MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

To był kiedyś wątek : Pytania do moderatorów

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 175 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 174 | 175 | 176 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

Str 175 z 193

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

gronkowieczloci

Post #1 Ocena: +1

2022-10-07 11:35:18 (3 lata temu)

gronkowieczlocisty

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-10-2022

szkoda, że tu zajrzałem po tygodniu bo nie mogę się do tego co tu się dzieje nie odnieść,
pojadę klasykiem

Słychać wycie? Znakomicie!

Tak jak wspomniała Richmond moderator nie widzi adresu email w wyszukiwarce IP.
To co jest na screen to prawdopodobnie panel administratora do którego dostęp miała Ewa i teraz ma Daria.
Ja nie byłbym naiwny i nie zarzucał Dari kłamstwa w takiej prostej do udowodnienia sprawie a Rich z jej analitycznym umysłem tez nie przeoczyła by adresów
W temacie wewnętrznego forum są moje screeny z tego panelu robione w czasie sprawdzania czy zbanowany wtedy użytkownik ma multikonto.
Ja niestety nie mam do tego dostępu ale prosił bym administratora o wklejenie i pokazanie jak wygląda mój panel. Nie było tam adresów email!

Na potrzeby uwierzytelnienia mojego bana stworzono tu wizje rodem z netflixa, szalonego informatyka hakującego wszystko i szukającego zemsty.
Prawda jest taka, ze ktoś zrobił to pod wpływem emocji albo żeby mu nie zarzucić stronniczości a potem brnął niepotrzebnie w kłamstwo żeby uwiarygodnić swoje działania
Nie jest prawda, ze czytałem kogokolwiek wiadomości prywatne z czego chyba właścicielka forum delikatnie się wycofała,
sam zarzut jest na tyle wygodny ze nie do obalenia a udowadniać nikt nie musi.
Sympatyczna panią (pozdrawiam), która wypunktowałem za pływanie na desce została znaleziona na FB na podstawie swojego oryginalnego (i ładnego) imienia jakim podpisała się w jednej z prywatnych wiadomości do mnie oraz wcześniejszych podróży o których pisała na forum i nie szukałem jej tylko ukazało się ze mamy wspólnych znajomych i tak skojarzyłem, że to może być ona. To był strzał, który okazał się celny.
Mam spora wiedzę o ludziach tu piszących bo uważnie czytam wpisy ale nie demonizowałbym mojej osoby. Nie pożeram dzieci i nie pije krwi. O tym kto z kim sypia i ma dzieci, kto się rozwiódł i dlaczego, kto ma problemy alkoholowe czy kto pobiera zasiłek w dużej mierze dowiedziałem się od Ewy w prywatnych rozmowach, nie wiem skąd ona ma taka dossier i do czego używa.

Trzeba umieć ze sceny zejść, bo coraz wyraźnie widać że obraz słodkiej i usłużne moderatorki jest wykreowany a teraz wychodzi żółć.
Jakże mocno trzeba pałać chęcią zemsty jeżeli od tygodnia kopie się w moich wpisach żeby znaleźć coś na mnie. Kopanie jest obecnie na 2 lata w tył, nie wiadomo jakie sensacje to jeszcze przyniesie.

Jeżeli chodzi o moje wypowiedzi to wystarczy prześledzić moje wpisy nikogo nie zaatakowałem pierwszy ja sie po prostu dostosowuje do rozmówcy i jeżeli ktoś zaczyna personalne zaczepki
to ja symetrycznie odpowiadam, może jestem bardziej skuteczny. Czy kiedyś bylem nieprzyjemny dla Rich czy Chrisa, nie bo oni nigdy mnie nie zaatakowali.

Negatywne nastawienie było użyte tylko w stosunku do
- ListyZNarni (czy jakoś tak), który został moderatorom przedstawiony jako były amant pani administrator z reala, który za nią teraz podąża w internecie żeby odzyskać i moderatorzy byli nakierowani na walkę z nim, ja niestety tez się w to zaangarzowalem
- tesstickle, przedstawiony mi jako pieniacz który kiedyś był modem i teraz cały czas atakuje administratorkę żeby zdyskredytować forum, trochę jak ja tydzień temu. Dałem się zmanipulować jak dziecko

Trochę mnie śmieszył styl celebrowania swojej niezwykłości jako moderator, żebym robił podobnie
andypolo, wskaż miejsce w którym będąc moderatorem napisałem ze "bo mi wolno". Jeśli to zrobisz to oficjalnie cię przeproszę. Jeżeli nie to liczę na twój rycerski honor

Jeśli nie chcecie żebym się tu wypowiadał to bardzo proszę nie doprowadzajcie do sytuacji gdy muszę prostować czyjeś manipulacje

[ Ostatnio edytowany przez: <i>EFKAKONEFKA33</i> 31-02-2023 10:47 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Blamestorm_ver2

Post #2 Ocena: 0

2022-10-07 13:05:34 (3 lata temu)

Blamestorm_ver2

Kobieta

Z nami od: 06-10-2022

Az wrocilam poczytac.

Serio mamy wspolnych znajomych? Maly ten swiat.

A jeszcze moi znajomi sa ukryci. Nie wiedzialam ze wtedy pokazuje wspolnych komus z kim sie nie jest "zaprzyjaznionym".

