oceniasz wszystkich jedna miara.
Mimo wszystko pozdrawiam Cie,powodzenia. [ Ostatnio edytowany przez: motylek5 28-12-2007 17:22 ] Masz prawo kochać kogo tylko chcesz, jeśli odnajdziesz w miłości spełnienie, obdaruj tego kogoś tym wszystkim, co nazywa się uczuciem. Jeśli to ktoś, kto jest daleko, jeśli uznasz, że jest Twoją drugą połową jabłuszka, nigdy nie pozwól mu odejść.
|
|

|

|
|
| monikaspodymek |
Post #5 2007-12-28 15:08 (9 miesięcy temu) |
Z nami od: 11-10-2006 Skąd: colchester |
a ja mam malenki apelik do wszystkich: czy mozecie podpisywac swe zdjecia??? czasem takie ladne miejsca a niewiadomo gdzie to... wystarczy nazwe miasta lub miejsca podac i juz. dzieki... ...XXX...
|
|

|
 |
|
| teresa3110 |
Post #6 2007-12-29 17:52 (9 miesięcy temu) |
Z nami od: 19-11-2007 Skąd: Aberdeen |
Witam wszystkich ( SZEIKA też ). Zaczął mnie już irytować, więc wysłałam do niego jedną prywatną wiadomość o treści; " Jesteś żałosny i złośliwy ". Nie uważam tej wiadomości za wulgarną. Na drugi dzień SZEIK " poskarżył " się na forum. Czytając jego posty, coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że on nie lubi nawet samego siebie [ Ostatnio edytowany przez: teresa3110 29-12-2007 17:54 ]
|
|

|

|
|
| AMONIAK |
Post #7 2007-12-29 18:01 (9 miesięcy temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: Warrington |
Cytat:
2007-12-29 17:52, teresa3110 napisał(a):
Witam wszystkich ( SZEIKA też ). Zaczął mnie już irytować, więc wysłałam do niego jedną prywatną wiadomość o treści; " Jesteś żałosny i złośliwy ". Nie uważam tej wiadomości za wulgarną. Na drugi dzień SZEIK " poskarżył " się na forum. Czytając jego posty, coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że on nie lubi nawet samego siebie [ Ostatnio edytowany przez: <i>teresa3110</i> 29-12-2007 17:54 ]
hahahah, usmialam sie do lez...hahaha
z tego co piszesz to z Szeikiem nie ma zartow...eeehhhh...
pozdrowka  bye bye beautiful :-)
|
|

|

|
|
| SZEIK |
Post #8 2007-12-29 19:32 (9 miesięcy temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 14-08-2007 Skąd: London |
|
|

|

|
|
| teresa3110 |
Post #9 2007-12-29 19:45 (9 miesięcy temu) |
Z nami od: 19-11-2007 Skąd: Aberdeen |
Jest dla Ciebie SZEIKU tylko jedno wyjście. Jeżeli nie podoba Ci się nasza wyspa, nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś odpłynął na "swoją wyspę". Nie wiem jak inni ale ja na pewno za tobą nie popłynę.
A tak na marginesie: gdzie Ty tu widzisz komunę!?!?!
 uśmiech przeznaczony dla AMONIAK
|
|

|

|
|
| Pluszowa |
Post #10 2007-12-29 19:51 (9 miesięcy temu) |

Z nami od: 13-02-2007 |
Tyle krzyku o jedną fotkę śmieci?? Ludzie, dajcie już spokój bo to się robi wręcz śmieszne. Komuś się nie spodobała? - trudno się mówi i idzie się dalej. To nie jest koniec świata do cholery! No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|
|

|

|
|