The Nokia N95 Black 8GB mobile

Forum dyskusyjne

MojaWyspa.co.uk » Galeria użytkowników

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "MojaWyspa.co.uk" opiekują się: Webmaster

Strona główna » MojaWyspa.co.uk » Galeria użytkowników

Nowy tematNowy post

Strona 5 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 5 z 7
Webmaster

Post #1

2007-12-09 00:24 (10 miesięcy temu)

Webmaster

Mężczyzna

Administrator

Z nami od: 18-04-2003

Cytat:

2007-12-08 23:11, ex-rak napisał(a):
Masterze, nadal sie nie rozumiemy.

Ja nie mam nic przeciwko zdjeciom dzieci w tym portalu. I zupelnie mi to nie przeszkadza, ze sa i to w takiej ilosci. Swietnie, ze rodzice sa dumni ze swoich malenstw.

O co mi chodzilo (i pisalem to z przymruzeniem oka), ze odpowiednie osoby (mam na mysli policje) monitorujace internet pod katem aktywnosci pedofilskiej moga sie zainteresowac. Ale jeszcze raz podkreslam to to byly zarty z tym przyczepianiem sie policji.

mam nadzieje, ze teraz mnie bardziej rozumiesz.

Masz rację, rozumiem. Dziękuję za sprecyzowanie i przepraszam, ale zrozumiałem Twoje wypowiedzi inaczej. W takim razie temat uważam za zamknięty, skoro wszystko się wyjaśniło.
Moja praca jest bardzo odpowiedzialna, gorzej ze mną...

Do góry stronyOnline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

ParaDox

Post #2

2007-12-09 00:29 (10 miesięcy temu)

ParaDox

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2004

O! To lubie. Cywilizowana odpowiedz i zachowanie. BRAWO:-W

Wracajac do tematu :-] aha galerii :-] to moze dalo by rade zrobic takie cosik zeby dalo rade wyslac zdjecie jako ekartke. Fajna sprawa. Podoba mi sie pare fotek (zwlaszcza z londynu) ale wysylanie linkow, eh - to nie to samo :)

???
Who controls the past control the future, and who controls the present controls the past?

Do góry stronyOffline

ex-rak

Post #3

2007-12-09 00:49 (10 miesięcy temu)

ex-rak

Mężczyzna

Z nami od: 25-03-2007

Cytat:

2007-12-09 00:16, ParaDox napisał(a):
Sie wam qwa w glowach popierdzielilo. Szeik to paranoik a co do ex-rak to czasem zarty sa nie na miejscu ZWLASZCZA te GLUPIE (pomysl czasem). Myslenie nie boli.

Paradoxie, wybacz w sprawach myslenia nie jestes dla mnie autotytetem (pomimo, ze ci sie wydaje, ze jestes), ale masz pelne prawo uwazac to co napisalem za glupie. Twoja sprawa.

Moja wina jest, ze sformulowalem to tak, za Webmaster poczul sie urazony. Tak, zgadza sie, powinnienem bardziej precyzyjnie wyrazac swoje mysli.

[ Ostatnio edytowany przez: ex-rak 09-12-2007 00:54 ]

Do góry stronyOnline

ParaDox

Post #4

2007-12-09 08:06 (10 miesięcy temu)

ParaDox

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2004

Cytat:

2007-12-09 00:49, ex-rak napisał(a):
Cytat:

2007-12-09 00:16, ParaDox napisał(a):
Sie wam qwa w glowach popierdzielilo. Szeik to paranoik a co do ex-rak to czasem zarty sa nie na miejscu ZWLASZCZA te GLUPIE (pomysl czasem). Myslenie nie boli.

Paradoxie, wybacz w sprawach myslenia nie jestes dla mnie autotytetem (pomimo, ze ci sie wydaje, ze jestes), ale masz pelne prawo uwazac to co napisalem za glupie. Twoja sprawa.

Moja wina jest, ze sformulowalem to tak, za Webmaster poczul sie urazony. Tak, zgadza sie, powinnienem bardziej precyzyjnie wyrazac swoje mysli.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>ex-rak</i> 09-12-2007 00:54 ]

Eh. Dalej nie na temat. Jak male dzieci "prze pani, a on sie bije" :-]
Who controls the past control the future, and who controls the present controls the past?

Do góry stronyOffline

SZEIK

Post #5

2007-12-11 21:26 (10 miesięcy temu)

SZEIK

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-08-2007

Moderator zatrzymuje fotke ktora chce umiescic w galerii ciekawe ona niezawiera tresci erotycznej nie ma na niej nic co moze zgorszyc ogladajacego a jednak ktos boi sie ze postanie zle odebrane przeslanie??? moze mi uzasadnisz w czym problem??? podobno my tworzymy ta galerie a moze jest w rzeczywistosci inaczej???
:-Y

Do góry stronyOffline

Numer ICQNumer AIMNumer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Webmaster

Post #6

2007-12-11 21:50 (10 miesięcy temu)

Webmaster

Mężczyzna

Administrator

Nie wiem o jaką fotkę chodzi, bo nie moderuję wszystkich zdjęć - też czasem muszę odpocząć, mimo wszystko. Nie wszystkie są też publikowane od razu, więc jeżeli wysłałeś ją przed godziną/dwoma, to wybacz, ale nie mam czasu siedzieć non stop sprawdzając, czy aby są nowe zdjęcia... Z drugiej strony - jeśli do tej pory nie została opublikowana, to na pewno był jakiś powód i sam najlepiej powinieneś o tym wiedzieć.

