MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

To był kiedyś wątek : Pytania do moderatorów

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 185 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 184 | 185 | 186 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

Str 185 z 193

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Kanonier39

Post #1 Ocena: 0

2022-10-26 11:34:34 (3 lata temu)

Kanonier39

Mężczyzna

Z nami od: 11-08-2021

Niestety, ale chyba jesteśmy - jako kilka osób zaglądających na MW - świadkami agonii Forum. Ewa skasowała konto, jak wiele osób przed Nią. Szkoda wielka, bo jako Osoba zasługiwała na duże podziękowania od Forumowiczów. Za to, że przez długi czas walczyła o istnienie forumowych dyskusji i nadawała ton, jako admin i moderator.
Nie było okazji się pożegnać, a szkoda *FLOWER* Dziękuję Ewa, że byłaś tutaj tyle lat. dziękuję za dyskusje i wymiany wiadomości. Za wszystko *FLOWER*

Jest jeszcze kilka osób, dawniej związanych z moderacją i myślę, że być może też tak odejdą z Forum. Bez fanfar, bez pożegnań. Jak w życiu. Był człowiek i nie ma człowieka :-[

Najbardziej ubolewam nad tym, że do wykończenia Forum przyczyniło się kilka osób, które uprzednio nie istniały. Jako wytrwali, kulturalni i inteligentni Użytkownicy. Rozpętano dętą dyskusję w sprawie prywatności, naruszeń nie tylko regulaminu, ale GDPR. Stąd też atmosfera w innych wątkach zrobiła się kwaśna. Wiadomo, że jest Nas tu niewiele. Komuś być może zdało się, że setki martwych kont, to żywi ludzie. Użytkownicy, którzy swoimi wpisami utrzymują Forum przy życiu.
Komuś zamajaczyły profity i moderatorskie tytuły *ROFL* Tylko, że nie ma już kogo ustawiać do pionu i nie ma postów do moderowania. Maleją w oczach statystyki oglądalności i wejść.

Cóż, po raz kolejny okazało się, że nie wystarczy "słomiany zapał". Reanimacja MW po zamieszczeniu kilku nagłówkowych artykułów w samym serwisie dobiegła końca. Znowu nie ma bieżących wiadomości, bo do tego potrzebni są ludzie z lekkim piórem. To nie jest prosta i łatwa praca - dziennikarstwo. Sama umiejętność składania zdań w wyrazy nie wystarczy...

Podobnie na Forum. Trzeba jednak mieć w sobie nieco energii i chęci, aby otworzyć klawiaturę. Aby napisać kilka zdań. Włączając się w dyskusję czy tę dyskusję prowadzić. Atakujący, obrażający, fałszujący treści *WASSUP*- nie stworzą Forum. Oni nie są po prostu zdolni do wykreowania tematu i rzeczowej dyskusji. Ciekawej, przyciągającej innych.
Szkoda, że w ostatnich tchnieniach forumowej egzystencji, to jeszcze kilka szemranych kont miało używanie. Dlatego odeszła też Ewa, bo te "używanie" było kosztem Jej i nie tylko.

*SORRY*

[ Ostatnio edytowany przez: Kanonier39 26-10-2022 11:40 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

binus

Post #2 Ocena: 0

2022-10-31 15:10:46 (3 lata temu)

binus

Mężczyzna

Z nami od: 20-02-2007

Cytat:

2022-10-26 11:34:34, Kanonier39 napisał(a):
Niestety, ale chyba jesteśmy - jako kilka osób zaglądających na MW - świadkami agonii Forum. Ewa skasowała konto, jak wiele osób przed Nią. Szkoda wielka, bo jako Osoba zasługiwała na duże podziękowania od Forumowiczów. Za to, że przez długi czas walczyła o istnienie forumowych dyskusji i nadawała ton, jako admin i moderator.
Nie było okazji się pożegnać, a szkoda *FLOWER* Dziękuję Ewa, że byłaś tutaj tyle lat. dziękuję za dyskusje i wymiany wiadomości. Za wszystko *FLOWER*

Jest jeszcze kilka osób, dawniej związanych z moderacją i myślę, że być może też tak odejdą z Forum. Bez fanfar, bez pożegnań. Jak w życiu. Był człowiek i nie ma człowieka :-[

Najbardziej ubolewam nad tym, że do wykończenia Forum przyczyniło się kilka osób, które uprzednio nie istniały. Jako wytrwali, kulturalni i inteligentni Użytkownicy. Rozpętano dętą dyskusję w sprawie prywatności, naruszeń nie tylko regulaminu, ale GDPR. Stąd też atmosfera w innych wątkach zrobiła się kwaśna. Wiadomo, że jest Nas tu niewiele. Komuś być może zdało się, że setki martwych kont, to żywi ludzie. Użytkownicy, którzy swoimi wpisami utrzymują Forum przy życiu.
Komuś zamajaczyły profity i moderatorskie tytuły *ROFL* Tylko, że nie ma już kogo ustawiać do pionu i nie ma postów do moderowania. Maleją w oczach statystyki oglądalności i wejść.

