MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kwartalne wyróżnienie forumowicza

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 41 z 45 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 ] - Skocz do strony

Str 41 z 45

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ZlotaPerla1

Post #1 Ocena: 0

2021-07-04 19:14:47 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

SQL za urozmaicenie każdego dnia miłym postem, o który nikt nie prosił :-)
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2021-07-10 09:35:32 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Przypominam o kwartalnym wyróżnieniu. Jeszcze do jutra można wyrożniać.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

AbacusII

Post #3 Ocena: 0

2021-07-11 03:30:24 (4 lata temu)

AbacusII

Mężczyzna

Z nami od: 12-05-2021

Będąc (czasem) ;) w pełni władz umysłowych oświadczam,że wyróżniam forumowiczów (kolejność przypadkowa):
1.Wembley27 :Za pogodność,luz i życzliwość
2.violettaphotogr : za obiektywizm ,empatie i życzliwość
3.Kanonier30 : za level wyżej zrozumienia tego czego wielu tu nigdy nie zrozumie.Za szczery dobry przekaz.
4.ZlotaPerla1: od Eustachego , za pasje latania,czasem kaskaderskiego ;) na moto :)
5.Maria13: bo ważne sa :Kocie :Koci, koci łapki :)
Cała poniższa czwórka za wartościowe i życiowe informacje zwrotne w "UZALEŻNIENIA W NASZYM ZYCIU"
6.cris82,
7.daavid,
8.stanislawski,
9.Jurny_Jurek

10.tesstickle; za to,ze nie jest agrafką, nie spina sie :) i nie kłuje :) i jest szansa,ze wywoła tym na MW ozdrowieńczą pandemię :)
11.Galadriel : Za własne zdanie ,obiektywizm i konkretna wiedze, która podzieliła sie w "Mężczyzna z depresją na śmietnik" i "UZALEŻNIENIA W NASZYM ZYCIU"
Cała poniższa czwórka:
12.EFKAKONEFKA33 ,
13.jolantina
14.ROTAREDOM i
15.niebieskieucho
za dbałoś o jedyny temat w ktorym wszystko gra : WIDEOTEKA Z WYSPY CZLOWIEKA i dodatkowo dla Ewy trochę zimnej wody,zeby nie zapomniała być Konefką ;) ,bo Ona jest potrzebna na Moja Wyspa.
16.Gwontownik za "przynętę" w temacie: "A może na ryby",ktora czyha na forumowiczów i w innych tematach będzie brała...na wspólnych spotkaniach i wypadach :)
17.Blamestorm za odczyty w forumowych "Co czytacie? Czy w ogóle czytacie?"
18.PannaZMokraGlowa za tłumaczenia tez tym , którym ciężko cos wytłumaczyć ;)
19.sqlserver Za śmieszne wpisy nie tylko w "Co Cie dzis rozbawiło", ;)
20.Richmond Za słowo harcerza o biwakowaniu,czyli fajne relacje w formie poradników okraszonych fotkami.
Z wyróżnieniem Modow , mam problem, bo Oni mają ze mną problem, bo jestem trouble *DONT_KNOW* :-].Mam nadzieję,ze z czasem zobaczę ich w świetle niezwiązanych ze mną postów (jak Rich) i wszystko będzie o nich;jasne :) Poczekam do następnych wyróżnień,Na teraz dziękuje za czas, prace i za cierpliwość.
Wszystkim pozostałym niewymienionym dziękuje też,za fajną na pewno nie bezludną , wyspę :) *THUMBS UP*

[ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 11-07-2021 04:22 ]

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #4 Ocena: 0

2021-07-11 04:37:33 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Kanonier za fajny wpis, wreszcie na swoim normalnym poziomie w temacie "uzależnienia". Normalnym znaczy bez zbędnych emocji, za to punktujący konkretnie niczym Zenon Jaskóła premie górskie w pamiętnym tour de france. Oraz za szczerość w wątku o koronawirusie, cechy rzadkie w tych czasach.

