Str 171 z 193 |
|
---|---|
cris82 | Post #1 Ocena: 0 2022-10-05 16:28:51 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
no widzisz nawet nie potrafisz się odnieść do tego że robisz z igły widły i na neutralna opinie moda reagujesz niezadowoleniem
Kanonier też się na moda nie nadaje wygląda na to że każdy kto napisze coś nie po twojej myśli to tak średnio się nadaje na moda hehe Z tobą na priw przestań głupio żartować Napisał gosc który nie ma problemu.... Od 2 tygodni stękanie do moderacji żeby mnie zbanowali 😅 |
Antyszczepan | Post #2 Ocena: 0 2022-10-05 16:33:31 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 18-07-2022 Skąd: Essex |
Miałem już nie mam , twoja protektorka odeszła, więc prędzej czy później bana dostaniesz, spokojnie cris82
![]() ![]() Zaufaj mi ,że moda nikt nie dostanie z twojej paczki. Daria już wie oco tu chodzi i nie da znowu moda osobom, żeby za jakiś czas była stronniczość i ten sam problem. Zdrówka Cris ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 05-10-2022 16:35 ] |
cris82 | Post #3 Ocena: 0 2022-10-05 16:37:11 (3 lata temu) |
Tak ty będziesz decydował o tym kto dostanie moda... : ) Dobrze wiedzieć że jesteś taki wpływowy hehe
Mnie to rybka kto będzie modem ktokolwiek by to nie był już mu współczuję bo z tobą na pokładzie ta funkcja jest jak za kare... |
karjo1 | Post #4 Ocena: 0 2022-10-05 17:33:04 (3 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Cytat: 2022-10-05 08:01:35, Maat17 napisał(a): Hmm. Jedynym moderatorem, ktory nie zrezygnowal jest Karjo. Wszystkie oczy ku Tobie….. I co teraz? [ Ostatnio edytowany przez: <i>Maat17</i> 05-10-2022 08:02 ] A teraz tez uprzejmie podziekuje za kawalek fajnej wartosci dodanej i mam nadzieje nadal spotykac forumowiczow w tej czy innej przestrzeni. Specyficzne zachowania niektorych i rozpoczete projekty nieco przyspieszyly decyzje. Co do pytan Gwontownika, mam wrazenie, ze duzo odpowiedzi padlo. W tym jasna deklaracja, kto z modow/bylych modow mial/ma? dostep do poufnych danych. Z mojej strony potwierdzam slowa Richmond, modzi w ramach normalnych uprawnien i legalnego dzialania nie maja takich mozliwosci. Nie ma tez na tym poziomie wgladu do logow i danych technicznych. Mozliwosc edycji cudzych postow po utracie uprawnien zostala zgloszona do administracji bezposrednio po wylapaniu zdarzenia, ciag dalszy nie lezy w gestii moderatorow. O innych zachowaniach Sql, poza stalymi banami z wiadomych przyczyn, nie mialam wiedzy. Mam nadzieje, ze administracja otwarcie poinformuje forumowiczow, kto (jesli?) bedzie zajmowal sie sprawami moderowania. |
Maat17 | Post #5 Ocena: 0 2022-10-05 17:52:44 (3 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Cytat: 2022-10-05 17:33:04, karjo1 napisał(a): Cytat: 2022-10-05 08:01:35, Maat17 napisał(a): Hmm. Jedynym moderatorem, ktory nie zrezygnowal jest Karjo. Wszystkie oczy ku Tobie….. I co teraz? [ Ostatnio edytowany przez: <i>Maat17</i> 05-10-2022 08:02 ] A teraz tez uprzejmie podziekuje za kawalek fajnej wartosci dodanej i mam nadzieje nadal spotykac forumowiczow w tej czy innej przestrzeni. Specyficzne zachowania niektorych i rozpoczete projekty nieco przyspieszyly decyzje. Co do pytan Gwontownika, mam wrazenie, ze duzo odpowiedzi padlo. W tym jasna deklaracja, kto z modow/bylych modow mial/ma? dostep do poufnych danych. Z mojej strony potwierdzam slowa Richmond, modzi w ramach normalnych uprawnien i legalnego dzialania nie maja takich mozliwosci. Nie ma tez na tym poziomie wgladu do logow i danych technicznych. Mozliwosc edycji cudzych postow po utracie uprawnien zostala zgloszona do administracji bezposrednio po wylapaniu zdarzenia, ciag dalszy nie lezy w gestii moderatorow. O innych zachowaniach Sql, poza stalymi banami z wiadomych przyczyn, nie mialam wiedzy. Mam nadzieje, ze administracja otwarcie poinformuje forumowiczow, kto (jesli?) bedzie zajmowal sie sprawami moderowania. A mialam taka nadzieje, ze zostaniesz. Masz duzo cierpliwosci. ![]() |
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2022-10-05 19:01:32 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
W sumie skoro bezterminowo zbanowani moga sobie zakladac nowe konta to i sql pewnie bedzie znow mogl sie zalogowac pod nowym nickiem. To o co to cale zamieszanie?