Cóż, po raz kolejny okazało się, że nie wystarczy "słomiany zapał". Reanimacja MW po zamieszczeniu kilku nagłówkowych artykułów w samym serwisie dobiegła końca. Znowu nie ma bieżących wiadomości, bo do tego potrzebni są ludzie z lekkim piórem. To nie jest prosta i łatwa praca - dziennikarstwo. Sama umiejętność składania zdań w wyrazy nie wystarczy...

Podobnie na Forum. Trzeba jednak mieć w sobie nieco energii i chęci, aby otworzyć klawiaturę. Aby napisać kilka zdań. Włączając się w dyskusję czy tę dyskusję prowadzić. Atakujący, obrażający, fałszujący treści *WASSUP*- nie stworzą Forum. Oni nie są po prostu zdolni do wykreowania tematu i rzeczowej dyskusji. Ciekawej, przyciągającej innych.
Szkoda, że w ostatnich tchnieniach forumowej egzystencji, to jeszcze kilka szemranych kont miało używanie. Dlatego odeszła też Ewa, bo te "używanie" było kosztem Jej i nie tylko.

*SORRY*

Chyba sie starzejemy...oczywiscie nie dotyczy to Pan...moze stajemy sie madrzejsi zeby wypowiadac sie na tym forum....jutro Dzien Zmarlych chwila refleksji i zadumy...(witam po dluzszej nieobecnosci)...

[ Ostatnio edytowany przez: binus 31-10-2022 15:11 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

daavid

Post #3 Ocena: 0

2022-11-01 07:54:16 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Ja mam takie pytanie. Jak ktoś dostaje za coś bana to nie warto go poinformować za co konkretnie? Do tej pory nie wiem za co miałem bana, mam wrażenie, że tylko po to to żeby jakiś Szczepan nie marudził, że tylko on dostaje bana.

[ Ostatnio edytowany przez: daavid 01-11-2022 08:48 ]

Do góry stronyOffline

Emeryt56

Post #4 Ocena: 0

2022-11-01 18:03:23 (3 lata temu)

Emeryt56

Mężczyzna

Z nami od: 15-01-2018

Hmm... a słyszał Ty że wyroki wydaje się z "duchem" i literą prawa i maja wyglądać że sprawiedliwości stało się zadość.

Albo czytał Ty regulamin ?
Punkt pierwszy: sierżant (admin) zawsze ma rację.
W ostatnim punkcie regulaminu: .........

Do góry stronyOffline

daavid

Post #5 Ocena: 0

2022-11-01 23:40:58 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

No dobrze, niech będzie, że ma racje, tylko ja bym chciał wiedzieć na czym ta racja polega.

Do góry stronyOffline

1_Inch

Post #6 Ocena: 0

2022-11-02 00:08:15 (3 lata temu)

1_Inch

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 17-05-2022

szkoda bliźniaku że w innych tematach nie drążysz tego na czym prawda polega. Weź na klatę jak biały człowiek i przestań skamleć.

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #7 Ocena: 0

2022-11-30 02:05:51 (3 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Poprosze o poprawienie zdania …”nawet masek noir mieli”
Mialo byc “nawet masek nie mieli”. Tak mi telefon przekreca.
Dziekuje

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #8 Ocena: 0

2022-11-30 06:36:41 (3 lata temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2022-11-30 02:05:51, Maat17 napisał(a):
Poprosze o poprawienie zdania …”nawet masek noir mieli”
Mialo byc “nawet masek nie mieli”. Tak mi telefon przekreca.
Dziekuje

Ustaw sobie polski język na klawiaturze.

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #9 Ocena: 0

2022-12-04 09:02:49 (3 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Wczoraj mnie troche ponioslo.
Tak jakos sie ze mnie “wylalo”.
Chcialabym przeprosic jesli kogos obrazilam.

Nie wiem….. ani nawel nie chce zagladac do tematu.

Do góry stronyOffline

iwona38

Post #10 Ocena: 0

2022-12-04 09:45:02 (3 lata temu)

iwona38

Kobieta

Z nami od: 20-04-2007

Maat nikogo nie obrazilas. Czlowiek czasem musi sie wygadac a my tu jestesmy zeby wysluchac. Trzymaj sie 🙂
Nie kupuje w Amazonie.

Do góry stronyOffline

Strona 185 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 184 | 185 | 186 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,