Str 5 z 6 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
cris82 |
Post #1 Ocena: 0 2021-11-07 21:30:43 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
haha no to kasuj konto juz teraz skoro to dla ciebie powod do upadku forum niepowazne : )
zgadzam sie ze grupka osob zaglada tu dla grupki osob a nie dla jednego uzytkownika i 2 konkursow nie wiadomo jak fajne by te konkursy nie byly
ale moze masz racje a ja sie myle byly juz w sumie takie czasy na forum pamietam ze przez 3dni nie bylo praktycznie zadnego wpisu czy to wroci?
mamy davida jurnego thorina sql sweet poki oni sa jest ruch na forum przynajmniej watek o wyroku na kobiety nigdy nie umrze nie wiem jak inne
ja bede dbac o debate w moje niepokoje udzwigne ciezar rzeczowej dyskusji na argumenty [ Ostatnio edytowany przez: cris82 07-11-2021 21:32 ]
|

|
 |
|
|
gosian |
Post #2 Ocena: 0 2021-11-07 21:33:39 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Trzeba też pamiętać o ogromnej wiedzy niektórych użytkowników, którzy dawali porady.
Ja osobiście fb jako tako też nie mam, a na inne forum czasu brak.
Ewa trzymała MW na wysokim poziomie i służyła pomocą ze zdjęciami itd.
I słuszna uwaga Radzika, kilka miesięcy i forum przestanie istnieć.. Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|

|

|
|
SweetLiar |
Post #3 Ocena: 0 2021-11-07 21:39:00 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Akcje charytatywne dużo dobrego zrobiły dla forum i moim zdaniem więcej niż konkursy tematyczne 3-4 w roku.
Ale to nie vouchery 10, 20 czy 30£ przyciągną nowych użytkowników bo te są tylko zabawą dla już zarejestrowanych kont. Oczywiście pośród tych, którzy mają ochotę się bawić.
Ale żeby przyciągnąć nowe osoby to trzeba być przede wszystkim na bieżąco w technologii mediów społecznościowych, a MW zatrzymała się w czasie, kiedy powstawała. Niestety.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
cris82 |
Post #4 Ocena: 0 2021-11-07 21:47:56 (4 lata temu) |
nic nie przyciagnie nowych uzytkownikow na skale o jakiej myslicie cos sie konczy a cos zaczyna lata swietnosci mw ma juz za soba
moze reklama na fb by tu pomogla ale kto za to zaplaci i po co? takie fora o dupie marynie wypadaja z gry jesli nie sa nastawione na 1 konkretny temat
piszecie ze nie ma inwestycji i technologia idzie do przudu ale jakos nikomu z nas nie jest to potrzebne zeby tu zagladac od paru lat
widocznie to takie male kino forum dla koneserow
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #5 Ocena: 0 2021-11-07 21:59:11 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Siłą tego forum jest to, że jest to forum tematyczne. To skarbnica wiedzy i doświadczenia dla Polaków w UK, ja sam tu trafiłem przygotowując się do emigracji. Niestety ilość nowych emigrantów znacząco spadła wiec zmniejszył się tez popyt na taki produkt i jest mało nowych użytkowników. Tematów napewno nie zabraknie i dopóki będą wartościowi użytkownicy i reprezentacja przeciwstawnych opinii to forum będzie moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
|
SweetLiar |
Post #6 Ocena: 0 2021-11-07 22:06:12 (4 lata temu) |
Dokładnie. Z naciskiem na "wartościowi użytkownicy", próżno takich szukać na fb itp. Tu wszystko jest uporządkowane, jest zachowany pewien poziom, którego brak razi w innych miejscach. I to jest motor tego forum, ale my możemy sobie tylko gadać, a komuś powinno zależeć.
|

|
 |
|
cris82 |
Post #7 Ocena: 0 2021-11-07 22:06:35 (4 lata temu) |
ladowac kase gdzie i po co? czyli co probowac konkurowac z fb tweeterem? wiekszosc z konkretnych tematow na forum ktore interesuje emigrantow jest na fb i tam to wszystko tetni zyciem
to tak jak z przegladarkami sa jakies altavisty yahoo wp co one moga w rywalizacji z wszechmocnym google 👈💪☝️👉👆✌🖖🤘🤙🖐✋👌👍✊👊🤜🤛🤟👏🙏🙏🙏
|

|
 |
|
SweetLiar |
Post #8 Ocena: 0 2021-11-07 22:16:43 (4 lata temu) |
Taaak Mieszkamy w Londynie też tętniło życiem. Szambo, dwa metry mułu to mało powiedziane.
Tematy na fb i Twitterze się powielają, albo 20 razy, albo nie sposób odnaleźć tego, który nas interesuje. Z moderowaniem tego też jest masakra. Co my w ogóle porównujemy?
Dlatego MW jest wyjątkowe na tym tle i nie ma konkurować ale się od tego g*wna właśnie odróżniać.
Jak grupy na fb są tak wspaniałe to co Ty tu nadal robisz?
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #9 Ocena: 0 2021-11-07 22:33:39 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Tu można być w miarę anonimowym na FB Chris byłby szybko zweryfikowany przez połówkę i połowa jego śmiałych wypowiedzi by nigdy nie powstała moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
cris82 |
Post #10 Ocena: 0 2021-11-07 22:46:59 (4 lata temu) |
powstalaby powstala spokojna twoja rozczochrana bez zadnego problemu
mam konto na fejsie jakies 10lat jestem tam bardziej anonimowy niz tu a moja zona wie ze siedze na mw i zna moje hasla do komorek pewnie nie raz mnie tu inwigilowala juz : P
forum ma sie swietnie to wy szukacie dziury w calym wszystko za malo technologii voucherow akcji charytatywnych Polakom nigdy nie dogodzisz
sweet toz napisalem ze to forum dla koneserow "male kino" przystan dla zagubionych dusz to ty myslisz ze ludzie beda tu walic jak do aldika wystarczy cos tam zmienic : P
[ Ostatnio edytowany przez: cris82 07-11-2021 22:52 ]
|

|
 |
|