Str 100 z 193 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
SweetLiar |
Post #1 Ocena: 0 2020-08-30 08:14:46 (5 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Ja uwazam, że czasowe bany są ok jeśli jakiś użytkownik się zagalopuje w feworze dyskusji co każdemu zdarzyć się może. Jest to dobra nauczka i czas na zapoznanie się z regulamine bo nie oszukujmy się kto to wszystko czyta przy zakładaniu konta?
Jeśli zaś chodzi o powyżej opisany przypadek to jest to osoba, dla której forum jest miejscem siania zamętu, a nie miejscem dyskusji. Ten użytkownik po bezterminowym banie wraca jakby nigdy nic i nie próbuje nawet udawać, że jest kimś innym i wykazuje identyczne zachowania, którym sobie na tego bana zapracował. To jest śmianie się w oczy regulaminowi, użytkownikom i całej moderacji.
Co do reszty to uwazam, że zdecydowanie nie powinna być ani moderatorem, ani tym bardziej administratorem osoba impulsywna, która najchętniej rozdawalaby bany każdemu z kim się nie zgadza bo to pachnie nadużywaniem władzy. I zazwyczaj się tak kończy. ”Pyskowanie” jest bowiem pojemnym dość pojęciem. Podobnie jak wiele innych, których regulamin nie wymienia.
Była ostatnio sytuacja kiedy na komentarz użytkownika w wypowiedzi na temat moderatorka zareagowała atakiem na komentującego nie próbując nawet nawiązać w żaden sposób do tematu, którego dyskusja dotyczyła co skutkowało wysypem off topów i trzeba było temat czyścić również z komentarza moderatorki. Co jest jakimś kompletnym nieporozumieniem. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
|
galadriel |
Post #2 Ocena: 0 2020-08-30 08:45:05 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Nie impulsywnoscctylko brak tolerancji dla pewnych zachowan, a tego zaden trol nie zrozumie:D najgorsza kara” jest brak odpowiedzi, i jeszcze ban na dokladke. To miesza rachuby trolla, no bo jak, zamiastdac sie wciagnac w jakies slowne potyczki, ktos go igNoruje i bezczelnie jeszcze blokuje bez usprawiedliwienia sie. To dla trola za wiele. And guess what- zapewne wyniesie sie na inne forum, gdzie bedzie wieksza tolerancja. Krzyzyk na drge ( ach coz za arogancja, w dobie pluraliMu, i my przeciez mamy prawa, jestesmu uzytjownikami itd:D Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|

|
 |
|
SweetLiar |
Post #3 Ocena: 0 2020-08-30 09:05:25 (5 lat temu) |
Trollowi nie przeszkadza brak odpowiedzi, jego to jeszcze bardziej napędza do większego trollowania. Najlrpiej widać to w wątkach gdzie troll udziela się najczęściej. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #4 Ocena: 0 2020-08-30 13:08:04 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Po konsultacji z górą konto stinki_spo/Okazje zostało zablokowane na stałe. Każde kolejne wykryte konto uzytkownika Okazje pod nowym nickiem będzie blokowane. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
Kanonier30 |
Post #5 Ocena: 0 2020-08-30 13:41:46 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Bardzo słuszna decyzja.
Pozdrawiam, K. Opinia moderatora: Częśc postu edytowana. Przychylam się do opinii, że nie ma powodu obrażać osób, które nie mają możliwości wypowiedzi. Konefka
|

|
 |
|
|
admiralbibol |
Post #6 Ocena: 0 2020-08-30 17:09:18 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Mysle ze wyzywanie kogos kto nie moze juz na to odpowiedziec, jest slabe.
...
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|

|
 |
|
NoNickname |
Post #7 Ocena: 0 2020-08-30 17:22:11 (5 lat temu) |
Z nami od: 10-02-2011 Skąd: * |
Cytat:
2020-08-30 17:09:18, admiralbibol napisał(a):
Mysle ze wyzywanie kogos kto nie moze juz na to odpowiedziec, jest slabe.
...
w sumie... masz rację.
|

|
 |
|
Jurny_Jurek |
Post #8 Ocena: 0 2020-08-30 19:25:56 (5 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Ja rzucam kamieniem i przyznaję, że czasem zbliżam się do granicy, czasem dostaję ostrzeżenia (za bzdury zreszta jak np.komuś przypomnę co kiedyś pisał a dzisiaj jest touchy), że moje wpisy często prowokują i czasem zostaje ,,bezczelnym manipulantem".
Mi tam troche szkoda zbanowanego bo czasem zabawne były przepychanki z nim, dopóty nie puściły mu nerwy. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
SweetLiar |
Post #9 Ocena: 0 2020-09-01 14:49:36 (5 lat temu) |
Bardzo dobra decyzja 👍 Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
ZlotaPerla1 |
Post #10 Ocena: 0 2020-09-01 17:57:54 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2020-08-30 19:25:56, Jurny_Jurek napisał(a):
Ja rzucam kamieniem i przyznaję, że czasem zbliżam się do granicy, czasem dostaję ostrzeżenia (za bzdury zreszta jak np.komuś przypomnę co kiedyś pisał a dzisiaj jest touchy), że moje wpisy często prowokują i czasem zostaje ,,bezczelnym manipulantem".
Mi tam troche szkoda zbanowanego bo czasem zabawne były przepychanki z nim, dopóty nie puściły mu nerwy.
Jurny, że co? ty bezczelny? manipulator? każdy ma prawo swojej interpretacji, jak ktoś już ma mielonkę z mózgu to gorzej  Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|

|
 |
|