Str 154 z 193 |
|
---|---|
SweetLiar | Post #1 Ocena: 0 2022-09-30 23:21:35 (3 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Wiem, że jest już późno i wszyscy jesteśmy zmęczeni, ale dosłownie przed chwilą napisałam ci, że na niektóre odpowiedzi trzeba troszkę poczekać.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Gwontownik | Post #2 Ocena: 0 2022-09-30 23:25:39 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2022-09-30 23:21:35, SweetLiar napisał(a): Wiem, że jest już późno i wszyscy jesteśmy zmęczeni, ale dosłownie przed chwilą napisałam ci, że na niektóre odpowiedzi trzeba troszkę poczekać. Tak też to zrozumiałem i właśnie zacząłem czekać na "niektóre odpowiedzi" nastawiając się na bliżej nieokreśloną przyszłość. Pozostałe zaś gotów jestem przyswoić już dzisiaj, mimo późnej pory. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 30-09-2022 23:27 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
iwona38 | Post #3 Ocena: 0 2022-09-30 23:30:46 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
Cytat: 2022-09-30 23:25:39, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-09-30 23:21:35, SweetLiar napisał(a): Wiem, że jest już późno i wszyscy jesteśmy zmęczeni, ale dosłownie przed chwilą napisałam ci, że na niektóre odpowiedzi trzeba troszkę poczekać. Tak też to zrozumiałem i właśnie zacząłem czekać na "niektóre odpowiedzi" nastawiając się na bliżej nieokreśloną przyszłość. Pozostałe zaś gotów jestem przyswoić już dzisiaj, mimo późnej pory. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Gwontownik</i> 30-09-2022 23:27 ] Gwontownik 🤣 chcesz byc nastepny....za caloksztalt? Nie kupuje w Amazonie.
|
Gwontownik | Post #4 Ocena: 0 2022-09-30 23:42:56 (3 lata temu) |
Przecież nikogo nie obrażam! Prawda?
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
Antyszczepan | Post #5 Ocena: 0 2022-09-30 23:47:34 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 18-07-2022 Skąd: Essex |
Mimo ,że spierałem sie nie raz ze SQL w 95% kwestiach byliśmy innych zdań uważam ,że wyleciał niesprawiedliwie bezterminowo.
A ty andypolo to pokazuje idealny przykład, jak czasami z "potencjalnym" wrogiem lepiej sie dogadać niż mieć pseudo sojusznika z plecami który przy najbliżej okazji, powie co o tobie myśli jak już Cie nie będzie. Co ci SQL zrobił? Przecież nie raz gadaliście śmialiście i klepaliście sie po plecach i bym powiedział byliście po jednej stronie forumowej barykady, nieładne zachowanie...? [ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 30-09-2022 23:48 ] |
|
|
SweetLiar | Post #6 Ocena: 0 2022-09-30 23:52:53 (3 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2022-09-30 23:25:39, Gwontownik napisał(a): Tak też to zrozumiałem i właśnie zacząłem czekać na "niektóre odpowiedzi" nastawiając się na bliżej nieokreśloną przyszłość. Pozostałe zaś gotów jestem przyswoić już dzisiaj, mimo późnej pory. "nie idzie w parze nawet wśród niewykształconych ludzi. To ci bardziej szkoleni, z władza i wyżej głowy noszący tak nie myślą? Trochę szkoda bo ponoć to inteligencja sama w sobie.” Na przykład na to pytanie nie potrafię odpowiedzieć więc nie czekaj. Jeśli masz jakieś inne, bardziej konkretne (oprócz tych, które już padły) to zawsze możesz je zadać. Dobranoc. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Gwontownik | Post #7 Ocena: 0 2022-10-01 10:16:42 (3 lata temu) |
