Szanowne Panie i Panowie
Poniżej fragment mojej prośby o usunięcie mnie z Moderacji, który przesłałem do Administrator. Świadomie cytuję własną wiadomość - z drobnymi zmianami składni - aby nie było zbędnych komentarzy czy teorii 'spiskowych'.
Przepraszam, jeżeli rozczarowałem niektórych z Użytkowników. Niemniej wszystkim dziękuję.
(...)
Z powodów zdrowotnych - życiowych również, przypisana mi funkcja moderatora Forum jest bezcelowa, bezproduktywna. Nie mogę być aktywnym członkiem społeczności MW, a przez to nie kreuję wydarzeń, wpisów.
Jestem przekonany, że znajdzie się Użytkownik lepiej odnajdujący się, jako moderator MW. Osoba prawdziwie zaangażowana. Niestety, zdarza się zbyt często, że z rozmaitych powodów, moja aktywność jest 'sezonowa'.
Ponieważ mija już pewien czas od mojej 'nominacji' - zgodnie z obietnicą złożoną publicznie Innym Użytkownikom - proszę o usunięcie funkcji 'MODERATOR' z mojego konta. Będę pisał o wiele swobodniej, jako przeciętny użytkownik. Da mi to więcej zadowolenia z bycia osobą aktywną w dyskusjach, gdzie moderatorowi nie przystoją wpisy w drażliwych kwestiach.
Na pewno znajdzie się osoba lepiej działająca w Zespole.
(...)
Pozdrawiam, Kanonier.