Kanonier, karjo, sweet, Efka- nadal jestescie filarami tego forum. Nie powinniscie rezygnowac z funkcji modow. [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 05-10-2022 19:01 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Antyszczepan | Post #7 Ocena: 0 2022-10-05 20:20:24 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 18-07-2022 Skąd: Essex |
Efka , karjo,richmond - powinni zostac
Sweet, kanonier - nie, nie,nie - pamietam jak pisalismy cos na temat jej zachowania z gwontownikiem i violettaphotography , bezczelnie usuwala posty co 2 min i udawala ze ze nic sie nie dzieje. Naszczescie zrobilem screena i nie bylo tam nic co the podwazalo regulamin forum. Post byl a za 2 mi go juz nie bylo. Po Prostu dla zabawy to zrobila ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 05-10-2022 20:23 ] |
Dzikizewsi | Post #8 Ocena: 0 2022-10-06 10:02:21 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-03-2015 Skąd: Ceska Republika |
Cytat: 2022-10-04 11:05:04, cris82 napisał(a): "Chris mial nowotwor i moze bez zadnych konsekwencji robic sobie jaja z zasad jezyka polskiego " Dziki kolejny trolik na forum od bicia piany od paru lat tak pisze i nigdy wcześniej nie narzekałeś a masz konto od 2015 😅 Manipuluj manipuluj wszystko to robiłem przed info o chorobie a oni teraz sobie zrobili nowy argument Ale czego się spodziewać po ruskich trolach które zniża się do wszystkiego : )) [ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 04-10-2022 11:07 ] Witam . No prosze , albo jestes inteligentny inaczej , albo tak pewien swojej protektorki/protektorek . Samemu sie przyznac ze manipuluje od dluzszego czasu czyimis wypowiedziami i jeszcze byc z tego dumnym . No brawo . Dla ciebie i twoich plecow . Po tym jak sam sie przyznajesz do manipulanctwa to skad mamy wiedziec ze wypowiedzi o horobie to takze nie jest manipulacja z twojej strony ? Jestes tak wiarygodny jak nasza klasa polityczna . Administracja i tak wybierze sobie moderatorow im pasujacych . Zadne tam propozycje nic nie zmienia , miejmy tylko nadzieje ze beda to osoby bardziej pilnujace regulaminu i definicji moderator niz swojego widzimisie i swoich pupilkow . A te "honorowe" odejscia to tylko smiech na sali . Wielu uzytkownikow zdecydowalo sie tylko ujawnic wasza stronniczosc , nie bojac sie zbanowania czy wiadra pomyj wylanego przez waszych pupilkow . Pozdrawiam Dzikizewsi |
cris82 | Post #9 Ocena: 0 2022-10-06 10:45:07 (3 lata temu) |
Dziki to popisz sobie o tym w wątku spiskowe teorie i już nie zaśmiecają tego swoimi wypocinami 😄...
[ Ostatnio edytowany przez: cris82 06-10-2022 11:02 ] |
Kanonier39 | Post #10 Ocena: 0 2022-10-06 11:49:32 (3 lata temu) |
Z nami od: 11-08-2021 Skąd: Liverpool |
Aha. Pędzimy w kierunku upadku i naturalnej śmierci, jak podobne serwisy podpięte do stron polskojęzycznych. Przestrzeń do przejęcia poszczególnych wątków, kolejnych dyskusji przez konta Użytkowników, co szukają w Sieci remedium na ”real”.