Cytat: 2022-09-30 23:47:34, Antyszczepan napisał(a): Mimo ,że spierałem sie nie raz ze SQL w 95% kwestiach byliśmy innych zdań uważam ,że wyleciał niesprawiedliwie bezterminowo. A ty andypolo to pokazuje idealny przykład, jak czasami z "potencjalnym" wrogiem lepiej sie dogadać niż mieć pseudo sojusznika z plecami który przy najbliżej okazji, powie co o tobie myśli jak już Cie nie będzie. Co ci SQL zrobił? Przecież nie raz gadaliście śmialiście i klepaliście sie po plecach i bym powiedział byliście po jednej stronie forumowej barykady, nieładne zachowanie...? Fakt, że ktoś ma inne zdanie nie oznacza że jest twoim wrogiem i należy go zniszczyć. Tylko niektórzy wychodzą z założenia, że jak ma inne zdanie to jego życie może być narażone i woli nie mieć kontaktu bezpośredniego. Bez przykładów i cytatów. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 01-10-2022 10:17 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
andyopole | Post #8 Ocena: 0 2022-10-01 12:43:39 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2022-09-30 22:08:57, gosian napisał(a): A za co ma się skończyć ta funkcja moderatora? Wydaje mi się, że moderacja na tym forum jest ok biorąc pod uwagę, że poświęcają swój czas, żeby to forum było na przyzwoitym poziomie Już dawno nie jest. Poziom magla to dyplomacja w porównaniu do tego co się tutaj dzieje. |
karjo1 | Post #9 Ocena: 0 2022-10-01 13:02:19 (3 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Skoro jest tak tragicznie, to jest wiele mozliwosci, kontakt do redakcji.
A przynajmniej ten temat, by rzucic pomysly na rozwiazanie 'problemu'. Caly czas zastanawia mnie masochizm niektorych uzytkownikow. Nawet po xx banach ochoczo wracaja. Przypomne tez, ze jakos nie ma kolejki do funkcji moda, niejeden zrezygnowal, bo realia przerosly wyobrazenia i trudno byloby zniesc foch w stosunku do samego siebie... |
Antyszczepan | Post #10 Ocena: 0 2022-10-01 13:06:07 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 18-07-2022 Skąd: Essex |
"Caly czas zastanawia mnie masochizm niektorych uzytkownikow.
Nawet po xx banach ochoczo wracaja." Wracam ,żeby po raz kolejny coś udowodnić takim ludziom jak sweet... kilku innych użytkowników których ja popieram i oni popierają mnie w działaniach mających na celu zaprzestanie pupilkowania na tym forum... Zadałem 3 razy pytania co odnośnie Crisa i jego "czerwonej zarazy" jak zwykle nikt nie odpowieda , ale tutaj jakoś znalazłaś chwile... Czym sie rózni " Ukr" za którego dostałem bana od "czerwonej zarazy" Crisa? Tylko nie odpowiadaj w stylu nie mam czasu na całe forum .. wklej tu , albo ,że jest sobota i nie mam czasu , nie wszystko potrafie wyłapać itp.. .bo to już było mamy raptem 5 tematów w których dyskutujemy codziennie , a reszta co kilka dni, jak ja coś nie tak napisze , szybko jesteście w stnaie to wyłapać. Podwójne standardy? Gwontownik aplikuj na moda skoro karjo mówi ,że są miejsca , w końcu potrzebny jest jakiś facet... nie mam nic do Karjo, Richmond i Konefki , ale zgłaszałem nie raz ,że sweet "nic nie widzi" albo nie chce widzieć, a przy 1wszej lepsze okazji banuje mnie i prawicowców. Przestaniecie chronić delfinka? Albo ktoś jest profesjonalistą i ma czas na modowanie bez emocji i własnych poglądów, albo niech rezygnuje i wypowiada się tak jak myśli. Kilka osób już tak zrobiło. SweetLiar zaczniesz w końcu widzieć wszystko czy zrezygnujesz? [ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 01-10-2022 13:14 ] |