Wygląda na to, że znalazłeś sobie ciekawy temat i albo wymyśliłeś sobie wystawić na próbę moją cierpliwość, albo zwyczajnie jesteś upierdliwy i musisz się do czegoś przyczepić. W obu przypadkach nie robi to na mnie żadnego wrażenia, jedynym efektem jest strata czasu, zarówno mojego jak i Twojego.

Do góry stronyOnline

Redakcja

Post #7

2007-12-11 21:53 (10 miesięcy temu)

Redakcja

Kobieta

Administrator

Z nami od: 19-04-2003

Cytat:

2007-12-11 21:26, SZEIK napisał(a):
Moderator zatrzymuje fotke ktora chce umiescic w galerii ciekawe ona niezawiera tresci erotycznej nie ma na niej nic co moze zgorszyc ogladajacego a jednak ktos boi sie ze postanie zle odebrane przeslanie??? moze mi uzasadnisz w czym problem??? podobno my tworzymy ta galerie a moze jest w rzeczywistosci inaczej???

Witam,

Prosze pamietac ze mojawyspa.co.uk prowadzona jest przez wielu ludzi ktorym oddano pod opieke serwis ktory oglada caly swiat i zgodnie z ich (moderatorow) odczuciami tak zdjecie jak i post na forum czy drobne ogloszenie moze NIE zostac opublikowane bez podawania powodu. Prosze nas zle nie zrozumiec ale z dniem kiedy poprowadzi Pan swoja wlasna strone bedzie Pan mial mozliwosc publikowac wszystko - ale tez zgodnie z ogolnie przyjetymi zasadami.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Webmaster

Post #8

2007-12-14 03:27 (10 miesięcy temu)

Webmaster

Mężczyzna

Administrator

W galerii użytkowników można już przeglądać zdjęcia poszczególnych osób, pogrupowane razem. Po prawej stronie na dole wyświetla się losowo pięć avatarów użytkowników, którzy mają przynajmniej jedno wysłane zdjęcie, po kliknięciu można przejść do galerii konkretnej osoby. Do takiej minigalerii można również wejść z profilu każdego użytkownika, korzystając z zakładki "Galeria".
Mam nadzieję, że to znacznie ułatwi przeglądanie i ocenianie zdjęć poszczególnych osób :-)

Do góry stronyOnline

SZEIK

Post #9

2007-12-27 09:45 (9 miesięcy temu)

SZEIK

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-08-2007

Wciaz bede podczymywal teze ze na portalu jest cenzura.
Ktos swiadomie odzuca moje fotki, a sa to fotki na ktorych jest ujete smetnisko. Czyzby moderator domniemal ze tyczy to "mojejwyspy" nie wiedzialem ze ocena niska w
fotek z mjej strony jest az tak zle odbierana przez pozostalych wystawiajacych FOTO w galeri co jest przyczyna pisania na moj post wulgarnych wiadomosci.
Smieszy mnie fakt ze z regoly sa tu ludzie chyba o niskim poziome inteligencji i z grona najnizej ocenianych i moim zdaniem nie przedstawaijacych nic szczegolnego. Niedajace zadnych informacji z miejsc ktroe nas otaczaja. Ci co zyja i sa tylko w waskim otoczeniu domu i wlasnych dzieci uwazaja ze przyroda i architektura ktora nas otacza jest zla? inna i niezasluguje na szczegolna uwage a zdjecia te do czego zaliczymy?

Do góry stronyOffline

Numer ICQNumer AIMNumer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

monikaspodymek

Post #10

2007-12-27 10:12 (9 miesięcy temu)

monikaspodymek

Kobieta

Z nami od: 11-10-2006

Cytat:

2007-12-27 09:45, SZEIK napisał(a):
Smieszy mnie fakt ze z regoly sa tu ludzie chyba o niskim poziome inteligencji i z grona najnizej ocenianych i moim zdaniem nie przedstawaijacych nic szczegolnego. Niedajace zadnych informacji z miejsc ktroe nas otaczaja. Ci co zyja i sa tylko w waskim otoczeniu domu i wlasnych dzieci uwazaja ze przyroda i architektura ktora nas otacza jest zla? inna i niezasluguje na szczegolna uwage a zdjecia te do czego zaliczymy?

nie obrazaj ludzi szejk! to jest galeria uzytkownikow a nie propozycje do nagrody newsweeka czy national geographic! skoro uzytkownicy najwyzej oceniaja zdjecia ktore ty uwazasz za bezwartosciowe to moze po prosty jestes inny niz wiekszosc uzytkownikow. czas zmienic portal?

jak mozesz otoczenie domu i wlasnych dzieci nazwac waskim??????? szczerze mowiac to te wypowiedz uznalam za wulgarna i ublizajaca np mej osobie! waskie jest myslenie typu: wszystko widzialem, wszedzie bylem wiec jestem super inteligentny i wiem lepiej. a wy co z dziecmi siedzicie to ciemnota. ach, szkoda slow...
...XXX...

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony