pojadę klasykiem
Słychać wycie? Znakomicie!
Tak jak wspomniała Richmond moderator nie widzi adresu email w wyszukiwarce IP.
To co jest na screen to prawdopodobnie panel administratora do którego dostęp miała Ewa i teraz ma Daria.
Ja nie byłbym naiwny i nie zarzucał Dari kłamstwa w takiej prostej do udowodnienia sprawie a Rich z jej analitycznym umysłem tez nie przeoczyła by adresów
W temacie wewnętrznego forum są moje screeny z tego panelu robione w czasie sprawdzania czy zbanowany wtedy użytkownik ma multikonto.
Ja niestety nie mam do tego dostępu ale prosił bym administratora o wklejenie i pokazanie jak wygląda mój panel. Nie było tam adresów email!
Na potrzeby uwierzytelnienia mojego bana stworzono tu wizje rodem z netflixa, szalonego informatyka hakującego wszystko i szukającego zemsty.
Prawda jest taka, ze ktoś zrobił to pod wpływem emocji albo żeby mu nie zarzucić stronniczości a potem brnął niepotrzebnie w kłamstwo żeby uwiarygodnić swoje działania
Nie jest prawda, ze czytałem kogokolwiek wiadomości prywatne z czego chyba właścicielka forum delikatnie się wycofała,
sam zarzut jest na tyle wygodny ze nie do obalenia a udowadniać nikt nie musi.
Sympatyczna panią (pozdrawiam), która wypunktowałem za pływanie na desce została znaleziona na FB na podstawie swojego oryginalnego (i ładnego) imienia jakim podpisała się w jednej z prywatnych wiadomości do mnie oraz wcześniejszych podróży o których pisała na forum i nie szukałem jej tylko ukazało się ze mamy wspólnych znajomych i tak skojarzyłem, że to może być ona. To był strzał, który okazał się celny.
Mam spora wiedzę o ludziach tu piszących bo uważnie czytam wpisy ale nie demonizowałbym mojej osoby. Nie pożeram dzieci i nie pije krwi. O tym kto z kim sypia i ma dzieci, kto się rozwiódł i dlaczego, kto ma problemy alkoholowe czy kto pobiera zasiłek w dużej mierze dowiedziałem się od Ewy w prywatnych rozmowach, nie wiem skąd ona ma taka dossier i do czego używa.
Trzeba umieć ze sceny zejść, bo coraz wyraźnie widać że obraz słodkiej i usłużne moderatorki jest wykreowany a teraz wychodzi żółć.
Jakże mocno trzeba pałać chęcią zemsty jeżeli od tygodnia kopie się w moich wpisach żeby znaleźć coś na mnie. Kopanie jest obecnie na 2 lata w tył, nie wiadomo jakie sensacje to jeszcze przyniesie.
Jeżeli chodzi o moje wypowiedzi to wystarczy prześledzić moje wpisy nikogo nie zaatakowałem pierwszy ja sie po prostu dostosowuje do rozmówcy i jeżeli ktoś zaczyna personalne zaczepki
to ja symetrycznie odpowiadam, może jestem bardziej skuteczny. Czy kiedyś bylem nieprzyjemny dla Rich czy Chrisa, nie bo oni nigdy mnie nie zaatakowali.
Negatywne nastawienie było użyte tylko w stosunku do
- ListyZNarni (czy jakoś tak), który został moderatorom przedstawiony jako były amant pani administrator z reala, który za nią teraz podąża w internecie żeby odzyskać i moderatorzy byli nakierowani na walkę z nim, ja niestety tez się w to zaangarzowalem
- tesstickle, przedstawiony mi jako pieniacz który kiedyś był modem i teraz cały czas atakuje administratorkę żeby zdyskredytować forum, trochę jak ja tydzień temu. Dałem się zmanipulować jak dziecko
Trochę mnie śmieszył styl celebrowania swojej niezwykłości jako moderator, żebym robił podobnie
andypolo, wskaż miejsce w którym będąc moderatorem napisałem ze "bo mi wolno". Jeśli to zrobisz to oficjalnie cię przeproszę. Jeżeli nie to liczę na twój rycerski honor
Jeśli nie chcecie żebym się tu wypowiadał to bardzo proszę nie doprowadzajcie do sytuacji gdy muszę prostować czyjeś manipulacje
[ Ostatnio edytowany przez: <i>EFKAKONEFKA33</i> 31-02-2023 10:47 ]