MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

To był kiedyś wątek : Pytania do moderatorów

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 170 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 169 | 170 | 171 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

Str 170 z 193

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Antyszczepan

Post #1 Ocena: 0

2022-10-05 14:27:08 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 18-07-2022

„Dlaczego napisałem powyższe ? Z postów wywnioskowałem, że pojawiły się niesympatyczne dywagacje o zdrowiu jednego z Forumowiczów. Nie wiem kto ropoczął i kto kontynuuje... To są rzeczy podłe i bez względu jaki masz nick, ile masz lat, kim jesteś po drugiej stronie monitora, to odpuść niskie dysputy. Znajdziesz się kiedyś w tym samy miejscu i zapłaczesz. Życie bywa okrutne, a karma wraca !

Nie wiem, że trzeba przypomnieć każdemu, że dyskusje o sprawach prywatnych, osobistych - jeżeli znajdują się w sferze publicznej - to za zgodą zainteresowanej, zainteresowanego. Poza tym wymagają dojrzałości, a idiotyczne prześmiewki powinny skutkować nie tyle "banem" od moderatora czy admina, a ostracyzmem. Tutaj, na Forum. Z takimi osobami (kontami) się nie rozmawia, nie polemizuje. „

Jak ktos sie budzi jak Niedzwiadek z zimowego snu, nie zna sprawy dokladnie i nie wie dlaczemu kto co i jak i patrzy przez pryzmat zbanowanego kolegi z forum SQL z ktorym nie raz wymienialo sie argumenty, rozumiem bol.

Skopjuj fragment ze ktos bezczelnie sie nabija z czyjejs choroby? I sie nad nim pastwi? Bo troche zajechalo faszyzmem ze sie nie rozmawia , nie polemizuje z kims nie znajac sprawy. Sam sobie zaprzeczasz mimo ze jestes inteligetnym facetem rozumiem twoj bol i rozalenie jednoczesnie dziwi mnie po co ten wpis, ktory nic nie wnosi , a pobudza do dalszych niepotrzebnych wymian zdan i eskalacji.

Natomiast kolega o ktorym piszesz sam powiedzial ze jest chory i sam napisal prywatnie do kilku osob z forum ze ma problemy ze zdrowiem, natomiast kiedy ktos mu pozyczyl Zdrowia bo choroba to nic przyjemnego, zwlaszcza jezeli ma sie dla kogo zyc, kazal sobie wsadzic to „zdrowie” tam gdzie swiatlo nie dosiega…a jak ktos delikatnie odbil pileczke bez przeklenstw i agresji no to pojawilo sie wtedy „ ale jak tak mozna!?” Bo jestem przeciw pewnej grupie spolecznej to w inteligetny sposob pojade po rajtach..:-8

A moze lepiej jak by twoj post brzmial „ Ludzie dosc juz bez sensu obrzucania sie nawzajem i tak do
Niczego nie dojdziecie , sprobojmy merytorycznie , prowadzic dyskusje, dajmy jeszcze raz forum szanse” a przez twoj wpis , mimo ze swietny , broni jedna grupe , drugiej zarzucajac wszystko.

Nie nadawal bys sie ponownie na moderatora.

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 05-10-2022 14:36 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

cris82

Post #2 Ocena: 0

2022-10-05 14:47:03 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Jakbyś używał głowy do czegoś innego niż same złośliwości to byś odbił ta piłeczkę w inny sposób ale zrobiłeś to w jedyny sobie znany i taki który ci sprawił przyjemność

Podtrzymuje to co napisałem twoje pseudo życzenia po których piszesz kolejny wpis nabijając się z mojej choroby mi zwissaja kompletnie

Kanonier jak zwykle klasa w sobie to prawda że wiele było różnych potyczek na forum ale nigdy nie było takiego chamstwa na forum jakie wy prezentujecie i to w obronie Rosji przede wszystkim : ))...

