Str 166 z 193 |
|
---|---|
cris82 | Post #1 Ocena: 0 2022-10-04 08:00:27 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
No tak odbiles piłeczkę komentując moja stomię wszystko się zgadza : )
Mógłbyś się wykazać większą inteligencja i zażartować w inny sposób ale ...do kogo ta prośba hehe |
Antyszczepan | Post #2 Ocena: 0 2022-10-04 08:02:21 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 18-07-2022 Skąd: Essex |
Wieksza inteligencja? No pewnie ale do ludzi inteligentnych!
|
Richmond | Post #3 Ocena: 0 2022-10-04 09:33:50 (3 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Cytat: 2022-10-04 08:00:16, Antyszczepan napisał(a): Richmond wyszlas z namiotu i nagle odpowiedzialas ?! Szok! Jak sie nadarzyla okazja od 5 dni cie prosimy i reszte o interwencje, nawet ci prywatna wiadomosc wyslalem ktora zignorowalas ![]() ![]() Obie strony konfliktu wysłały mi prywatną wiadomość. Może trzeba bylo nie kłócić się, to nie byłoby żadnego problemu. Co by nie marnować więcej czasu na czytanie takich rzeczy, wypisuję sie z moderacji. Możecie już nie skarżyć się do mnie na PW i nie wołać mnie do tablicy. Carpe diem.
|
gosian | Post #4 Ocena: 0 2022-10-04 09:37:35 (3 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
"brawo" chłopaki
![]() Jak nie umiecie się zachować to do piaskownicy idźcie się pokłócić o wiaderko... Dziecinada, a wydawałoby się że są dorośli Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
BiAccoutny | Post #5 Ocena: 0 2022-10-04 10:47:29 (3 lata temu) |
Z nami od: 04-10-2022 Skąd: Tam |
1. Dlaczego zostalo skasowane moje konto duzy_delfin, posiadanie drugiego konta nie narusza regulaminu a daje mi poczycie bezpieczenstwa. Tresci tam zamieszczane nie byly obrazliwe
czy mam zapytac kolege qurrem bo on zna procedury 2. Najpierw piszesz do moderatorow zeby sie nie martwili bo bierzesz gownoburze na swoja glowe Potem sie okazuje ze masz raka i dokladnie tego samego dnia gdy w obronie forum sie do tego przyznajesz wracasz po roku do pracy Wczoraj piszesz ze masz stomie a w lato byles na wczasach i ci to nie przeszkadzalo. Moze jestes chory a moze to w stylu madek od pluszakow z biedronki Dej bo mam hore curke albo jak ukrainski klaun Dajta nam swoje czolgi bo nas atakuja uzyles litosci do zamkniecia tematu. 3. Nieswiadomie przylozyles sie do niszczenia tego forum. Teraz jak wiadomo ze moderatorzy moga czytac prywatme wiadomosci trwa wielkie kasowanie na forum i drugi prywatny obieg przestaje istniec. Ja sam skasowalem swoje wszystkie pliki z prywatnej korespondencji. Panie niestety juz nie bede odpisywal na prywatne ofery erotyczne bo to sie robi niebezpieczne i nie ma ruznicy czy napiszesz z konta kario czy dolcevita. Sorry ale koniec |
|
|
rafald | Post #6 Ocena: 0 2022-10-04 10:53:17 (3 lata temu) |
Z nami od: 04-01-2008 Skąd: Londyn |
A dlaczego moderatorzy mają dostęp do prywatnych wiadomości?
