Moderator może mieć, jak najbardziej, wyraziste poglądy. Nie powinien jednak być stronniczy i wybiórczy.
Str 3 z 4 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
SweetLiar | Post #1 Ocena: 0 2021-03-13 13:59:29 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Ja się zgadzam z Andypolo.
Moderator może mieć, jak najbardziej, wyraziste poglądy. Nie powinien jednak być stronniczy i wybiórczy. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Maat17 | Post #2 Ocena: +1 2021-03-13 14:16:19 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Cytat: [B]2021-03-13 13:58:54, stanislawski napisał(a) a jeszcze u innych... może menopauza? To to chyba mnie dopadlo. [ Ostatnio edytowany przez: Maat17 13-03-2021 14:19 ] |
stanislawski | Post #3 Ocena: 0 2021-03-13 14:29:00 (4 lata temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Cytat: 2021-03-13 14:16:19, Maat17 napisał(a): Cytat: [B]2021-03-13 13:58:54, stanislawski napisał(a) a jeszcze u innych... może menopauza? To to chyba mnie dopadlo. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Maat17</i> 13-03-2021 14:19 ] Weź snickersa. |
Jurny_Jurek | Post #4 Ocena: 0 2021-03-13 14:38:18 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Tak myślałem, że nasz "nowy" dodatek użyje wątek by się wyżalić. Teraz ma nie taki mikroklimat bo na forum dyskusyjnym - uwaga: dyskutujemy ale zgodnie i broń boże miej inną opinię i zacznij dyskutować. 🙃
Szkoda, że nie było Cię tutaj 10-13 lat temu, pewnie miałabyś już 6 konto. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
iwona38 | Post #5 Ocena: +2 2021-03-13 14:58:13 (4 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
Czytam to forum od 2007 roku wiec jestem chyba jednym z najstarszych uzytkownikow i mimo, ze nie czesto sie tu udzielam to musze teraz napisac, ze jest to jedno z lepszych jakie spotkalam. Poziom dyskusji jest na dosc wysokim poziomie w wielu tematach. Bardzo cenie sobie rowniez swobode wypowiedzi, czego bardzo czesto nie ma na innych moderowanych forach. Jezeli komus nie podoba sie taka swoboda to zawsze moze przeniesc sie na inne, nikt tego nikomu nie broni. Podoba mi sie stwierdzenie Stanislawskiego o menopauzie🤣, tez mnie chyba dopadla. Pozdrawiam wszystkich, ktorzy tworza ta niepowtarzalna atmosfere na forum.
Nie kupuje w Amazonie.
|
|
|
xxxx1234 | Post #6 Ocena: 0 2021-03-13 15:04:58 (4 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2020 Skąd: ... |
Ja śledzę na forum tylko kilka tematów, jestem na MW dość krótko (rok) ale właśnie brak cenzury jest fajny w tym miejscu i moim zdaniem rola administracji powinna się ograniczać do interwencji gdy jeden z użytkowników obraża drugiego interweniowania gdy dyskusja rozjeżdża się z tytułem wątku i to tyle.
W sytuacji gdy napiszę, że uważam większość polityków za idiotów i psychopatów to jest tylko moja opinia i można ją przedyskutować na forum zgodzić się lub nie i już, a nie usuwać bo komuś się nie podoba. Moim zdaniem Ewa bardzo dobrze zarządzasz forum. [ Ostatnio edytowany przez: xxxx1234 13-03-2021 15:08 ] |
ListyzArni | Post #7 Ocena: 0 2021-03-13 15:14:15 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Z wielu powodów mi sie niezmiernie przykro zrobiło ,gdy przeczytałem ten post o odejściu Moderatorki. Bardzo się starałem by tu wrócić na forum.Nie tylko dlatego,ze mogę wypisać tu moją wrażliwość.Jest tu bezpieczna i akceptowana.I tyle teraz w odniesieniu do posta. Idę sie przejść na długi spacer, przemyśleć,bo przecież dla Administratorki, Redakcji, Moderatorów i innych osób , to przykre wydarzenie.
Wszyscy wiemy, jak słowa potrafią nas zranić i jak nimi ranimy.Dlatego ide rozchodzić myśli i by nie dyskutować o powodach zdarzenia ,bo powodem wszystkiego jest ..życie. Wróciłem i uważam,ze: Ile my o życiu innych wiemy ? Gdy ktoś trzaska drzwiami i wychodzi, by realizować pomysł na swoją dalszą drogę ,taką decyzję szanuję.I zmilczę.Nad czym mam sie zastanawiać? Znam profesjonalizm, przyzwoitość i życzliwość Adminki.Życiowa, sprawiedliwa Babka.Ma wymagającą funkcje,gdzie styka sie tez z negatywną energia, frustracjami , chamstwem i obrywa krzywdzącymi ocenami.Jest z nami i dzieli sie przyjacielską energią.Żeby było jasne, bo mam dar zagmatwania wypowiedzi ![]() ![]() ![]() |
PannaZMokraGlow | Post #8 Ocena: 0 2021-03-13 15:48:47 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Jestem zaskoczona odejsciem Ady, mniej zaskoczona pozegnalnym listem, ktory jak widze byl rownie mocny i dosadny jak wczesniejsze wypowiedzi Ady.
Ja ostatnio malo zagladam na forum bo w duzych ilosciach czasem wydawalo mi sie troche toksyczne, pelne negatywow, wole robic sobie przerwy. Dlatego dopiero teraz nadrabiam zaleglosci czytajac koncowke tematu poprawnosc polityczna wymienionego powyzej. Nic nie widze tam nowego w stosunku do wczesniejszych nastrojow i wypowiedzi. Nie zgadzam sie ze pojawilo sie wiecej obrazliwych wpisow niz bylo wczesniej. Podziwiam Efciu Ciebie za wytrwalosc oraz za niezmiennie pozytywny wklad. Forum jest takie jak jego uzytkownicy. Gdyby usunac wszystkie kontrowersyjne wypowiedzi to niewiele by tu zostalo. Nie zgadzam sie ze autor bierze odpowiedzialnosc za wlasne wypowiedzi. Co to za pelna odpowiedzialnosc pod anonimowym pseudonimem w internecie? Ja uwazam ze ostatecznie odpowiedzialnosc za tresci ponosi forum, ale adminka odwala kawal dobrej roboty wedlug mnie. |
stanislawski | Post #9 Ocena: 0 2021-03-13 16:14:29 (4 lata temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Tak, co do Ady to smutne. Często się z nią zgadzałem - choć nie zawsze - a poza tym ona też stanowiła jakiś koloryt. Od lat! |
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2021-03-13 16:18:34 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Przeniosłam część Waszych wypowiedzi do temau poprawnośc polityczna i tam proszę kontynuujcie rozmowę.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|