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #3 Ocena: 0

2022-10-05 14:50:07 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Jakbyś używał głowy do czegoś innego niż same złośliwości to byś odbił ta piłeczkę w inny sposób ale zrobiłeś to w jedyny sobie znany i taki który ci sprawił przyjemność “

Znow
Atakujesz, jak tam chcesz, ty natomiast jak bys mial klase to bys nic nie pisal i dal
Sobie juz spokoj, ale jak chcesz judaszyc to prosze cie bardzo…

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 05-10-2022 14:52 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #4 Ocena: 0

2022-10-05 15:02:20 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

To się nie wybielaj i koniec tematu : )

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #5 Ocena: 0

2022-10-05 15:16:56 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Zostawie cie z twoimi przemysleniami , powodzenia w forumowej—auto-terapii : )

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 05-10-2022 15:17 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #6 Ocena: 0

2022-10-05 15:23:49 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Widzisz dalej nie potrafisz się odnieś merytorycznie tylko uprawiasz jakieś przedszkolne zagrywki

Napisałeś że karjo jest "ok" swoją drogą jest to modek- użytkownik z którym często mamy odmienne zdania na różne tematy przez 9lat wymieniliśmy może 5 postów na priw

I cały czas ja atakowales że ona zwrot "czerwona zaraza" postrzega jako ideologię kierunek w którym idzie Rosja odwołując się do starych imperialnych czasów czyli tak jak ja

Nie potrafisz zaakceptować jej opinii która jest po mojej myśli bo zrobiłeś sobie z tego zwrotu palę do nawalania crisa i moderacji i nic poza tym nie masz w rekawie

I zarzucasz jej że ta opinia jest oparta na sympatii do mnie ... W końcu się zastanów czy jest ok czy nie jest bo jeśli jest to mógłbyś ja przeprosić za te zarzuty bezpodstawne

Jeśli dla mnie to jest terapia to dla ciebie forum mw i mój ban to chyba sens życia w ogóle nie atakowany przeze mnie robisz od 2 tygodni zadymę zebrajac o bana dla mnie i to o jakieś szczegóły które napisałem o Rosji...*CRAZY*

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 05-10-2022 15:29 ]

Do góry stronyOffline

dolcevita

Post #7 Ocena: 0

2022-10-05 15:26:58 (3 lata temu)

dolcevita

Mężczyzna

Z nami od: 24-11-2013

Cytat:

2022-10-05 11:33:05, Kanonier39 napisał(a):
Mam wrażenie, że w ten chwili w serwisie MW - w odniesieniu do Forum - doszło do chaotycznej wymiany zdań pomiędzy Użytkownikami ( w tym Moderatorami byłymi lub obecnymi ), gdzie spiętrzyły się negatywne emocje. Słowem, zaglądając do niniejszego wątku, to nieco się przeraziłem. Zasmuciłem również, bo mniej lub bardziej czułem sympatię do forumowych dyskusji.
Użytkownikiem, pod poprzednim nickiem Kanonier 30, byłem wiele lat. Po krótkim epizodzie nadania mi uprawnień moderatora, zdecydowałem się na skasowanie profilu. Długo nie trwało, abym jednak zatęsknił i wróciłem z "edytowanym" nickiem. Dlatego pamiętam dyskusje na Forum, gdzie "trup padał gęsto". Pamiętam wpisy, które były podobne do felietonów. Zwłaszcza, jeżeli dyskusja tyczyła polityki, choć nie tylko.

Bywały na tym Forum osoby różne. Większość zniknęła, przestała brać udział w dyskusjach. Świat się zmienia, a możliwości Facebooka czy Twittera są coraz bardziej atrakcyjne. Mniejsza z tym...
Zmierzam do tego, że wpisy były merytoryczne, dyskusja trwała z dnia na dzień. Były też personalne wycieczki i wzajemne ataki, ale rywalizowano bardziej w dziedzinie elokwencji, celowych prowokacji lub ukrytych żartów. Pomimo pojawienia się kont, które miały na celu jedynie dewastację Forum, to zostały dość sprawnie zlokalizowane i usunięte. Po prostu Forum wraz z Użytkownikami trzymało poziom.
Nie chodzi mi dosłownie o zapisy regulaminowe. Rzecz wzajemnych relacji, które nie muszą być spisane, jak zasady społeczne. Pewne podstawowe wartości, które są oczywiste dla nastolatków.