I za to samo karjo1, że potrafi krytyczna analizę czy wnioski przekuć w zgrabne posty nie tracąc powagi stanowiska. Od objęcia funkcji stałaś się top5 wszechczasów mojowyspiarskich wśród moderacji potrafiacej trzymać dystans. I nerwy, o merytoryce tylko wspomnę.

Richmond - nie tylko za poziom i też te top5 ale szczególnie poprawiały mi humor relacje z gang ba..to znaczy z obserwacji wschodzącego słońca z otwartego namiotu.

SweetLiar czyli nasza dość świeżo upieczona moderatorka za to, że jak mnie coś zmoderuje to przynajmniej napisze normalne wyjaśnienie gdy moja pamięć zawiedzie a nie śle urzędowe posty z punktami regulaminu. I za aktywność w "elekktrycznych" watkach gdzie o spięcie instalacji łatwo.

ksosksos - za fajną historię o tym, kto sie nie szczepi i głęboki rozbiór socjologiczno-filozoficzny tej nowej, reakcyjnej grupy społecznej. Dodam tylko, że jeden z niezaszczepialnych tubylców, z którym kiedyś grałem tutaj w piłkę zabił swoją partnerkę gdy oboje naćpali sie kokainą i wkręcił sobie, że go zdradza wiec coś w tej rozprawce jest spot on.

Koneffka bo jak tylko wstanie rano to nim pozbędzie się przysłowiowych śpiochów to potrafi ogarnąć forum i przypomnieć o nominacjach w tym wątku. Jak każda typowa "lewaczka"..

Wielim za to, że będąc immortal black cab taxi driver w połączeniu z koronasceptycyzmem podzielił sie z nami szczerze swoim covidem. Nie dosłownie ale kto wie, w tym tempie to wirus bedzie zarażał online a może i offline, kryjac sie w procesorze i wyłażąc na klawiaturę. Immortal bo ludzie z acute respiratory i pneumonia leżą tygodniami pod maszynami zastępujacymi oddychanie a on został wyleczony jedna wizyta w szpitalu i działką antybiotyków co jest niejako cudem.

Cris82 bo tradycyjnie wszędzie go pełno z jego wywaloną na poprawną pisownie postawą aż czasem przykłuje mą wrażliwość wpojoną przez prof. Józefę w liceum. Niemniej potrafi przesłać mi szybki priv., że popełniłem gdzieś wielbłąda i zamiast ż..

I tak mógłbym kontynuować i wyróżnić jeszcze co najmniej 26 użytkowników ale dopełniłem troche parytetu więc na tę chwilę muszę kończyć by się nie rozpędzić...

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 11-07-2021 04:40 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #5 Ocena: 0

2021-07-11 08:27:44 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Wychodzę z założenia, że chcąc mieć jakikolwiek wpływ na ostateczny wynik zagłosuje tylko na cztery osoby. Uzasadnienie; głosowanie na wszystkich to głosowanie na nikogo.

Jurny Jurek za wkład pracy wniesiony na forum. Za podawanie w sposób publiczny rzeczy niedostępnych w mediach głównego ścieku, co nie przysparza mu popularności wśród wielu opozycyjnie nastawionych.

SQL serwer za aktywny udział w wątku którego nikt nie chce. Za ciekawy dobór informacji i sposób ich prezentacji. I nie tylko.

Kanonier30 za zgrabną retorykę. Nie za poglądy.

autor 65 za ciekawe opowiadania.

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #6 Ocena: 0

2021-07-11 17:58:51 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Sql, czapki z glow za prowadzenie watku POKNNP, nie tylko pisze ale I pilnuje zeby nie pisac tam bzdur.Jak mam malo czasu na forum, to jest jedyny watek ktory czytam. Jak mam wiecej to sie z Jurkiem podraznie troche.

