MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

To był kiedyś wątek : Pytania do moderatorów

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 156 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 155 | 156 | 157 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

Str 156 z 193

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

cris82

Post #1 Ocena: 0

2022-10-01 15:44:43 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Haha wyedytowal chorągiewkę i ma pretensje teraz o głupka 😅 jednak jesteś żałosny

Wyciągnął wnioski... parę minut temu byłem chorągiewka i pupilkiem w jednym

Jak w odpowiedzi na to napisałem że jest forumowym głupkiem myślę że całkiem fair za to co on napisal

To nagle on edytował wpis i wielce oburzony że Cris tak się do niego zwraca

Pytanie tylko czy masz chociaż odrobinę honoru żeby się przyznać do tego że przed chwilą pisałeś o mnie chorągiewka?

Ty zawsze taki honorowy i religijny byłeś to jak?

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 01-10-2022 15:55 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Antyszczepan

Post #2 Ocena: 0

2022-10-01 15:46:15 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 18-07-2022

A kto jest choragiewka? Zwrocilem sie bezposrednio do ciebie? Widzisz nienpotrafisz bez emocji musisz zawsze postawic na swoim tym razem tak nie bedzie…
I znow wyzywasz od zalosnych a ja robie screeny ;)

Moderatorzy? Ban sie nalezy dla tego pana…konefka, Richmond, karjo1?

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 01-10-2022 15:51 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #3 Ocena: 0

2022-10-01 15:49:04 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Haha ty naprawdę jesteś taki żałosny że będziesz się teraz gimnastykować na wszystkie strony? Notorycznie na tym forum obrazales mnie nazywając chorągiewka a teraz to tak sobie napisałeś na pewno nie do mnie 😅😅😅

Bo to jak się zachowujesz jest zalosne

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 01-10-2022 15:49 ]

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #4 Ocena: 0

2022-10-01 15:49:38 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:

2022-10-01 15:03:41, cris82 napisał(a):
....
niestety jakaś prywatna wojenka okazała się ważniejsza i jeszcze dał pożywkę dla troli ktorzy będą robić z igły widły przez następny tydzien

Ty patrz jak dobrze trafiłeś. Zapomniałeś jednak dodać, że:
1. Postawione zarzuty i oskarżenia nie trzymające się ani kupy, ani d..y
2. Niektóre z rzekomo dokonanych przewinień to sprawy kryminalne
3. Przy tak poważnych zarzutach publikowanych do szeszego gremium konieczne jest stosowne uzasadnienie i dowody winy. Bez dowodów oskarżenie jest tylko pomowienieniem, które stronę oskarżającą nie stawia w świetle chwały.
4. Do czasu kiedy oskarżenie nie jest udowodnione nie można wykonać wyroku, ani oskarżonego nazywać łotrem, szubrawcą czy przestępcą.

Podsumowując powyższe, jednoosobowo, stwierdzam co nastepuje:
- do czasu przedstawienia rzetelnych dowodów uznaję użytkownika Sqlserver za pokrzywdzonego w tej sytuacji przez administrację i moderacje. Po wtóre, do czasu przedstawienia rzetelnych dowodów winy Sqlserver uznaję zarówno administrację jak i moderację za winnych oskarżenia na podstawie fałszywych dowodów, a ponadto
budowanie wobec oskarżonego użytkownika stanu ostracyzmu społecznego.

A tak na marginesie wolę być trolem nazwany w tej sprawie niż być tchórzem bojącym się zapytać o wyjaśnienie.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #5 Ocena: 0

2022-10-01 15:53:06 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

[/LIST]
Cytat:

2022-10-01 15:49:04, cris82 napisał(a):
Haha ty naprawdę jesteś taki żałosny że będziesz się teraz gimnastykować na wszystkie strony? Notorycznie na tym forum obrazales mnie nazywając chorągiewka a teraz to tak sobie napisałeś na pewno nie do mnie 😅😅😅

Bo to jak się zachowujesz jest zalosne

Za ja choragiewke dostalem bana i fakt obrazalem cie i ponioslem konsekwencje.

Zobaczymy teraz jak moderacja potraktuje to ze nazwales mnie zalosnym…;)

Trzeba sie liczyc ze slowami. Nie odpuszcze, regulamin forum to regulamin forum.