Abstrahując od obecnej polemiki w tymże wątku. Bez oskarżania, bez obrażania, bez „dorabiania gęby” komukolwiek. Nie trzeba być administratorem, moderatorem, aby wiedzieć, że możliwość założenia konta na Forum MW, to rzecz banalnie prosta. Zawsze był to mocny filar MW, aby zachęcać nowych odwiedzających do pisania, do czytania, do odwiedzania „Mojej Wyspy”. Pamiętam jednak dość zaangażowaną grupę moderatorów (jak „Dwunasty” ![]() Forum będzie funkcjonowało i stanie się ciekawym miejscem na rozmowy, jeżeli za kontem Użytkownika stoi prawdziwy Człowiek. Nie ubierający się w „cudze piórka” i nie grający „ugly game” np. na kilka kont. Pod zwyczajnym przykryciem VPN można stawać się Użytkownikiem wielokrotnie i bez względu na „bany” odradzać się niczym Feniks z popiołów ![]() Przerażające o tyle, że świadczące o zupełnej fikcji w rozmowach pomiędzy Użytkownikami. Wystarczy bowiem kilka osób, z wystarczającą ilością czasu przed monitorem i z pewnymi anomaliami emocjonalnymi, aby Forum zamienić w rynsztok. Niestety, tym staje się Forum, gdy zaczyna dominować agresja, czerpanie satysfakcji z obrażenia kogoś innego, z rzucaniem insynuacji, plotek…Słowem do wyboru, do koloru ![]() Wówczas też dbanie o pewien standard wypowiedzi, poprawności językowej pędzi w dół. Przecież to już nie jest ważne, bo … „mnie jest więcej, a moja racja najmojsza”. Będę dominatorem na Forum i jeżeli trzeba, to pozbędę się dotychczasowej moderacji. Nie ma mojej zgody, aby osoby -z którymi miałem okazyjny kontakt- mające własne życie zawodowe, sprawy rodzinne codzienne, a wykonujące niewdzięczną pracę moderatorów były teraz przedmiotem niewybrednych komentarzy. - Hej krytycy ! Nie macie nieco honoru ? Czasem zamilknąć chociaż na krótki czas jest lepiej, niż wyrywać się z własnymi kompleksami ![]() Grzebanie się w często wulgarnych, prymitywnych wpisach, aby porządkować i dbać o Forum przy „Mojej Wyspie” za posiadanie przy avatarze plakietki „moderator”, to nie jest najmilsze spędzanie wolnego czasu. Wymaga i samozaparcia, i znajomości języka polskiego, i wytrwałości. Wymaga nieustannej walki o zachowanie moderatorskiego obiektywizmu i neutralności w byciu równocześnie Użytkownikiem. Nie jest to jakakolwiek stronniczość i laurka dla byłych Pań Moderatorek. Niejednokrotnie miałem spięcia i polemiki. Nie zawsze też miałem rację. We wzajemnych relacjach bywało różnie, ale można było pisać i czuć się w gronie Forumowiczów komfortowo. Nie znamy się w realu, ale znamy się z wpisów. Pomimo sporów nie było wzajemnej niechęci czy zawiści. Myślę, że to duża zasługa Pań, które teraz zdecydowały, że już nie mają energii, ochoty, siły czy serca, aby utrzymywać Forum na powierzchni. Choć może i niszowe, z niewielką ilością aktywnych osób, to warte przeczytania przez Odwiedzających. Tym samym czy Odwiedzający będzie czytał zwyczajną pyskówkę w kolejnych odsłonach ? Będzie czytał co Pan/i X ma do powiedzenia na temat intelektu czy politycznych sympatii Pana/i Y. Szczerze wątpię, bo tego czytać się nie da. Tyrady co niektórych, nawet jeżeli podzielone na kilka odrębnych wpisów, to zbrodnia na własnym intelekcie. Obawiam się, że po odejściu moderacji będzie polem dalszej ekspansji twórców inwektyw, prymitywnych komentarzy wobec Innych. Odejdą najwytrwalsi, których posty mile przeczytać. Piszących rozsądnie i składnie. W końcu zrezygnują, bo ile można taplać się w błocie. A przecież rzucających w ostatnim czasie się namnożyło i wychodzą z założenia, że jak rzucą wystarczająco dużo bzdur, to zawsze coś się do Innych przylepi. Przykro, że tak rozstają się z MW Moderatorzy od lat będący częścią forumowej społeczności ![]() Uważam, że jeżeli jeszcze macie drobną chęć do pisania, to zostańcie. Jednocześnie dziękuję, jako Użytkownik za Waszą pracę. Domyślam się tylko, jak wiele to czasem kosztowało Was prywatnie ![]() Jak piszą na Twitterach. Teraz możecie trollować ![]() |