Ten Twoj edyt na koncu haha

[ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm_ver2 07-10-2022 13:13 ]

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #3 Ocena: 0

2022-10-07 13:21:28 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2022-10-07 10:52:26, violettaphotography napisał(a):
Cytat:

2022-10-06 23:35:17, SweetLiar napisał(a):
Może już nie pij, weekend się nawet jeszcze nie zaczął.

Za podobne twierdzenia ktos tu calkiem niedawno dostal bana *THUMBS UP*

Nie bana tylko uwagę. I wielu było oburzonych. Ja też mogę dostać uwagę, pooburzamy się razem.

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

CuriousCatAlive

Post #4 Ocena: 0

2022-10-07 15:20:36 (3 lata temu)

CuriousCatAlive

Konto usunięte

Cytat:

2022-10-07 13:05:34, Blamestorm_ver2 napisał(a):
Az wrocilam poczytac.

Serio mamy wspolnych znajomych? Maly ten swiat.

A jeszcze moi znajomi sa ukryci. Nie wiedzialam ze wtedy pokazuje wspolnych komus z kim sie nie jest "zaprzyjaznionym".

Ten Twoj edyt na koncu haha

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Blamestorm_ver2</i> 07-10-2022 13:13 ]

Czesc Blamestorm, to naprawde Ty? :)
Lubilam Twoje wpisy na forum.
Ja az zdecydowalam sprawdzic. Zalogowalam sie ze starego drugiego konta na Facebook'u (ja chyba wszedzie mam co najmniej dwa konta uzbierane w ciagu lat, moze jako typ zmienny bo jestem sangwinikiem 🙂;) No i rzeczywiscie poniewaz moje glowne konto ma ukrytych znajomych to calosci znajomych z drugiego konta nie widze, ale "wspolnych znajomych" owszem widze. To akurat technicznie zgadzaloby sie.

"Curiosity killed the cat", they say.

Do góry stronyOffline

Blamestorm_ver2

Post #5 Ocena: 0

2022-10-07 15:51:34 (3 lata temu)

Blamestorm_ver2

Kobieta

Z nami od: 06-10-2022

Hej, to Ty Panna?

A mozliwe ze tak jest, I tak w szoku jestem ze mam jakichs wspolnych znajomuch Z SQL. Mam raptem tylko 80 znajomych na fb. To serio swiat musi byc naprawde maly. Tym bardziej ze wszystkich ( poza 1 osoba) znam osobiscie I to dlugo.

Do góry stronyOffline

CuriousCatAlive

Post #6 Ocena: 0

2022-10-07 15:57:44 (3 lata temu)

CuriousCatAlive

Konto usunięte

Cytat:

2022-10-07 15:51:34, Blamestorm_ver2 napisał(a):
Hej, to Ty Panna?

Bullseye! To ja, brawo! 😁
"Curiosity killed the cat", they say.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #7 Ocena: 0

2022-10-07 16:33:24 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Wszyscy użytkownicy którzy są od lat na forum są zorientowani kto ma problemy z piciem, hazardem, a tym bardziej kto jest pieniaczem. Nie jest to żadna wiedza tajemna, którą przekazała ci Ewa zauroczona twoją wyjątkowością. Listy z Narnii też wszyscy czytali.

Także nie schlebiaj sobie. Mam nadzieje, że administracja wkrótce zablokuje twój bezczelny powrót bo jak widać nie umiesz zejść ze sceny. I nadal myślisz o sobie "co wolno wojewodzie” jak wtedy kiedy byłeś modem i tak do kogoś napisałeś, co początkowo wzięłam za żart, ale nie, musiała ci Ewka na dywaniku telefonicznym tłumaczyć, że jako moderator nie masz więcej praw, a jedynie więcej obowiązków.

Cieszę się jednak, ze już nieco ochłonąłeś po tym siarczystym policzku jakim niewątpliwie było zablokowanie nie jednego, a obu twoich kont.

[ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 07-10-2022 16:34 ]

Do góry stronyOffline

violettaphotogr

Post #8 Ocena: 0

2022-10-07 17:43:13 (3 lata temu)

violettaphotography

Kobieta

Z nami od: 21-01-2014

Cytat:

2022-10-07 13:21:28, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

2022-10-07 10:52:26, violettaphotography napisał(a):
Cytat:

2022-10-06 23:35:17, SweetLiar napisał(a):
Może już nie pij, weekend się nawet jeszcze nie zaczął.

Za podobne twierdzenia ktos tu calkiem niedawno dostal bana *THUMBS UP*

Nie bana tylko uwagę. I wielu było oburzonych. Ja też mogę dostać uwagę, pooburzamy się razem.

*ROFL*:-]
#Violujemy

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #9 Ocena: 0

2022-10-07 18:33:00 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 18-07-2022

Sweetliar była zbanowana na godzinę, chyba najkrótszy ban w historii forum , mam screena jak by ktoś chciał, a teraz prosze wytłumaczenia kto i dlaczego :P

Richmond pisała ,że ma możliwość edytowania mimo ,że już nie jest moderatorem , to może teraz "ghost" mod będzie, Richmmond to może jakiegoś hakera mamy na pokładzie jak SQL ? :P:-]*ROFL*

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 07-10-2022 18:34 ]

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #10 Ocena: 0

2022-10-07 19:12:47 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Wrzucaj screeny Szczepan i rozkręcamy imprezę 😄

Do góry stronyOffline

Strona 175 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 174 | 175 | 176 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,