Ewa, a gdzie w regulaminie jest napisane, że zgłoszenia są tajne? My raczej nie ujawniamy informacji o osobach, które zgłaszają, bo to jest naturalne. Inaczej, jeśli ktoś sam o tym napisze.
Po drugie - postawiłaś tutaj zarzut, że zamykamy ciekawe dyskusje bez powodu. Więc jak miałam wyjaśnić przyczynę zamknięcia, którą de facto były głównie Twoje zgłoszenia? Moderatorzy i ja reagujemy na zgłoszenia userów, nie możemy ich ignorować. Lepiej wątek zamknąć i zaznaczyć, że zostanie otwarty jak tylko będziemy mieć czas przejrzeć problematyczne zgłoszenia, niż zostawić go do dalszych przepychanek słownych. Wątek o Ukrainie wyczyściłam z Twoich postów i już jest otwarty, sprawa została wyjaśniona.
I jeszcze raz zacytuję post, który lapidarnie przedstawia całą tę sytuację:
Cytat:
2013-07-24 23:05:29, Markywee napisał(a):
Cytat:
Wątek został zamknięty, ze względu na kilka zgłoszeń (głównie Ewy) o atakach personalnych. I właśnie ze względu na te zgłoszenia (głównie Ewy), to nie można zostawić wątku bez dokładnego przejrzenia. A jak już tłumaczyłam w PW - dzisiaj jestem głównie off line.
Czyli nie dosc ze nakablowala na kogos w watku, to jeszcze ma pretensje ze temat zamkneli.
A to dopiero konfidencjonalna trolica...
no jaja....

Milej zabawy
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem