„Mimozami jesień się zaczyna,
Złotawa, krucha i miła..” Niemen
Za oknem drzewa powoli zrzucają letnią szatę i przywdziewają się w odcienie żółci i czerwieni. W parkach i ogrodach nieśmiało zaczynają złocić się liście. Angielska jesień często nie rozpieszcza, dlatego zanim zrobi się szaro- buro i ponuro chcielibyśmy dzięki Wam zapamiętać ją jak najdłużej w przepięknej, kolorowej odsłonie. Zanim zniknie złapcie ją w kadry Waszych aparatów. Następnie podzielcie się nimi w tym wątku. Trzy najlepsze zdjęcia wybrane przez forumowiczów drogą głosowania zostaną wyróżnione voucherami.
Od 1.10 niedziela do 22.10 niedziela macie czas na pstrykanie fot
Jedna osoba może wkleić od 1-5 zdjęć.Prosimy zamieścić datę zrobienia i lokalizację z UK.
23.10 poniedziałek do 27.10 piątek będziecie mogli oddawać swoje głosy
Głosujecie na 3 prace i przyznajecie im odpowiednio 3,2 lub 1 punkt.
Przykładowo praca nr 1 - 3 pkt, 2 - 2 pkt, 3 - 1 pkt.
Swoje glosy wysyłacie na priv do mnie.Tylko głosy przesłane na priv będą akceptowane.
Glosować mogą forumowicze zarejestrowani na forum przed rozpoczęciem konkursu. Nie można głosować na siebie.
Każdy forumowicz zarejestrowany przed rozpoczęciem konkursu będzie mógł zagłosować na trzy wybrane przez siebie prace.
28.10 sobota odbędzie się ogłoszenie wyników
W tym dniu zamieszczę w wątku wszystkie Wasze wiadomości z oddanymi głosami, żeby każdy mógł sprawdzić czy jego głos nie został pominięty.
Uwaga:jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę. Oznacza to, że jeśli jedna osoba otrzyma głosy uprawniające ją do dwóch nagród, wybiera jedną, a następna przypada kolejnej osobie z największą liczbą głosów.
Nagrody w konkursie ufundował sponsor - firma Paczki do Polski
Są to vouchery One4All
One4all
1 miejsce - £ 20
2 miejsce - £ 10
3 miejsce - £ 10
Zapraszamy do udziału w zabawie
Posty muszą być zgodne z regulaminem naszego forum
Regulamin
Publikacja postu konkursowego oznacza automatyczną akceptację tego regulaminu oraz zgodę na wykorzystanie wpisów wraz z fotografiami do publikacji w portalu MOJA WYSPA i FANEPAGE MOJA WYSPA