MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wirtualne Swieta, Sylwester - burza mozgow?

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

karjo1

Post #1 Ocena: 0

2020-12-22 12:41:47 (4 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Sie porobilo ze swietami, z Sylwestrem, niejednemu plany poszly sie…
Moze warto by zrobic forumowe spotkanie, impreze wirtualna?

Chcialabym zapytac Was o zdanie, czy byloby zainteresowanie, w jakiej formie mozna byc cos takiego zrobic?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Jurny_Jurek

Post #2 Ocena: 0

2020-12-22 14:25:24 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Zobaczymy najpierw jak to się uda:

Obrazek

A postepowy brytyjski rząd nie myśli o mniejszosciach bo my sie chcemy spotkać tez 24 w wigilie. Wiem, że wigilia dla wiekszosci tutejszych nie ma znaczenia bo liczy sie christmas day - ale Sylwester może bedzie ok.

Zagadałbym z Martyniukiem coby nam pośpiewał na livie ale chyba zajety - jego spiew w tv ma sprawić, że ludzie w PL nie wyjda na rynki miast świetować w godzine policyjna.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2020-12-22 14:39:36 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Spoko karjo fajny pomysl. Jestesmy juz po ciemnej stronie mocy: cale zycie sie toczy digital, studia, praca, nawet treningi sa przez zoom, a wiec dlaczegozby nie I Swieta i sylwester? Moje plany na “ happy holiday” sa i tak z nosem w ksiazkach plus jakis jogging/ yoga, wiec przy wirtualntm stole MW chetnie sie spotkam z jakas punk rockowa ( kolenda;) w tle. Ps. Tu byl kiedys czat, nie wiem czy jeszcze jest, moze na czacie te swieta/ stlwester?

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 22-12-2020 14:44 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

dominikana36

Post #4 Ocena: 0

2020-12-22 14:45:13 (4 lata temu)

dominikana36

Kobieta

Z nami od: 21-03-2016

Ja dzieki temu ze prawie cale zycie mam przez zoom, serdecznie nienawidze wirtualnych spotkan. Ba, ja juz zaczynam nie tolerowac rozmow przez telefon...

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #5 Ocena: 0

2020-12-22 15:06:40 (4 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Nic na sile, wszystko mlotkiem :].

Moze czat, moze jakos inaczej, dlatego kazdy pomysl mile widziany.

No a Martyniuk dopiero by podzielil forum, alez by sie zadzialo :)

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #6 Ocena: 0

2020-12-22 15:08:54 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

A tam zaraz podzielił, kilka szybkich i Martyniuk zacznie łączyć. Jak w myśl tej zasady, że nie ma brzydkich kobiet tylko...
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2020-12-22 16:18:37 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

A kto to jest Martyniuk? Karjo, no szkoda, ale tu nie ma takiej opcji jak fb, whats app, microsoft teams. Z drugiej strony moze i lepiej. Te filtry, swiatlo, bacground i “ zoom look” ( czy tam insta look;) a tak, nie trzeba sie przejmowac.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #8 Ocena: 0

2020-12-22 16:36:33 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Martyniuk to taki muzyk i śpiewak, o którym nie słyszałaś Gal ale nie na tym polega jego popularność. Jego popularnoscia sa jego piosenki i teksty, ktorych nie pamietasz nastepnego dnia. Otóż sztywna impra, siedzisz, z głośnika sączy sie jakies smutne ABBA, wiara rozpoczyna popijanie z podgryzaniem.

Fast forward 3h pozniej, ludziska juz oproznili troche butelek i wszyscy skacza na parkiecie drąc się głośniej niż muza z głośników ,,przez twe oczy zielone". Na drugi dzien nikt slow nie pamieta choc spiewal z Zenkiem bez zajakniecia. Nim sprawdzisz na jutjub łot aj min - przytaczam słowa. Nie musisz sie uczyć - pare lyków winka z drinkiem i zaśpiewasz jakbyś umiała.

,, Odkąd zobaczyłem ciebie
Nie mogę jeść, nie mogę spać
Jak do tego doszło? Nie wiem

Miłość o sobie dała znać
Co poradzić mogę na to
Że miłość przyszła właśnie dziś
Że w sercu mym jest lato
A w moich myślach jesteś Ty

Przez twe oczy, twe oczy zielone, oszalałem
Gwiazdy chyba twym oczom oddały, cały blask
A ja serce miłości spragnione Ci oddałem
Tak zakochać, zakochać się można tylko raz (Tylko raz, tylko raz)".

🙃

Do góry stronyOffline

PannaZMokraGlow

Post #9 Ocena: 0

2020-12-22 16:43:47 (4 lata temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

To ja chyba wole ABBA :) Chetnie dolacze na jakims czacie w pozniejszych godzinach :) szczegolnie np w Wigilie p

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2020-12-22 17:01:19 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2020-12-22 16:36:33, Jurny_Jurek napisał(a):

Przez twe oczy, twe oczy zielone, oszalałem
Gwiazdy chyba twym oczom oddały, cały blask
A ja serce miłości spragnione Ci oddałem
Tak zakochać, zakochać się można tylko raz (Tylko raz, tylko raz)".

🙃

Jurny ic mnie stond z tym Martyniukiem...przeczytałam kilka wersów i teraz będzie za mna łazić i założe się, że jeszcze dziś to zanucę kilka razy :-]

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,