MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

PODZIĘKOWANIA OD ADMINISTRATORA

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 4 z 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

karjo1

Post #1 Ocena: 0

2021-11-07 18:44:48 (4 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Co nie zmienia faktu, iz droga wsparcia portalu przez uzytkownikow forum bylabym co najmniej dziwnym rozwiazaniem biznesowym.
Wygodnym dla wlascicieli, pojsciem po linii najmniejszego oporu. A co w zamian uzytkownikom?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2021-11-07 18:51:54 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2021-11-07 18:44:48, karjo1 napisał(a):
Co nie zmienia faktu, iz droga wsparcia portalu przez uzytkownikow forum bylabym co najmniej dziwnym rozwiazaniem biznesowym.
Wygodnym dla wlascicieli, pojsciem po linii najmniejszego oporu. A co w zamian uzytkownikom?

Tak oczywiście, mi chodziło o sytuacje gdy portal nagle znika a przesłanki typu kalendarzy na przyszły rok nie będzie czy administrator nie będzie już potrzebny mogą to sugerować. Takie forum jest dobrym produktem i można go np sprzedać innej firmie w uk np jakieś polskie radio
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #3 Ocena: 0

2021-11-07 19:41:50 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Utrzymanie strony jest do końca kwietnia przyszłego roku, wiec puki co raczej nie wiele się zmieni przez pół roku
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

andypolo

Post #4 Ocena: 0

2021-11-07 20:21:06 (4 lata temu)

andypolo

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2010

Właściciel MW już powinien myśleć o sprzedaży strony póki ludzie ją czytają. Myślę, że znalazłaby sié chętna firma polska, bo to przecież dobra reklama. Choćby jedna z sieci polskich sklepów.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #5 Ocena: 0

2021-11-07 20:39:40 (4 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Pomysł ze sprzedażą wydaje się dużo lepszym wyjściem niż zamknięcie na amen sklepu/lokalu, który wciąż ma stałych klientów.
I nawet jeśli nie będzie to złotodajna transakcja to lepiej przekazać swoje dziecko w dobre ręce zamiast je unicestwiać.
Ale to tylko moje zdanie.

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

radzik77

Post #6 Ocena: 0

2021-11-07 20:42:36 (4 lata temu)

radzik77

Konto usunięte

Przeciez tu zaglada niewielka, stala liczba uzytkownikow. To forum nie rosnie. Nowe konta to w 99% spam

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2021-11-07 20:50:53 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2021-11-07 20:42:36, radzik77 napisał(a):
Przeciez tu zaglada niewielka, stala liczba uzytkownikow. To forum nie rosnie. Nowe konta to w 99% spam

Ciężko, żeby rosło skoro latami nie były wprowadzane żadne zmiany techniczne.
Masz rację, to forum garstki starych uzytkowników. Ja tu jestem z sentymentu. Gruoy FB gdzie codziennie lecą bluzgi i obrażanie innych, do mnie nie przemawiają.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #8 Ocena: 0

2021-11-07 20:50:53 (4 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

A co zrobiono w ostatnim czasie (kilka lat), żeby forum rosło? Konkursy, kalendarz? To chyba trochę za mało.

Ja tu jestem jakieś 10 lat i nie zmieniło się zupełnie nic, a o potrzebie zmian było pisane i mówione wiele. Tymczasem wielu stałych użytkowników nie wie nawet jak wklejać zdjęcia to jak ma to przyciągać nowe osoby?

Być może się teraz narażę, ale z natury jestem bezpośrednia. W moim odczuciu właściciele w ogóle nie wchodzą na forum, nie czują go, nie interesuje ich to, niech sobie żyje swoim życiem. To jak mają sprzedać produkt, którego nie znają, nie rozumieją?

Każdy kto prowadził kiedyś biznes rozumie chyba o czym mówię.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #9 Ocena: 0

2021-11-07 21:08:01 (4 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

a co bys jeszcze chciala? te konkursy z vocherami to i tak bylo duzo wiecej niz na innych forach

forum mialo moze wziecie kiedy nie bylo fb jesli forum nie jest tematyczne tylko ogolne o wszystkim i niczym to nic nie wyczarujesz juz z niego za duza konkurencja

Do góry stronyOffline

radzik77

Post #10 Ocena: 0

2021-11-07 21:22:21 (4 lata temu)

radzik77

Konto usunięte

Konkursy z voucherami to akurat bylo nowe i jakos rozkrecilo sie zaraz po tym jak Ewa objela stanowisko. Zawsze odnosilem wrazenie, ze to tylko dzieki Ewie istnialo i bylo ciagniete do przodu, nierzadko w bolu zapewne. Kalendarz tez fajna inicjatywa, co roku wisial na lodowce i zdjecia przypominaly forum.

Mnie tu przyciagaly rowniez akcje charytatywne, ktore dawaly niejako kontakt z potrzebujacym. Mozna bylo zobaczyc efekt wspolnej zrzutki.

Mi brakowalo technicznych usprawnien.

Po odejsciu Ewy, co uwazam za ogromna strate, te forum przestanie istniec za kilka m-cy. Technologia prze do przodu. Teraz FB czy inne takie dobijaja fora inetrnetowe. Osobiscie nie mam FB i lubilem tu codziennie zagladac, choc pisze bardzo rzadko.

[ Ostatnio edytowany przez: radzik77 07-11-2021 21:28 ]

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,