Tymczasem so się dzieje na Forum, pytam ? Pomiędzy i tak niewielką grupą forumowiczów "fruwają" wzajemne oskarżenia o naruszenie prywatnej sfery tego czy innego Użytkownika. Imputowanie podłych intencji, dyskredytowanie osób będących na Forum od lat - zapamiętanych, jako sympatycznych i szczerych. Nawet jeżeli poznało się Ich poprzez wpisy.
Ten wątek na kilkunastu ostatnich stronach przypomina ponury żart. Może celową intencję anihilacji ciągle żyjącego Forum przy MW. Odchodzą Moderatorki, które nigdy nie były idealne. Jak każdy z Nas, z Użytkowników. Poświęcały na Forum tyle ile mogły, bez żadnych korzyści (...) i przykro czytać, jak ludzie z zupełnie nieznanymi kontami czerpią satysfakcję z rezygnacji, przyznania się do błędu ? Dla mnie rzeczy niepojęte, że od razu startuje dyskusja o przyznaniu statusu moda. W Rzplitej w XVIII wieku, gdy kraj stał na krawędzi katastrofy mówiono (w odniesieniu do wojska) dwa Dragany i cztery Kapitany. Zamiast więc podrzucać sobie wzajemnie ów "gorący kartofel" tj tytuł moda, to może lepiej uspokoić dyskusję ?

Dobrze napisane.
Forum MW zawsze było miejscem rzeczowych dyskusji, rzetelnych informacji, ciekawych konkursów.

Uż se to nevrati.

Wszyscy inteligentni ludzie, albo przestali czytać to forum, albo po prostu nie udzielają się w rynsztokowych dyskusjach.

Antyszczepan (Thorin) powinien wiedzieć, że moderatora nie wybierają użytkownicy tylko administracja MW. Pewnie po wcześniejszym sprawdzeniu użytkownika proponuje mu tą pozycję.

[ Ostatnio edytowany przez: dolcevita 05-10-2022 15:28 ]

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #8 Ocena: 0

2022-10-05 15:44:20 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Prawdziwą patologią i tchórzostwem jest posiadanie 2 nicków i pisanie z drugiego nie przyznając sie do tego.

Dolcevita przedstaw nam się dlaczemu nagle po tylu latach ujawniasz sie w tej dyskusji? Kim tak naprawdę jesteś? Bo ja chyba wiem. :-]

"Wszyscy inteligetni ludzie nie udzielają się w rynsztokowych dyskusjach"

Hmm czyli pojechałeś 90% aktywnie uczestniczących w życiu forum użytkownikom - Gratuluje!

Ja nie uważam ,żeby tu było mało inteligetnych ludzi...

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 05-10-2022 15:46 ]

Do góry stronyOffline

dolcevita

Post #9 Ocena: 0

2022-10-05 15:58:55 (3 lata temu)

dolcevita

Mężczyzna

Z nami od: 24-11-2013

Powiedz mi, co ma myśleć inteligentna osoba o Twoim powyższym wpisie.
Ty nawet nie potrafisz mnie zacytować.
Napisałem Wszyscy inteligentni ludzie, albo przestali czytać to forum, albo po prostu nie udzielają się w rynsztokowych dyskusjach.
Jeśli nie widzisz różnicy to tylko świadczy o Tobie.

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #10 Ocena: 0

2022-10-05 16:14:29 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Czyli jednak pojechałeś 90% forum. Cris, dorośnij. Nie chce mi sie już tu z tobą pisać , chodź na priv jak masz jakiś problem.

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 05-10-2022 16:15 ]

Do góry stronyOffline

Strona 170 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 169 | 170 | 171 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,