Wszystko? No to zaczynamy od klasyki. Jak w pysk strzelil pasuje do sytuacji
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
Dobra, dobra, to jest doborowe towarzystwo i nie jest wstydem znać i nucić Zenka więc przestańcie ściemniać. O The Beatles słyszeli i o Fredim Merkurym? To o Zenku kuźwa też musieli słyszeć 💥🤸♂️
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
Nie da się nie znać piosenek Martyniuka. Każdy to słyszał. Mogą niektórzy nazwiska nie kojarzyć, ja też wielu nazwisk nie znam, ale wykonawcę czy aktora już tak.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
2020-12-22 14:45:13, dominikana36 napisał(a): Ja dzieki temu ze prawie cale zycie mam przez zoom, serdecznie nienawidze wirtualnych spotkan. Ba, ja juz zaczynam nie tolerowac rozmow przez telefon...
Ja mam taki problem z zoomem z wszystko widze ale nic nie slysze ...zero głosu....moze ktos cos wie jak to naprawić
W ustawieniach (speaker properties) badz na samej sesji zoom jest opcja blokowania/wlaczenia dzwieku?
Wyglada na to, ze impreza wirtualna bedzie ograniczona do topiku, ale na pewno bede zagladac dzis wieczorem.
Moze udaloby sie na Sylwestra wydzielic topik tylko dla rejestrowanych uzytkownikow?
Co Wy na to?
Moze udaloby sie na Sylwestra wydzielic topik tylko dla rejestrowanych uzytkownikow?
Co Wy na to?
Takiej opcji na chwilę obecną nie ma. Przepraszam wszystkich, ale jak to baba przed świetami, latam jak kot z pęcherzem i dopiero teraz usiadłam, żeby poczytać cokolwiek.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.