MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

To był kiedyś wątek : Pytania do moderatorów

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 153 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 152 | 153 | 154 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

Str 153 z 193

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

SweetLiar

Post #1 Ocena: 0

2022-09-30 22:33:21 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2022-09-30 22:16:52, iwona38 napisał(a):
Gosian, za prywate. Wypunktowane i pogrubione wypowiedzi sql przez sweet nie powinny wogole podlegac moderacji. W gre wchodzila tylko zwykla, prywatna zemsta. Prosciej nie da sie tego wytlumaczyc.

Te wypowiedzi nie zostały w żaden sposób moderowane, są nadal tam gdzie były. Pogrubiłam je, żeby zwrócić uwagę w jaki sposób odnoszą się do innych użytkowników panowie, którzy dopiero co zakończyli odbywanie dwutygodniowej kary.

Nie wiem za co i dlaczego miałabym się mścić na kimkolwiek z forum? Nie jestem osobą mściwą nigdy nie byłam i staram się trzymać z daleka od takich osób.

Cytat:

2022-09-30 22:32:12, mcdonesco napisał(a):
Ze Wam sie tak chce?

Czasami człowiek chce po ludzku komuś odpowiedzieć, ale często okazuje się, że pytającemu wcale nie chodzi o zrozumienie tylko o dalsze kopanie się.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Gwontownik

Post #2 Ocena: 0

2022-09-30 22:35:59 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Skoro to że był niemiły zdecydowało to po co całe to dalsze tłumaczenie z nadużycie zaufania, nieuprawniona korektą postów, kradzieżą danych, szpiegowaniem itd?

A tak na marginesie; zwracam się z gorąca prośbą do moderatorów aby na tym właśnie poście dokonana została edycja tak, aby pozostal ślad, który moderator i kiedy ten post edytował. Taki sam ślad jak w przytoczonym przykładzie. I tu załączam sampla.
Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 30-09-2022 22:37 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #3 Ocena: 0

2022-09-30 22:44:38 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Sorry za post pod postem, ale chcę zostawić miejsce na spełnienie mojej prośby, aby była widoczna i nie ginęła w tłumie.
Cytat:

2022-09-30 22:33:21, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

Gosian, za prywate. Wypunktowane i pogrubione wypowiedzi sql przez sweet nie powinny wogole podlegac moderacji. W gre wchodzila tylko zwykla, prywatna zemsta. Prosciej nie da sie tego wytlumaczyc.

Te wypowiedzi nie zostały w żaden sposób moderowane, są nadal tam gdzie były. Pogrubiłam je, żeby zwrócić uwagę w jaki sposób odnoszą się do innych użytkowników panowie, którzy dopiero co zakończyli odbywanie dwutygodniowej kary.

Nie wiem za co i dlaczego miałabym się mścić na kimkolwiek z forum? Nie jestem osobą mściwą nigdy nie byłam i staram się trzymać z daleka od takich osób.

Cytat:

Ze Wam sie tak chce?

Czasami człowiek chce po ludzku komuś odpowiedzieć, ale często okazuje się, że pytającemu wcale nie chodzi o zrozumienie tylko o dalsze kopanie się.

Doprawdy?
A może po prostu odpowiedź nie wyczerpuje zadanego pytania w dostatecznym stopniu? Tego nie wzięła pod uwagę?
Może zamiast insynuować komukolwiek pieniactwo wskaż pełna odpowiedź, nie uragającą logice prostego chłopa, która w sposób precyzyjny i rzeczowy odpowiada choćby na jedno z postawionych pytań.
Jeśli taka odpowiedź istnieje, choć na jedno pytanie, to sam siebie pieniaczem nazwę. Póki co to wara tobie od stawiania takich tez.

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 30-09-2022 23:04 ]

Do góry stronyOffline

iwona38

Post #4 Ocena: 0

2022-09-30 22:55:04 (3 lata temu)

iwona38

Kobieta

Z nami od: 20-04-2007

Cytat:

2022-09-30 22:33:21, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

Cytat:

Ze Wam sie tak chce?

Pogrubilas je z informacja, ze pracuje na kolejna blokade konta. Moze ktos oprocz ciebie dopatrzyl sie tam naduzycia. Ja widze wzrost intensywnosci zdobywania dowodow, oczywiscie w cudzyslowie, ze taka blokada jest konieczna. Po czym, nie czekajac na dowody, usunelyscie go z forum.
Nie kupuje w Amazonie.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #5 Ocena: 0

2022-09-30 22:57:40 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Cytat:

2022-09-30 22:44:38, Gwontownik napisał(a):
A może po prostu odpowiedź nie wyczerpuje zadanego pytania w dostatecznym stopniu?

Tak czasami też bywa. Jednak ja nie jestem informatykiem, nie znam się na tym i nie potrafię odpowiedzieć na zadane przez ciebie pytanie. Z niektórymi pytaniami jest tak, że na odpowiedź trzeba poczekać.
Jednak sam fakt świadomego korzystania z uprawnień, z których na własne życzenie się zrezygnowało jest wysoce niemoralny, nawet jeśli wynikło to z czyjej pomyłki lub błędu technicznego (zakładając, że tak było).

