Nie wiem, że trzeba przypomnieć każdemu, że dyskusje o sprawach prywatnych, osobistych - jeżeli znajdują się w sferze publicznej - to za zgodą zainteresowanej, zainteresowanego. Poza tym wymagają dojrzałości, a idiotyczne prześmiewki powinny skutkować nie tyle "banem" od moderatora czy admina, a ostracyzmem. Tutaj, na Forum. Z takimi osobami (kontami) się nie rozmawia, nie polemizuje. „
Jak ktos sie budzi jak Niedzwiadek z zimowego snu, nie zna sprawy dokladnie i nie wie dlaczemu kto co i jak i patrzy przez pryzmat zbanowanego kolegi z forum SQL z ktorym nie raz wymienialo sie argumenty, rozumiem bol.
Skopjuj fragment ze ktos bezczelnie sie nabija z czyjejs choroby? I sie nad nim pastwi? Bo troche zajechalo faszyzmem ze sie nie rozmawia , nie polemizuje z kims nie znajac sprawy. Sam sobie zaprzeczasz mimo ze jestes inteligetnym facetem rozumiem twoj bol i rozalenie jednoczesnie dziwi mnie po co ten wpis, ktory nic nie wnosi , a pobudza do dalszych niepotrzebnych wymian zdan i eskalacji.
Natomiast kolega o ktorym piszesz sam powiedzial ze jest chory i sam napisal prywatnie do kilku osob z forum ze ma problemy ze zdrowiem, natomiast kiedy ktos mu pozyczyl Zdrowia bo choroba to nic przyjemnego, zwlaszcza jezeli ma sie dla kogo zyc, kazal sobie wsadzic to „zdrowie” tam gdzie swiatlo nie dosiega…a jak ktos delikatnie odbil pileczke bez przeklenstw i agresji no to pojawilo sie wtedy „ ale jak tak mozna!?” Bo jestem przeciw pewnej grupie spolecznej to w inteligetny sposob pojade po rajtach..

A moze lepiej jak by twoj post brzmial „ Ludzie dosc juz bez sensu obrzucania sie nawzajem i tak do
Niczego nie dojdziecie , sprobojmy merytorycznie , prowadzic dyskusje, dajmy jeszcze raz forum szanse” a przez twoj wpis , mimo ze swietny , broni jedna grupe , drugiej zarzucajac wszystko.
Nie nadawal bys sie ponownie na moderatora.
[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 05-10-2022 14:36 ]