Str 41 z 45 |
|
---|---|
ZlotaPerla1 | Post #1 Ocena: 0 2021-07-04 19:14:47 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
SQL za urozmaicenie każdego dnia miłym postem, o który nikt nie prosił
![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2021-07-10 09:35:32 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Przypominam o kwartalnym wyróżnieniu. Jeszcze do jutra można wyrożniać.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
AbacusII | Post #3 Ocena: 0 2021-07-11 03:30:24 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-05-2021 Skąd: Londyn |
Będąc (czasem)
![]() 1.Wembley27 :Za pogodność,luz i życzliwość 2.violettaphotogr : za obiektywizm ,empatie i życzliwość 3.Kanonier30 : za level wyżej zrozumienia tego czego wielu tu nigdy nie zrozumie.Za szczery dobry przekaz. 4.ZlotaPerla1: od Eustachego , za pasje latania,czasem kaskaderskiego ![]() ![]() 5.Maria13: bo ważne sa :Kocie :Koci, koci łapki ![]() Cała poniższa czwórka za wartościowe i życiowe informacje zwrotne w "UZALEŻNIENIA W NASZYM ZYCIU" 6.cris82, 7.daavid, 8.stanislawski, 9.Jurny_Jurek 10.tesstickle; za to,ze nie jest agrafką, nie spina sie ![]() ![]() ![]() 11.Galadriel : Za własne zdanie ,obiektywizm i konkretna wiedze, która podzieliła sie w "Mężczyzna z depresją na śmietnik" i "UZALEŻNIENIA W NASZYM ZYCIU" Cała poniższa czwórka: 12.EFKAKONEFKA33 , 13.jolantina 14.ROTAREDOM i 15.niebieskieucho za dbałoś o jedyny temat w ktorym wszystko gra : WIDEOTEKA Z WYSPY CZLOWIEKA i dodatkowo dla Ewy trochę zimnej wody,zeby nie zapomniała być Konefką ![]() 16.Gwontownik za "przynętę" w temacie: "A może na ryby",ktora czyha na forumowiczów i w innych tematach będzie brała...na wspólnych spotkaniach i wypadach ![]() 17.Blamestorm za odczyty w forumowych "Co czytacie? Czy w ogóle czytacie?" 18.PannaZMokraGlowa za tłumaczenia tez tym , którym ciężko cos wytłumaczyć ![]() 19.sqlserver Za śmieszne wpisy nie tylko w "Co Cie dzis rozbawiło", ![]() 20.Richmond Za słowo harcerza o biwakowaniu,czyli fajne relacje w formie poradników okraszonych fotkami. Z wyróżnieniem Modow , mam problem, bo Oni mają ze mną problem, bo jestem trouble ![]() ![]() ![]() Wszystkim pozostałym niewymienionym dziękuje też,za fajną na pewno nie bezludną , wyspę ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 11-07-2021 04:22 ] |
Jurny_Jurek | Post #4 Ocena: 0 2021-07-11 04:37:33 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Kanonier za fajny wpis, wreszcie na swoim normalnym poziomie w temacie "uzależnienia". Normalnym znaczy bez zbędnych emocji, za to punktujący konkretnie niczym Zenon Jaskóła premie górskie w pamiętnym tour de france. Oraz za szczerość w wątku o koronawirusie, cechy rzadkie w tych czasach.
I za to samo karjo1, że potrafi krytyczna analizę czy wnioski przekuć w zgrabne posty nie tracąc powagi stanowiska. Od objęcia funkcji stałaś się top5 wszechczasów mojowyspiarskich wśród moderacji potrafiacej trzymać dystans. I nerwy, o merytoryce tylko wspomnę. Richmond - nie tylko za poziom i też te top5 ale szczególnie poprawiały mi humor relacje z gang ba..to znaczy z obserwacji wschodzącego słońca z otwartego namiotu. SweetLiar czyli nasza dość świeżo upieczona moderatorka za to, że jak mnie coś zmoderuje to przynajmniej napisze normalne wyjaśnienie gdy moja pamięć zawiedzie a nie śle urzędowe posty z punktami regulaminu. I za aktywność w "elekktrycznych" watkach gdzie o spięcie instalacji łatwo. ksosksos - za fajną historię o tym, kto sie nie szczepi i głęboki rozbiór socjologiczno-filozoficzny tej nowej, reakcyjnej grupy społecznej. Dodam tylko, że jeden z niezaszczepialnych tubylców, z którym kiedyś grałem tutaj w piłkę zabił swoją partnerkę gdy oboje naćpali sie kokainą i wkręcił sobie, że go zdradza wiec coś w tej rozprawce jest spot on. Koneffka bo jak tylko wstanie rano to nim pozbędzie się przysłowiowych śpiochów to potrafi ogarnąć forum i przypomnieć o nominacjach w tym wątku. Jak każda typowa "lewaczka".. Wielim za to, że będąc immortal black cab taxi driver w połączeniu z koronasceptycyzmem podzielił sie z nami szczerze swoim covidem. Nie dosłownie ale kto wie, w tym tempie to wirus bedzie zarażał online a może i offline, kryjac sie w procesorze i wyłażąc na klawiaturę. Immortal bo ludzie z acute respiratory i pneumonia leżą tygodniami pod maszynami zastępujacymi oddychanie a on został wyleczony jedna wizyta w szpitalu i działką antybiotyków co jest niejako cudem. Cris82 bo tradycyjnie wszędzie go pełno z jego wywaloną na poprawną pisownie postawą aż czasem przykłuje mą wrażliwość wpojoną przez prof. Józefę w liceum. Niemniej potrafi przesłać mi szybki priv., że popełniłem gdzieś wielbłąda i zamiast ż.. I tak mógłbym kontynuować i wyróżnić jeszcze co najmniej 26 użytkowników ale dopełniłem troche parytetu więc na tę chwilę muszę kończyć by się nie rozpędzić... [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 11-07-2021 04:40 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Gwontownik | Post #5 Ocena: 0 2021-07-11 08:27:44 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Wychodzę z założenia, że chcąc mieć jakikolwiek wpływ na ostateczny wynik zagłosuje tylko na cztery osoby. Uzasadnienie; głosowanie na wszystkich to głosowanie na nikogo.