Nauczylem sie i wyciaglem wnioski mam screena , moze sie nauczysz po chwilowej przerwie.

Albo po prostu przepros i po problemie?

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 01-10-2022 16:02 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #6 Ocena: 0

2022-10-01 16:03:24 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Szczepan ty się tak koślawo tłumaczysz kiedyś to miałeś chociaż jakiś styl a teraz jakiś mialki taki... robisz podchody jakieś dziwne covida przeszedłeś czy co?

Haha zbanowac za wyraz żałosny

Niczego się nie nauczyłeś 5 minut temu napisałeś że jestem chorągiewka

Myślę sobie ostatnio że ty chyba faktycznie się zmieniłeś te bany mają sens ale z drugiej strony irytowało mnie te twoje systematyczne zebranie o bana dla mnie że tu napisałem czerwona zaraza a to czerwona bakteria

Myślę sobie kurde co jest rozumiem że mógłby się dopierdzielac co chwilę jakbym go obrażał personalnie ale pisząc to na Rosję ? Agresora?

Przecież ci to nie przeszkadza wcale tak samo jak wyraz ruscy ty po prostu jesteś takim tyci trolikiem internetowym który szuka byle pretekstu żeby mnie zbanowac za cokolwiek...

Ja zostałem ostatnio nazwany szuja przez jednego użytkownika i nie robiłem takiego dramatu jaki ty kręcisz o byle co...

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #7 Ocena: 0

2022-10-01 16:06:41 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Bezposrednio a posrednio to roznica, slowo honoru ze napisalem w liczbie bezosobowej ty mnie nazwales bezposrednio od zalosnych.

Fakt?

Jesli licza sie fakty a nie domysly , napisz przepraszam i po problemie? Nie chce bana dla ciebie , chce tylko rownego traktowania wszystkich na forum.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #8 Ocena: 0

2022-10-01 16:12:38 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Ty nie masz honoru właśnie to udowodniłeś

Napisałeś o mnie "chorągiewka i pupilek w jednym" a teraz się wycofujesz z tego rakiem

Noo ale może masz screena to ci pamięć wroci?
*CRAZY*

Haha bezporednio nie bezposrednio.. ty Szczepan powinieneś grać w komediach kogo jeszcze na tym forum nazywałeś pupilkiem i chorągiewka miej chociaż odrobinę honoru

Gdyby moderacja miała podnosić mój przypadek to proszę wziąć pod uwagę że nawet nie chce mi się uczestniczyć w tej g/burzy ale co chwilę muszę czytać "zbanowac crisa za czerwona zarazę" i inne bzdury ile można się tłumaczyć że nie jestem wielbłądem?

Nie obrażam nikogo personalnie to się będą dopierdzielac o jakieś szczegóły a że to jest żałosne tak samo jak rosyjska propaganda na tym forum to pisze że jest to żałosne

Ma być ban to niech będzie ją tam się nie będę gniewać nie spędziłem pół życia na 'ircach gadu gadu i czatach" jak Szczepan żeby co chwilę kręcić dramę w tym watku jak on to ma w zwyczaju

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 01-10-2022 16:42 ]

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #9 Ocena: 0

2022-10-01 16:45:07 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Widzisz nawet nie masz cywilnej odwagi sie przyznac i po mesku Przeprosic…to nie zadna gownoburza, tylko fakty ty nazwales mnie zalosnym ja pisalem o „choragiewkach” na forum nie zwrocilem sie bezposrednio do ciebie licza sie Fakty, a nie domysly.

Chcialem dac ci szanse ale skoro nie no to moderacja musi sie tym zajac :)

Trzeba miec troche skruchy i umiec powiedziec moj blad Cris.

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 01-10-2022 16:50 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #10 Ocena: 0

2022-10-01 16:54:33 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Ty nie masz odwagi przyznać się że tylko mnie nazywałeś pupilkiem i chorągiewka dalej robiąc z siebie głupka będziesz pisać że to tak pośrednio tylko... 😅

Szczepan ty już nie udawaj takiego wylosowanego bo zauważyłem że u was to jest tak że te emocje w na wodzy kończą się wizyta mi desperata thorina na prawie :-] albo wyzywaniem od szuj *CRAZY* luzaki hehe

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 01-10-2022 17:09 ]

Do góry stronyOffline

Strona 156 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 155 | 156 | 157 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,