|
cris82 | Post #7 Ocena: 0 2022-10-04 11:00:14 (3 lata temu) |
Haha Szczepan ty to jesteś smieszny : ) ale odpowiem ci oczywiście
No tak się zbiegło że wróciłem w poniedziałek do pracy na part time pozniej full time to się nazywa jakoś phase return to work No podróżowałem ze stomią sporo ona nie jest taka uciążliwa jak by się mogło zdawać i nie przeszkadza w lataniu samolotami chociaż niektórym się wydaje że może eksplodowac jak paczka chipsów w samolocie Taka opinia z neta osoby która była przejęta zresztą jak ją podczas pierwszej podróży 😅 Reszta to jakieś głupoty w twoim stylu nie warto się odnosić Nawet naisałem wczoraj do Darii która znam od 2 dni żeby mnie zbanował najwyżej za tą czerwona zarazę jeśli to pomoże żeby ci już zamknąć gę...źke 😅 Żałosne to jest połowa z twoich wpisów na forum to skomlenie o bana dla mnie honoru za grosz... A nawet cię ostatnio pochwaliłem Ale tak to już jeż że 7 dni potrafisz się zachować a kolejnych 7 to poniżej krytyki... Nie chodzi o czytanie priwow przez modów był to raczej włam do bazy danych mody nie mogą podobno przeglądać prywatnych w. W sensie że nie mają takich mozliwosci [ Ostatnio edytowany przez: cris82 04-10-2022 11:01 ] |
Dzikizewsi | Post #8 Ocena: 0 2022-10-04 11:02:13 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-03-2015 Skąd: Ceska Republika |
Cytat: 2022-10-03 07:18:15, cris82 napisał(a): Nie mam impotencji za to mialem nowotwor zdiagnozowany kilka miesiecy przed podaniem szczepionki Naswietlenia nie wyrzadzily zadnej szkody oprocz tego ze nie moge miec juz dzieci proponowali pobranie probki ale nie chcialem w planach zawsze mialem tylko jedno Naswietlenia to prawda tak samo jak to ze bronicie goscia ktory przegladal prywatna korespondencje O mojej chorobie wiedziala dominikana Richmond kanonier i Panna z mokra glowa nie wierze ze ktores z nich sie wysypalo Chyba ze bylo inaczej? Wtedy przeprosze SQL Jego zemsta wynika stad ze na prwiwach do 2 modow napisalem w zarcie ze biore g burze na siebie instytucja forum musi przetrwac tak samo autorytet modow 😅 W prywatej korespondencji napisal mi tez ze on uwaza sweet za dobrego Moda I dostala rykoszetem Jak go juz zbabowali to napisalem to do sweet z ktora dlugo nie mialem kontaktu Raz ze chcialem zeby wiedziala ze ten linczujac ja tak naprawde myslal o niej dobrze Nie wiem co mu odwalilo bo mialem go za porzadnego typa widocznie jest jakims zakompleksionym informatyczny zwyrolem ktory posunie sie do wszystkiego Witam . Acha . Czyli wystarczy ze sie napisze ze Chris mial nowotwor i moze bez zadnych konsekwencji robic sobie jaja z zasad jezyka polskiego , obrazac innych uzytkownikow , manipulowac wypowiedziami innych userow , wypisywac komentarze w pelni wypelniejace definicje mowy nienawisci itp . Bo jest chory . Czy jak ja napisze ze jestem chory na depresje i lecze sie ambulatoryjnie to takze beda mial taryfe ulgowa i zewszad posypia sie glosy wspolczucia ? Jak juz pisalem nie robcie sobie jaj z pogrzebu . Prosba o sugestie zmian na forum ? Richmond dala definicje czym sie ma zajmowac moderator . Nic wiecej nie trzeba . Wymusic na moderatorach trzymania sie tej definicji i regulaminu forum . Zadnego wlasnego widzimisie , bo tego lubie , a tego nie , a jego poglady mi sie podobaja , a tego nie . Czy to tak trudno zrozumiec ? Pozdrawiam Dzikizewsi |
cris82 | Post #9 Ocena: 0 2022-10-04 11:05:04 (3 lata temu) |
"Chris mial nowotwor i moze bez zadnych konsekwencji robic sobie jaja z zasad jezyka polskiego "
Dziki kolejny trolik na forum od bicia piany od paru lat tak pisze i nigdy wcześniej nie narzekałeś a masz konto od 2015 😅 Manipuluj manipuluj wszystko to robiłem przed info o chorobie a oni teraz sobie zrobili nowy argument Ale czego się spodziewać po ruskich trolach które zniża się do wszystkiego : )) [ Ostatnio edytowany przez: cris82 04-10-2022 11:07 ] |
Richmond | Post #10 Ocena: 0 2022-10-04 11:19:47 (3 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Cytat: 2022-10-04 10:53:17, rafald napisał(a): A dlaczego moderatorzy mają dostęp do prywatnych wiadomości? Moderatorzy nie maja dostepu do prywatnych wiadomosci. Carpe diem.
|