Chris bo zachecil mnie do zalozenia tematu. Ktory zdecydowanie tu stal sie moim ulubionym.( a masz, bo sie bales ze Twoj wklad sie pominie)

EFKA za to samo.

Panna, bo bardzo lubie jej wywazone a jednak czesto dosadne wpisy, piekna dyplomacja nawet w obliczu sciany.

Matt za bezpretensjonalnosc.

Author za opowiesci.

Andypolo za poczucie humoru ( dopiero sie go nauczylam ale jest zloto )

Stanislawski, I David bo Im sie jeszcze chce.

Ksosksos na zachete.
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #7 Ocena: 0

2021-07-11 18:30:01 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Też Cię lubię, generalnie to kobiety lubią drażnić facetów o czym każdy z nas sie przekonał a ci co jeszcze nie - to i tak się przekonają.

Dlatego to forum jest fajne, w przeciwieństwie do pełnych nienawiści fejsbukowych napierdzielanek i wyzwisk. Nie tylko covid i szczepienia ale blm, polityka, aborcja i inne tematy gdzie ludzie biorą sie za łby. Stad soszjalmidia traktuję jako dobre studium nad ludzką psychiką i zachowaniami stadnymi. Przeraża jak ludzie potrafią nienawidzieć innych ludzi a pandemia tylko to pogorszyła.

My tutaj generalnie jesteśmy "elita" bez wzgledu na poglady i myślę, że to nawet nie zasługa regulaminu a po prostu jest nas stałych bywalców tak akurat by się "poznać" i nie wzywać do golenia na łyso (dla mnie kara byloby zapuszczenie co byłoby efektem a'la jaruzelski).

Koniec offtopu, dobrego meczu, udanego wieczoru i owocnego poniedziałku. Ja do roboty nie musieć, dziecko w self isolation do soboty, drugie w ostatnich 2 tygodniach. By ten fruit shoot wycofali..

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 11-07-2021 18:31 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2021-07-12 10:27:10 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Bezkonkurencyjny sqlserver 14 głosów
Efkakonefka 11
Autor65 8
Pannazmokrągłowa 8
Galadier 7
Cris82 7
Daavid 7
Jurny Jurek 7
Sweetliar 7
teestickle 7
Maat17 6
Richmond 6
Karjo6 6
Gosian 5
Wemley27 5
Kanonier30 5
Abacus 4
Gwontownik 4
Blamestorm 4
Jolantina 4
Andypolo4
Dominikana36 4
Rotaredom 4
ZłotaPerła 4
Niebieskieucho 3
Stanisławski 3
Radzik77 2
Maria13 2
Turefu 2
Keramczak 2
Ksoskos 2
Wielim 2
Iwona38 1
Fugazi 1
AndrzejW 1
Kik1976 1
Rafal80 1
RemigiuszC 1
xxxx1234 1
ZygmintMerytoryczny 1
Wilki2 1
Wit_oldo 1
Camilius 1
Malben1 1
Iwona38 1
Kinga77 1
Violettaphotography 1

TenLoginjestwolny dodatkowe wyróznienie, którego nie mogę niestety uznać, ale wspominam, żeby było mu miło.

SQL gratulacje . Zgłoś się do mnie na priv odośnie nagrody (voucher 25f)

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #9 Ocena: 0

2021-07-12 12:49:22 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Blamestorm
Gwontownik
AbacusII
ZlotaPerla1
radzik77
karjo1
andypolo
jolantina
Jurny_Jurek
ROTAREDOM
PannaZMokraGlow
Kanonier30
EFKAKONEFKA33
SweetLiar

Wielkie dzięki, doceniam wasze wewnętrzne rozdarcie ;)
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #10 Ocena: 0

2021-07-12 17:18:16 (4 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Sql, gratki, zasluzone wyroznienie.

Opinia moderatora: Post częsciowo edytowany. Konefka

Do góry stronyOffline

Strona 41 z 45 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,