|
---|---|
karjo1 | Post #1 Ocena: 0 2020-12-22 12:41:47 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Sie porobilo ze swietami, z Sylwestrem, niejednemu plany poszly sie…
Moze warto by zrobic forumowe spotkanie, impreze wirtualna? Chcialabym zapytac Was o zdanie, czy byloby zainteresowanie, w jakiej formie mozna byc cos takiego zrobic? |
Jurny_Jurek | Post #2 Ocena: 0 2020-12-22 14:25:24 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Zobaczymy najpierw jak to się uda:
![]() A postepowy brytyjski rząd nie myśli o mniejszosciach bo my sie chcemy spotkać tez 24 w wigilie. Wiem, że wigilia dla wiekszosci tutejszych nie ma znaczenia bo liczy sie christmas day - ale Sylwester może bedzie ok. Zagadałbym z Martyniukiem coby nam pośpiewał na livie ale chyba zajety - jego spiew w tv ma sprawić, że ludzie w PL nie wyjda na rynki miast świetować w godzine policyjna. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2020-12-22 14:39:36 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Spoko karjo fajny pomysl. Jestesmy juz po ciemnej stronie mocy: cale zycie sie toczy digital, studia, praca, nawet treningi sa przez zoom, a wiec dlaczegozby nie I Swieta i sylwester? Moje plany na “ happy holiday” sa i tak z nosem w ksiazkach plus jakis jogging/ yoga, wiec przy wirtualntm stole MW chetnie sie spotkam z jakas punk rockowa ( kolenda
![]() [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 22-12-2020 14:44 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
dominikana36 | Post #4 Ocena: 0 2020-12-22 14:45:13 (4 lata temu) |
Z nami od: 21-03-2016 Skąd: Quinton |
Ja dzieki temu ze prawie cale zycie mam przez zoom, serdecznie nienawidze wirtualnych spotkan. Ba, ja juz zaczynam nie tolerowac rozmow przez telefon...
|
karjo1 | Post #5 Ocena: 0 2020-12-22 15:06:40 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Nic na sile, wszystko mlotkiem
![]() Moze czat, moze jakos inaczej, dlatego kazdy pomysl mile widziany. No a Martyniuk dopiero by podzielil forum, alez by sie zadzialo ![]() |
|
|
Jurny_Jurek | Post #6 Ocena: 0 2020-12-22 15:08:54 (4 lata temu) |
A tam zaraz podzielił, kilka szybkich i Martyniuk zacznie łączyć. Jak w myśl tej zasady, że nie ma brzydkich kobiet tylko...
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
galadriel | Post #7 Ocena: 0 2020-12-22 16:18:37 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
A kto to jest Martyniuk? Karjo, no szkoda, ale tu nie ma takiej opcji jak fb, whats app, microsoft teams. Z drugiej strony moze i lepiej. Te filtry, swiatlo, bacground i “ zoom look” ( czy tam insta look
![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Jurny_Jurek | Post #8 Ocena: 0 2020-12-22 16:36:33 (4 lata temu) |
Martyniuk to taki muzyk i śpiewak, o którym nie słyszałaś Gal ale nie na tym polega jego popularność. Jego popularnoscia sa jego piosenki i teksty, ktorych nie pamietasz nastepnego dnia. Otóż sztywna impra, siedzisz, z głośnika sączy sie jakies smutne ABBA, wiara rozpoczyna popijanie z podgryzaniem.
Fast forward 3h pozniej, ludziska juz oproznili troche butelek i wszyscy skacza na parkiecie drąc się głośniej niż muza z głośników ,,przez twe oczy zielone". Na drugi dzien nikt slow nie pamieta choc spiewal z Zenkiem bez zajakniecia. Nim sprawdzisz na jutjub łot aj min - przytaczam słowa. Nie musisz sie uczyć - pare lyków winka z drinkiem i zaśpiewasz jakbyś umiała. ,, Odkąd zobaczyłem ciebie Nie mogę jeść, nie mogę spać Jak do tego doszło? Nie wiem Miłość o sobie dała znać Co poradzić mogę na to Że miłość przyszła właśnie dziś Że w sercu mym jest lato A w moich myślach jesteś Ty Przez twe oczy, twe oczy zielone, oszalałem Gwiazdy chyba twym oczom oddały, cały blask A ja serce miłości spragnione Ci oddałem Tak zakochać, zakochać się można tylko raz (Tylko raz, tylko raz)". 🙃 I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
PannaZMokraGlow | Post #9 Ocena: 0 2020-12-22 16:43:47 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
To ja chyba wole ABBA
![]() ![]() |
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2020-12-22 17:01:19 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2020-12-22 16:36:33, Jurny_Jurek napisał(a): Przez twe oczy, twe oczy zielone, oszalałem Gwiazdy chyba twym oczom oddały, cały blask A ja serce miłości spragnione Ci oddałem Tak zakochać, zakochać się można tylko raz (Tylko raz, tylko raz)". 🙃 Jurny ic mnie stond z tym Martyniukiem...przeczytałam kilka wersów i teraz będzie za mna łazić i założe się, że jeszcze dziś to zanucę kilka razy ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|