Przeglądaj forum |
Działem "MojaWyspa.co.uk" opiekują się: Webmaster |
|
Strona główna » MojaWyspa.co.uk » Galeria użytkowników |
| Autor | Strona: 4 z 7 |
|---|---|
| dominika-essex | Post #1 2007-12-08 21:15 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 19-10-2007 Skąd: essex/katowice |
W swiecie internetu jest miliony stron z profesjonalna fotografia. Wszystkim 'profesjonalista' polecam znalezienie sobie jednej i podzielenie sie swoim dorobkim tam, jesli nie mozecie zniesc zdjec innych uzytkownikow, ktore waszym zdaniem fotografia nie sa.
All I really need is love, but a little chocolate now and then doesn't hurt!
|
| SZEIK | Post #2 2007-12-08 21:20 (10 miesięcy temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 14-08-2007 Skąd: London |
Dzieci mam lecz niestety nie wystawie zadnych zdjec na pokaz publiczny poniewaz sa one wylacznie moja prywatnoscia.
A Ty Dominiko jezeli chcesz uchwycic kazda chwile swojego malenstwa, to chwala Ci za to lecz nie kazdy ma taka ochote na branie w tym czynnego udzialu poprzez ogladanie. Jsli chodzi o ptaszki oraz kwiatki jak to ujelas to sa zdjecia unikatowe gdzie nawet po wyjsciu z domu by byc blizej przyrody, nie zobaczysz tego piekna. |
| monikaspodymek | Post #3 2007-12-08 21:26 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 11-10-2006 Skąd: colchester |
mylisz sie szeik - to jest galeria urztkownikow. a urzytkownikami sa mamy z malymi pociechami. to ich duma i zycie i chca sie pochwalic - nie ma w tym nic zlego. ja chetnie bym zobaczyla zdjecia twych dzieci raczej niz kwiatkow w tej galerii. a te ambitne fotki to se zatrzymaj dla national geographic
...XXX...
|
| Webmaster | Post #4 2007-12-08 21:27 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 18-04-2003 Skąd: Londyn |
Cytat: 2007-12-08 21:13, monikaspodymek napisał(a): no nie no - przegiecie. a od kiedy to dzieciece buzie sa dla dewiatow??? ja nawet golego tylka (dzieciecego)nie widzialam wiec o czym mowa? monikaspodymek dokładnie to samo próbowałem wytłumaczyć ex-Rakowi, teraz doszedł SZEIK. Moim zdaniem jeśli ktoś widząc zdjęcia z galerii ma takie myśli, to sam powinien zasięgnąć pomocy. Zapewniam jeszcze raz, że każde zdjęcie przechodzi naszą selekcję i gdyby któreś było nieodpowiednie, nie znajdzie się na stronie i zostanie natychmiast usunięte... Ale wychodzi na to, że mogę sobie pogadać, a każdy i tak wie swoje Moja praca jest bardzo odpowiedzialna, gorzej ze mną...
|
| dominika-essex | Post #5 2007-12-08 21:28 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 19-10-2007 Skąd: essex/katowice |
Jest specjalne miejsce, jesli chcesz sie pochwalic miejscami ktore zwiedziles.....
tutaj All I really need is love, but a little chocolate now and then doesn't hurt!
|
| marcheweczka | Post #6 2007-12-08 21:30 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿Rochdale✿✿ |
a ja prponuje juz zakaczyc ta nudna dyskusje...galeria jest po to,bysmy mogli wklejac zdjecia,ktore sa nam w jakis sposob bliskie....nie rozumiem waszych problemow...ja widze inne wyjscie-CHCESZ TO OGLADAJ,NIE CHCE TO NIE WCHODZ TAM I NIE KOMENTUJ....
|
| monikaspodymek | Post #7 2007-12-08 21:39 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 11-10-2006 Skąd: colchester |
oj... uwazna bym byla z tym... bliskie.... szczegolnie w otoczeniu dewiatow
...XXX...
|
| kasiamartins | Post #8 2007-12-08 23:00 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 21-07-2007 Skąd: Newbury |
No to juz jest przesada. Jednym przeszkadza to ze Polacy daja imona swoim dzieciom z angielska pisownia a innym zdjecia w galerii. Nie macie wiekszych zmartwien?! Czy jestescie tak niezadowoleni z zycia ze wszystko Wam przeszkadza? Nie chcecie to nie ogladajcie i po problemie bo ja i tak bede wysylala tam zdjecia mojej coreczki jak tylko zrobie nowe i z checia poogladam zjecia innych. Pozdrawiam
|
| ex-rak | Post #9 2007-12-08 23:11 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 25-03-2007 Skąd: West Bridgford |
Cytat: 2007-12-08 21:27, Webmaster napisał(a): Cytat: 2007-12-08 21:13, monikaspodymek napisał(a): no nie no - przegiecie. a od kiedy to dzieciece buzie sa dla dewiatow??? ja nawet golego tylka (dzieciecego)nie widzialam wiec o czym mowa? monikaspodymek dokładnie to samo próbowałem wytłumaczyć ex-Rakowi, Masterze, nadal sie nie rozumiemy. Ja nie mam nic przeciwko zdjeciom dzieci w tym portalu. I zupelnie mi to nie przeszkadza, ze sa i to w takiej ilosci. Swietnie, ze rodzice sa dumni ze swoich malenstw. O co mi chodzilo (i pisalem to z przymruzeniem oka), ze odpowiednie osoby (mam na mysli policje) monitorujace internet pod katem aktywnosci pedofilskiej moga sie zainteresowac. Ale jeszcze raz podkreslam to to byly zarty z tym przyczepianiem sie policji. mam nadzieje, ze teraz mnie bardziej rozumiesz. [ Ostatnio edytowany przez: ex-rak 08-12-2007 23:21 ] |
| ParaDox | Post #10 2007-12-09 00:16 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 18-03-2004 Skąd: Londyn |
Sie wam qwa w glowach popierdzielilo. Szeik to paranoik a co do ex-rak to czasem zarty sa nie na miejscu ZWLASZCZA te GLUPIE (pomysl czasem). Myslenie nie boli.
Nikt tu nikogo nie zmusza do publikacji zdjec. Temat jest o galerii a nie ...filach i innych odjazdach. Who controls the past control the future, and who controls the present controls the past?
|