Str 155 z 193 |
|
---|---|
karjo1 | Post #1 Ocena: 0 2022-10-01 13:11:27 (3 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Watek o Ukrainie ostatnio poplynal dosc mocno i moim zdaniem przydaloby sie ochloniecie.
Zreszta proponowalam powrot do merytorycznej dyskusji. Dla mnie okreslenie 'Ukr' jest pejoratywnym okresleniem danej narodowosci. 'Czerwona zaraza' kojarzy mi sie z okreslonym postepowaniem, schematem, ideologia. |
Antyszczepan | Post #2 Ocena: 0 2022-10-01 13:17:34 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 18-07-2022 Skąd: Essex |
Okej wszyscy widzą... NIE MAM WIĘCEJ PYTAŃ. Masakra. Podwójne standardy według własnych widzimisie.
Większość wie co to jest "UKR" i co to jest " Czerwona zaraza" Tak samo za "ruskiego trolla" nikt tu nie dostawał bana ale za "ukra" już tak. [ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 01-10-2022 13:18 ] |
Dzikizewsi | Post #3 Ocena: 0 2022-10-01 13:32:13 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-03-2015 Skąd: Ceska Republika |
Cytat: 2022-09-30 23:20:49, ZlotaPerla2 napisał(a): Cytat: 2022-09-30 14:01:08, Dzikizewsi napisał(a): Witam . Ksiazek juz troche w swoim zyciu przeczytalem , troche jeszcze pamietam ze szkoly i gazety sie przeczyta czasami i jakos nigdzie nie widzialem zeby zasady sie zmienily . Znaki interpunkcyjne nie sa , nie moga byc czescia wyrazu . Zamiast opierac sie na gazetach czy ksiazkach wydawanych obecnie prosze przedstawic jasny i czytelny dowod ze zasady uzywania znakow interpunkcyjnych sie zmienily . Profesor Miodek czy Bralczyk by byl wspanialym przykladem . A to "jak sie to robi" po nowejszemu mam w glebokim powazaniu . Widac ze ci co obecnie pisza w gazetach czy redaguja ksiazki podpadaja pod miano wtornych anaflabetow . Pozdrawiam Dzikizewsi Nie pozdrawiam . A pozdrawiam. Koniec. Kropka. ![]() Witam . Nie wiem , pisze do myslacego czlowieka czy do zaprogramowanego urzadzenia . To jak redaguje tekst program stworzony przez jakiegos dyslektyka zza oceanu mnie nie zaima . Zza oceanu , mowi to Pani cos ? Nalezaloby chyba przytoczyc slawne powiedzenie Lema o internecie . Nie program , nie internet , nie komputer kobieto , jasne dowody ze zasady pisania znakow interpunkcyjnych w jezyku polskim sie zmienily . Nawet ksiazke z jezyka polskiego z podstawowki przytocz . Pozdrawiam Dzikizewsi |
Gwontownik | Post #4 Ocena: 0 2022-10-01 13:40:44 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2022-10-01 13:06:07, Antyszczepan napisał(a): Gwontownik aplikuj na moda skoro karjo mówi ,że są miejsca , w końcu potrzebny jest jakiś facet... Nie widzę takiej możliwości ze względów różnych. Tym bardziej, że właściciel forum w całym zakresie popiera działania moderacji i gotów jest nawet posunąć do kłamstwi manipulacji, celem osiągnięcia odpowiedniego poziomu zadowolenia "ekipy moderującej". Jeśli nie zabrzmiało to jak złośliwość to tylko z szacunku dla samego siebie, choć zlosliwoscia miało być. Do czasu kiedy nie otrzymam szczerych i rzeczowych odpowiedzi na postawione wczesniej pytania, to nawet nie myślę o identyfikowaniu się z "takim towarzystwem". O współpracy to nawet nie wspominam. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
cris82 | Post #5 Ocena: 0 2022-10-01 15:03:41 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Cytat: 2022-09-30 22:42:02, Antyszczepan napisał(a): Widzicie i o tym pisałem... moderatorzy nie widzą tego co powinni, znowu będzie tłumaczenie "że jestesmy tylko ludzmi" , 'że jest piątek wieczór" zawsze to samo jeżeli chodzi o kolejnego gościa.. ja za "ukrów " dostałem edita i ostateczne ostrzezenie a CRIS82 za "czerwoną zaraze" nawet edita nie dostał , ale skoro jest pupilkiem jak to sam nazwal i przylizuje sie moderatorom to co sie dziwić ,że nikt nie reaguje. Problemem tego forum jest to ,że są same kobietki. Kokietujesz jesteś grzeczny i nawet jak grzeczysz bana nie dostajesz. Ustalmy temat i niech wklają moderatorzy których słów nie można używac bo można dostać bana i tyle a nie bo ktoś jest bardziej komuś przychylny lub nie. "Czerwona zaraza" którą napisał cris kilka godzin temu razi mnie w oczy i troszkę to jest nie wporządku bo mimo to napewno w Rosji są wporządku ludzie, którzy nie popierają działań Putina. Nie porównuj tego Ukry to obelga skierowana do narodu który jest ofiarą wojny czerwona zaraza to opinia o rządach Putina powrotu do ideii rodem ze związku radzieckiego a że go popiera zdecydowana większość kraju to nic nie poradzę... Skomla o bana dla mnie niedługo zaczniecie błagać na kolanach ty Szczepan inch i