Jurny Jurek za wkład pracy wniesiony na forum. Za podawanie w sposób publiczny rzeczy niedostępnych w mediach głównego ścieku, co nie przysparza mu popularności wśród wielu opozycyjnie nastawionych. SQL serwer za aktywny udział w wątku którego nikt nie chce. Za ciekawy dobór informacji i sposób ich prezentacji. I nie tylko. Kanonier30 za zgrabną retorykę. Nie za poglądy. autor 65 za ciekawe opowiadania. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
|
|
Blamestorm | Post #6 Ocena: 0 2021-07-11 17:58:51 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Sql, czapki z glow za prowadzenie watku POKNNP, nie tylko pisze ale I pilnuje zeby nie pisac tam bzdur.Jak mam malo czasu na forum, to jest jedyny watek ktory czytam. Jak mam wiecej to sie z Jurkiem podraznie troche.
Chris bo zachecil mnie do zalozenia tematu. Ktory zdecydowanie tu stal sie moim ulubionym.( a masz, bo sie bales ze Twoj wklad sie pominie) EFKA za to samo. Panna, bo bardzo lubie jej wywazone a jednak czesto dosadne wpisy, piekna dyplomacja nawet w obliczu sciany. Matt za bezpretensjonalnosc. Author za opowiesci. Andypolo za poczucie humoru ( dopiero sie go nauczylam ale jest zloto ) Stanislawski, I David bo Im sie jeszcze chce. Ksosksos na zachete. If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
Jurny_Jurek | Post #7 Ocena: 0 2021-07-11 18:30:01 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Też Cię lubię, generalnie to kobiety lubią drażnić facetów o czym każdy z nas sie przekonał a ci co jeszcze nie - to i tak się przekonają.
Dlatego to forum jest fajne, w przeciwieństwie do pełnych nienawiści fejsbukowych napierdzielanek i wyzwisk. Nie tylko covid i szczepienia ale blm, polityka, aborcja i inne tematy gdzie ludzie biorą sie za łby. Stad soszjalmidia traktuję jako dobre studium nad ludzką psychiką i zachowaniami stadnymi. Przeraża jak ludzie potrafią nienawidzieć innych ludzi a pandemia tylko to pogorszyła. My tutaj generalnie jesteśmy "elita" bez wzgledu na poglady i myślę, że to nawet nie zasługa regulaminu a po prostu jest nas stałych bywalców tak akurat by się "poznać" i nie wzywać do golenia na łyso (dla mnie kara byloby zapuszczenie co byłoby efektem a'la jaruzelski). Koniec offtopu, dobrego meczu, udanego wieczoru i owocnego poniedziałku. Ja do roboty nie musieć, dziecko w self isolation do soboty, drugie w ostatnich 2 tygodniach. By ten fruit shoot wycofali.. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 11-07-2021 18:31 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2021-07-12 10:27:10 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Bezkonkurencyjny sqlserver 14 głosów
Efkakonefka 11 Autor65 8 Pannazmokrągłowa 8 Galadier 7 Cris82 7 Daavid 7 Jurny Jurek 7 Sweetliar 7 teestickle 7 Maat17 6 Richmond 6 Karjo6 6 Gosian 5 Wemley27 5 Kanonier30 5 Abacus 4 Gwontownik 4 Blamestorm 4 Jolantina 4 Andypolo4 Dominikana36 4 Rotaredom 4 ZłotaPerła 4 Niebieskieucho 3 Stanisławski 3 Radzik77 2 Maria13 2 Turefu 2 Keramczak 2 Ksoskos 2 Wielim 2 Iwona38 1 Fugazi 1 AndrzejW 1 Kik1976 1 Rafal80 1 RemigiuszC 1 xxxx1234 1 ZygmintMerytoryczny 1 Wilki2 1 Wit_oldo 1 Camilius 1 Malben1 1 Iwona38 1 Kinga77 1 Violettaphotography 1 TenLoginjestwolny dodatkowe wyróznienie, którego nie mogę niestety uznać, ale wspominam, żeby było mu miło. SQL gratulacje . Zgłoś się do mnie na priv odośnie nagrody (voucher 25f) Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
sqlserver | Post #9 Ocena: 0 2021-07-12 12:49:22 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Blamestorm
Gwontownik AbacusII ZlotaPerla1 radzik77 karjo1 andypolo jolantina Jurny_Jurek ROTAREDOM PannaZMokraGlow Kanonier30 EFKAKONEFKA33 SweetLiar Wielkie dzięki, doceniam wasze wewnętrzne rozdarcie ![]() moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
karjo1 | Post #10 Ocena: 0 2021-07-12 17:18:16 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Sql, gratki, zasluzone wyroznienie.
Opinia moderatora: Post częsciowo edytowany. Konefka |