Str 99 z 193 |
|
---|---|
PannaZMokraGlow | Post #1 Ocena: 0 2020-08-24 21:25:33 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Wspolczuje SweetLiar.
Wygrywa ta runde Violettaphotography. |
SweetLiar | Post #2 Ocena: 0 2020-08-24 21:45:08 (5 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Mogę jej czekoladki wysłać. Bo od teraz w prywatnych wiadomościach już sobie nie poużywa.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2020-08-29 20:59:02 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Przeniosłam wypowiedzi z wątku Zamieszki
Cytat: 2020-08-29 18:49:07, SweetLiar napisał(a): Czy ktoś może zrobić coś z tym trollem? Ile można dostawać bany dożywotnie, wracać na kolejnych kontach i robić to samo co wcześniej? Cytat: 2020-08-29 20:24:20, Jurny_Jurek napisał(a): Moderacjo, ja wiem że bezterminowy ban oznacza natychmiastowy powrot na forum na innym koncie i robienie watku smieciowego. Ba, zbanowany nawet zglasza czyjes posty. To jest porzadek na forum? Poki ten trol nie wylewa swoich frustracji w takich watkach to na forum jest normalnie a roznice zdan mozna sobie wyjasnic bez tego okazjowego pitolenia o kolegach i słabych umyslowo. Tak w offtopie zapytam - co na tym forum oznacza bezterminowy ban? Bo chyba nikt nie ma watpliwosci, ze to okazje z nieaktywnego i zapasowego od 2014 konta. Ja jestem za tym by dalej sobie smiecił, kolegował, potem zaczna sie wulgaryzmy i upomnienia aż bedzie ban i kolejny z misja - chrzescijanie zamordowali 6 mln żydów. Jak chcecie ja sie moge z trolem przepychac i jego 95% to posiadacze - ale nie widze sensu. Plus kilka słów od mnie. Zanim zostałam adminem, nie miałam potrzeby czytać wątków politycznych. Wypowiedzi użytkownika Okazje, zaczęłam czytać dopiero od tego momentu. Na podstawie wpisów za czasów mojego adminowania mogę odnieść się do jego wpisów czy zachowania na forum. Konto Okazje zostało zablokowane bezterminowo, ale pod jednym z jego ostatnich wpisów zostawiłam adnotację, że ma prawo założyc nowe konto zakładając, że z nowego będzie respektował reglamin forum. Ja lubię zawsze dawac każdemu drugą, a czasem i trzecią szansę. Zdaję sobie jednak sprawę, że zdarzają się oosoby niereformowalne i rozważam w takim przypadku blokadę na każde wykryte w przyszłości konto przez takie osoby. Sprawa jest w trakcie dyskusji. Jak będzie podjęta jednomyślna decyzja, napiszę, co dalej. Jakie są Wasze spostrzeżenia? Co robic w przypadku osób, którym zwracana jest notorycznie uwaga i nic sobie z tego nie robią. Dostają bezterminowego bana i po założeniu nowego konta robia dokładnie to samo? Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
cris82 | Post #4 Ocena: 0 2020-08-29 21:10:16 (5 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
banowac na stale
![]() [ Ostatnio edytowany przez: cris82 29-08-2020 21:10 ] |
galadriel | Post #5 Ocena: 0 2020-08-29 21:32:35 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Tak swoja droga na tym forum szans to moze byc i Dwanascie...
; ) Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
|
|
andypolo | Post #6 Ocena: 0 2020-08-29 22:29:13 (5 lat temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
Banować na stałe.
|
Misia13 | Post #7 Ocena: 0 2020-08-30 00:01:25 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
A skad Admnistracja wie, jak ktos otworzy nowe kato, z innym mailem I IP , falszywe dane osobowe.
Tak z ciekawosci? [ Ostatnio edytowany przez: Misia13 30-08-2020 00:02 ] |
SweetLiar | Post #8 Ocena: 0 2020-08-30 00:49:59 (5 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Poczytaj sobie Misia wpisy z kilku kont tego użytkownika i sama zobaczyć, że to pisze jedna i ta sama osoba.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Jurny_Jurek | Post #9 Ocena: 0 2020-08-30 01:04:40 (5 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Misia, bardzo łatwo. Wujek Staszek dostał bana od 12, bezterminowo. Za ,,kolego, ty głupku, katolicy mordują" - oczywiście z notorycznymi wulgaryzmani. Potem pojawił sie okazje - ten sam ton, ta sama śpiewka - przecież on obrińca żydów z lat 30-tych nazywał niektóre kobiety na tym forum głupimi. Ile Koneffka dała mu szans? Myślę, że ze 13. Teraz konto z 2014 z 1 wpisem zaczyna to samo: ,,kolego, a Polacy to żydów". Kwestią czasu sa wulgaryzmy i nazywanie innych głupkami i kolejne ostrzeżenia. Komu sie chce w to bawić?
Jak mnie prowokował ten trol to dostałem ostrzeżenia i zaakceptowałem regulamin. Moge nie zgadzać sie z Adą, neuronem, Severance, Gal i wymienić sobie różnice zdań inaczej niż ,,kolega nie rozumie bo jest ociéźały umysłowo". Ban bezterminowy to ban bezterminowy. Można zrobić wyjątek jak kogoś poniosło - ale nie jak ktoś notorycznie nazywa innych użytkowników głupkami bo nie podzielają jego opinii. Stary mechanizm znowu dziala ,,kolego--->widze, że jesteś głupi--->idiotko, nie zrozumiałaś--->k**** klnę bo bywam zmęczony". I kolejna prowokacja jak w temacie blm i aktualnych wydarzeniach w usa. Priv na razie nie czytam, jestem za wolnoscia wypowiedzi ale nie za k**** i obrazaniem Ewy z Lindynu idiotkami bo okazje znowu zabrakło argumentów do dyskusji. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 30-08-2020 01:08 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
galadriel | Post #10 Ocena: 0 2020-08-30 07:16:03 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Ten ban na stale nie polegal na tym zeby kogos scigac, biegac po tematach i wpisAch, ktore nas Nie interesuja i sprawdzac czy to setne wcielenie jakiegos trola. Wprowadzenie banow tymczasowych bylo pomyslem languagewarehouse ( chyba dzisiejszy kanonier, ale nie jestem pewna) ktory trollowac lubil, i potrzebowal trolla przeciwnika do „ dyskusji”. Pomysl banow tymczasowych byl kopia amerykanskiej strony polishforums, Czyli trollowni. Zanim wprowadzono te bany tymczasowe ( pomysl idiotyczny wg mnie) byly na forum tylko bany na „ na stale” ale to nie bylo rownoznaczne z tym, ze ktos sie nie mogl zalogowac pod nowym nickiem. Nawet nie trzeba znieniac ip itd, bo kogo poza adwersarzami takowego to obchodzi. Inna sprawa, ze tu Od zawsze wiekszosc moderacji byla poblazliwa wobec trolli, zwlaszcza za kadencji Efki. Moze jedna Ada by sie nie patyczkowala, no ale jest Tymczasem w mniejszosci., no i Gal, ale szczesliwue dla was oba modem nie jest, bo wogole by nie bylo zadnego pyskowania ani tym bardziej tlumaczenia sie z tego ze kogos wyslano na banicje; )
[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 30-08-2020 07:19 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|