Cytat:

2022-09-30 22:55:04, iwona38 napisał(a):
Pogrubilas je z informacja, ze pracuje na kolejna blokade konta. Moze ktos oprocz ciebie dopatrzyl sie tam naduzycia. Ja widze wzrost intensywnosci zdobywania dowodow, oczywiscie w cudzyslowie, ze taka blokada jest konieczna. Po czym, nie czekajac na dowody, usunelyscie go z forum.

I dlatego nie edytowałam, a pogrubiłam, żeby poza mną mogli ocenić inni bo ja nie jestem nieomylna. Zrobiłam tak z postami dwóch użytkowników, a to dlaczego Sqlserver został usunięty z forum jest już zupełnie inną historią.

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #6 Ocena: 0

2022-09-30 23:10:55 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Cytat:

2022-09-30 22:57:40, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

2022-09-30 22:44:38, Gwontownik napisał(a):
A może po prostu odpowiedź nie wyczerpuje zadanego pytania w dostatecznym stopniu?

Tak czasami też bywa. Jednak ja nie jestem informatykiem, nie znam się na tym i nie potrafię odpowiedzieć na zadane przez ciebie pytanie. Z niektórymi pytaniami jest tak, że na odpowiedź trzeba poczekać.
Jednak sam fakt świadomego korzystania z uprawnień, z których na własne życzenie się zrezygnowało jest wysoce niemoralny, nawet jeśli wynikło to z czyjej pomyłki lub błędu technicznego (zakładając, że tak było).

To nie uważasz, że obdarzenie kogoś zaufaniem z jednoczesnym informowaniem o utracie tegoż zaufania nie idzie w parze nawet wśród niewykształconych ludzi. To ci bardziej szkoleni, z władza i wyżej głowy noszący tak nie myślą?
Trochę szkoda bo ponoć to inteligencja sama w sobie.

Do góry stronyOffline

andypolo

Post #7 Ocena: 0

2022-09-30 23:12:28 (3 lata temu)

andypolo

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2010

No i fajnie.
Sqlservera już nie ma. Należało mu się za całokształt.

Obrażał, ubliżał forumowiczom w inteligentny sposób, bo nie wulgarny, co pewnie moderacji spędzało sen z powiek.
Będąc modetatorem uważał się za boga. Udzielał się w dyskusjach pod swoim nickiem (co nie przystoi moderatorowi), edytował posty wykorzystując swoją pozycję. Nie zapomnę jak komuś odpisał: bo mi wolno.

Nie rozumiem tylko czemu moderacja tłumaczy. Przecież powody, przez które Sqlserver dostał bezterminowego bana zostały podane. A forumowicze niech sobie dyskutują na ten temat.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #8 Ocena: 0

2022-09-30 23:17:30 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Cytat:

2022-09-30 23:10:55, Gwontownik napisał(a):
To nie uważasz, że obdarzenie kogoś zaufaniem z jednoczesnym informowaniem o utracie tegoż zaufania nie idzie w parze nawet wśród niewykształconych ludzi. To ci bardziej szkoleni, z władza i wyżej głowy noszący tak nie myślą?
Trochę szkoda bo ponoć to inteligencja sama w sobie.

Dziękuje ci za bardzo ładny przykład tego o czym pisałam wcześniej.

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #9 Ocena: 0

2022-09-30 23:18:43 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Jeśli uważasz podane powody za
1. Sensowne
2. Logiczne
to ja nie wchodz w dyskusję. Skoro tak cie to przekonało to może pomóż moderacji udzielić poprawnych odpowiedzi na postawione pytania, bo najwyraźniej mają z tym problem.

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla2

Post #10 Ocena: 0

2022-09-30 23:20:49 (3 lata temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

Z nami od: 20-06-2022

Cytat:

2022-09-30 14:01:08, Dzikizewsi napisał(a):

Witam .
Ksiazek juz troche w swoim zyciu przeczytalem , troche jeszcze pamietam ze szkoly i gazety sie przeczyta czasami i jakos nigdzie nie widzialem zeby zasady sie zmienily . Znaki interpunkcyjne nie sa , nie moga byc czescia wyrazu .
Zamiast opierac sie na gazetach czy ksiazkach wydawanych obecnie prosze przedstawic jasny i czytelny dowod ze zasady uzywania znakow interpunkcyjnych sie zmienily . Profesor Miodek czy Bralczyk by byl wspanialym przykladem .
A to "jak sie to robi" po nowejszemu mam w glebokim powazaniu . Widac ze ci co obecnie pisza w gazetach czy redaguja ksiazki podpadaja pod miano wtornych anaflabetow .
Pozdrawiam
Dzikizewsi

Nie pozdrawiam .
A pozdrawiam. Koniec. Kropka.

Obrazek
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja

Do góry stronyOffline

Strona 153 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 152 | 153 | 154 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,