dziki przede wszystkim ![]() Patrz Szczepan jak ty się zachowujesz zebrasz ciągle o bana dla mnie Rozumiem jakieś chamskie obrażanie które ty praktykowałes wcześniej na tym forum notorycznie i za które dostawałeś bany Ale dzisiaj na tym forum nie można pisać o putinie putler o rosjanach ruscy za to tobie Angole pewnie nie przeszkadza wcale Niektórych ten zwrot razi mnie wcale bo pisząc Angole nigdy nie miałem nic złego na myśli tak samo z ruskimi a wy robicie karykaturę z tego forum ![]() Swoją drogą szkoda że SQL już nie ma wcześniej piękne punktował rosyjskich troli na tym forum niestety jakaś prywatna wojenka okazała się ważniejsza i jeszcze dał pożywkę dla troli ktorzy będą robić z igły widły przez następny tydzien [ Ostatnio edytowany przez: cris82 01-10-2022 15:28 ] |
|
|
ZlotaPerla2 | Post #6 Ocena: 0 2022-10-01 15:13:56 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
Cytat: 2022-10-01 13:32:13, Dzikizewsi napisał(a): Cytat: 2022-09-30 23:20:49, ZlotaPerla2 napisał(a): Cytat: 2022-09-30 14:01:08, Dzikizewsi napisał(a): Witam . Ksiazek juz troche w swoim zyciu przeczytalem , troche jeszcze pamietam ze szkoly i gazety sie przeczyta czasami i jakos nigdzie nie widzialem zeby zasady sie zmienily . Znaki interpunkcyjne nie sa , nie moga byc czescia wyrazu . Zamiast opierac sie na gazetach czy ksiazkach wydawanych obecnie prosze przedstawic jasny i czytelny dowod ze zasady uzywania znakow interpunkcyjnych sie zmienily . Profesor Miodek czy Bralczyk by byl wspanialym przykladem . A to "jak sie to robi" po nowejszemu mam w glebokim powazaniu . Widac ze ci co obecnie pisza w gazetach czy redaguja ksiazki podpadaja pod miano wtornych anaflabetow . Pozdrawiam Dzikizewsi Nie pozdrawiam . A pozdrawiam. Koniec. Kropka. ![]() Witam . Nie wiem , pisze do myslacego czlowieka czy do zaprogramowanego urzadzenia . To jak redaguje tekst program stworzony przez jakiegos dyslektyka zza oceanu mnie nie zaima . Zza oceanu , mowi to Pani cos ? Nalezaloby chyba przytoczyc slawne powiedzenie Lema o internecie . Nie program , nie internet , nie komputer kobieto , jasne dowody ze zasady pisania znakow interpunkcyjnych w jezyku polskim sie zmienily . Nawet ksiazke z jezyka polskiego z podstawowki przytocz . Pozdrawiam Dzikizewsi Jesteś ograniczonym człowiekiem i już szkoda mi ciebie. Pozdrawiam ZłotaPerla2 Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
mcdonesco | Post #7 Ocena: 0 2022-10-01 15:27:18 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Czy ktos tu zrobi wreszcie porzadek?!
|
Antyszczepan | Post #8 Ocena: 0 2022-10-01 15:28:40 (3 lata temu) |
Cris82 akurat SQL byl 2 klasy wyzej od ciebie, szczerze bronil swego mimo ze pisalem wczes niej ze bylosmy po dwoch stronach barykady.
Ale co ja tam wiem jedno napewno wiemy ze pupilki w jednej osobie na tym forum maja sie swietnie. „ ograniczony czlowiek” tez jest tolerowany? Chyba nikomu sie nie chce robic porzadkow, jest sobota , pupilek pisze co chce … Zaraz przyjdzie karjo i napisze ze wedlug jej „ograniczony czlowiek” niekoniecznie oznacza obraze , bo byc moze ograniczony jest tylko w malym stopniu. [ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 01-10-2022 15:31 ] |
cris82 | Post #9 Ocena: 0 2022-10-01 15:32:15 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Ode mnie 2 od ciebie 10 😅 pełna zgoda
"Ale co ja tam wiem jedno napewno wiemy ze choragiewki i pupilki w jednej osobie na tym forum maja sie swietnie." Tak samo jak forumowe głupki dostałeś niby permanentnego bana za chamskie obrażanie użytkowników a jednak się okazało że wróciłeś Pamiętam że SQL był tym oburzony jako pierwszy stad ja się zgadzam w pełni z tymi klasami -ze wyzej ode mnie jako pierwszy dostrzegł ta niesprawiedliwosc ![]() Patrz jak skomlisz a zostałeś potraktowany jak dziecko specjalnej troski -jak to mówi gwontownik właśnie przez tą ZLA STRASZNA moderacje Szczepan dlaczego edytowalne swój wpis z chorągiewki i pupilka? Tu się zaraz zaczniesz własnego cienia bać ![]() Wracasz tu jak Feniks z popiołów widać że jesteś przez tą niedobra moderację traktowany wyjątkowo laskawie [ Ostatnio edytowany przez: cris82 01-10-2022 16:09 ] |
Antyszczepan | Post #10 Ocena: 0 2022-10-01 15:41:27 (3 lata temu) |
„Forumowy glupek „ …?!widzisz ty nie potrafisz bez obrazania, ja wyciagnalem wnioski po banach a ty ?sie sam nazwales pupilkiem kilka dni wczesniej, natomiast wypraszam sobie nazywania mnie „ glupkiem” oczywiscie moderatorzy tego nie widzicie kolejny raz?
[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 01-10-2022 15:48 ] |