Str 40 z 45 |
|
---|---|
karjo1 | Post #1 Ocena: 0 2021-06-30 17:49:55 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Tradycyjnie, uklon i podziekowanie w strone Wszystkich forumowiczow.
AndrzejW, Keramczak - wywazone, merytoryczne wpisy. Kik1976, watek rozwodowy i edukacyjny. Rafal80 za zaangazowanie i wypowiedzi w roznych tematach, szczegolnie m.in 'Mezczyzna z depresja...' Gal, PannaZMokraGlowa za swietne tlumaczenia tekstow. Sql, za sredniowiecze i okolice. RemigiuszC, za walke o siebie. xxxx1234 - watek 'Revolut' SweetLiar, Turefu za realizowane marzenia, dystans i wywazone wypowiedzi. Zygmunt Merytoryczny za tematy irlandzkie i szkockie. Richmond, za comeback 'Namiotow' miedzy zywych. Gosian, za przepisy sernikowe i nie tylko. Tessticle - zielonym do gory i watek jezykowy. Wilki2, Rumunia na 10 kolach. Wit_oldo m.in.za walke z tajemniczym karczownikiem. Camilius, Stanislawski, Malben1 za pomysly strategii na wakacje |
TenLoginJestWol | Post #2 Ocena: 0 2021-06-30 18:31:08 (4 lata temu) |
Z nami od: 22-06-2021 Skąd: Loginborough |
A ja?
Nie? ![]() Żyrafy wchodzą do szafy? Oczywiście, że znam.
|
karjo1 | Post #3 Ocena: +1 2021-06-30 18:35:12 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Za sam nick nastepnym razem
![]() |
TenLoginJestWol | Post #4 Ocena: 0 2021-06-30 21:30:08 (4 lata temu) |
Zrobilo mi sie milo, dziekuje i osobiscie dalem plusa.
Pozdrawiam serdecznie Żyrafy wchodzą do szafy? Oczywiście, że znam.
|
andypolo | Post #5 Ocena: 0 2021-07-01 08:22:02 (4 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
SQL za wątek, który można śledzić z dużym zainteresowaniem i dowiadywać się wielu ciekawostek (posty, o które nikt nie prosił).
Sweetliar za odnalezienie się w roli moderatora, zaangażowanie w forum i aktywność w wielu forumowych wątkach. Autor65 za temat, w którym można poczytać poezje i fajne opowiadania. Efkakonefka za sporą dawkę obiektywizmu i trzymanie forum w ryzach. |
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: 0 2021-07-01 09:42:51 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
@Efka & @ROTAREDOM za systematyczne wpisy w temacie jaki dzisiaj dzień i muzycznych, trzeba spróbować coś systematycznie dodawać żeby to zrozumieć
@JJ za to ze ma cały garaż narzędzi spalinowych i jak kogoś trzeba zaorać to po prostu odpala @Daavid za wyważony masochizm i wysyłanie jurka do garażu @chris za interpunkcyjna konkurencje @Maat17 za to ze się nie obrazi, nawet jak ja nazwę forumowym Forrestem Gumpem @tesstickle za wewnętrzna walkę pomiędzy pracownikiem serwisu komputerowego a ogrodnikiem @dominikana36 za to ze chyba już mieszka na terminalu lotniska w Birmingham żeby być na bieżąco @kanonier, za nic, nie zasłużył nominacja jest na podpuchę żeby więcej pisał @Wielim za contagion, sugestywne studium strachu @Blamestorm za to ze ciepło, ona zaszczepiona a znajduje czas na forum pomiędzy serfowaniem @ZlotaPerla za to ze nie tylko piwem żyje ale i do gara czasem zagląda @SweetLiar za konsekwentna walkę z czerwonymi szowinistkami @Autor65 za bity a @pannaZmokra (nie jestem pewien co ma mokre) i @galander za tłumaczenia @niebieskieucho @AbacusII za umiejętność z jaka umykają National Health Service @Wembley27 za taka babska niestabilność kolejność przypadkowa i nie wszystkich wychwyciłem,których tu miałem ująć, przepraszam [ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 01-07-2021 09:45 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
PannaZMokraGlow | Post #7 Ocena: 0 2021-07-01 21:41:54 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Ale sie tu wesolo zrobilo...
No to ode mnie wyroznienie dla TenLoginJestWol za pomysl przydomku oraz za debiut z aktywnoscia w watku o lotach na trasie UK - PL 🙂 |
jolantina | Post #8 Ocena: 0 2021-07-03 12:18:25 (4 lata temu) |
Z nami od: 17-11-2008 Skąd: Hogwart |
Kolejnosc osob przypadkowa, numerowanie moje tonie ranking a proba utrzymania porzadku.
1. Richmond - klasa, obiektywizm, porady w punkt 2. Gosian - serdeczność, jakiej często nam brakuje 3. Pannazmokraglowa - Naturalność, otwartość, chec niesienia pomocy, im wiecej ja poznaje, im wiecej ja poznajemy, tym bardziej tajemnicza 4. SweetLiar - fajna modka ![]() 5. Dominikana36 - trzeźwość umysłu 6. Misia - Złote serce 7. ZlotaPerla - Dystans to siebie i swiata 8. Iwona38 - Odwaga, trafnosc w nazywaniu rzcey po imieniu 9. Kinga 77 - dusza wojowniczki 10. Kajro - Wielozadaniowosc level hard ![]() 11. Jurny- za jurnosc ![]() 12. Gwontownik - alternatywne wiadomosci, porady serowaraskie 13. Andypolo - wywazone komentarze w punkt 14. sqlserver - posty o ktore prosze non stop, i zjadliwe komentarze ![]() 15. Tesstickle - za wtykanie kazdej niepolknietej pestki w celu rozmnozenia 16. Efkakonefka - za to ze jej sie chce. tego wszystkiego. i za to czego jej sie nie chce 17. Galadriel - psychoanalizy z uwzględnieniem uwarunkowan kulturowo-socjologicznych 18. Autor65 - literacka wena 19. David - Kultura wypowiedzi, niezlomnosc 20. ROTAREDOM - Muzyczne uswiadamianie co w trawie piszczy I znów mi mało. Może w końcu podwyższylibyście limity ![]() Diabla oszukac nie grzech
|
PannaZMokraGlow | Post #9 Ocena: +1 2021-07-03 21:04:40 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
14. keramczak za otwarcie watku o mistrzostwach Europy i za aktywnosc
![]() Pozostale 6 musze sie namyslic- nie dlatego ze malo osob do wyroznienia ale wlasnie dlatego ze duzo. |
TenLoginJestWol | Post #10 Ocena: 0 2021-07-04 00:01:09 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-07-01 21:41:54, PannaZMokraGlowa napisał(a): Ale sie tu wesolo zrobilo... No to ode mnie wyroznienie dla TenLoginJestWol za pomysl przydomku oraz za debiut z aktywnoscia w watku o lotach na trasie UK - PL 🙂 No i wzruszylem sie w ten sobotni wieczor, Pozdrawiam A od siebie natomiast chcialem wyroznic PannaZmokraGlowa, za pozytywny przekaz oraz caloksztalt dorobku. [ Ostatnio edytowany przez: TenLoginJestWolny 04-07-2021 00:10 ] Żyrafy wchodzą do szafy? Oczywiście, że znam.
|