Str 150 z 193 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
cris82 |
Post #1 Ocena: 0 2022-09-30 09:35:07 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Ja manipuluje cytatami...
Nie rozśmieszaj mnie dziki : ) nigdy się do tego nie posunąłem... Twoich wypowiedzi nie trzeba manipulować one same w sobie bywają tak skandaliczne że decyzja właścicieli forum są usuwane z forum i bez mojej interwencji
Dziki jest takie powiedzenie kto cię nie zna ten cię kupi a kto poznał ten za darmo nie weźmie
I bez pseudo manipulacji które mi zarzucasz ty masz tu juz wyrobioną pozycję...wyskoczyłes w lutym 2022 jak królik z kapelusza i ruska propaganda zatruwasz te forum
w tv publicznej nie daliby ci nawet słowa powiedzieć niestety my tu mamy "wolność" i można pisać farmazony wszelkiego typu... [ Ostatnio edytowany przez: cris82 30-09-2022 09:49 ]
|

|
 |
|
|
1_Inch |
Post #2 Ocena: 0 2022-09-30 10:17:52 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 17-05-2022 Skąd: Doncaster |
Criss-cała Twoja wczorajsza dyskusja z Gwontownikiem na forum "ukraina" to jeden wielki wymiot pseudomanipulacji, a raczej tego, o czym pisze Dziki. Odwracasz kota ogonem jak ci się tylko podoba, masz przed twarzą screen z własnymi wypocinami- twierdzisz z to nie twoje. Minute później przepraszasz a po kolejnych pięciu zmieniasz zdanie, że jednak się pomyliłeś i to nie tak bardzo twoje jakbyś zdołał przełknąć. Ile ty masz lat człowieku? Zachowujesz się jak dzieciak. Nie ja pierwszy ci to piszę. Pojęcia nie masz o niczym za to na każdy temat się wypowiadasz i jednocześnie chcesz mieć rację. Ja też nie mam wykształcenia wyższego, mam zawód wymarły. Jestem tkaczem. Ale zdania co do poprawności wypowiedzi na forum w języku ojczystym nie zmienię.
ps. powołując się na telewizję publiczna dajesz piękny przykład jak doskonale zaprogramowanym, zaszczepionym a wkrótce zaczipowanym podmiotem jesteś. Brawo! Zdaj sobie sprawę z tego, że w UK nie musisz płacić abonamentu telewizyjnego i wyrwij antenę! Po kilku latach prohibicji zaczniesz myśleć.
|

|
 |
|
cris82 |
Post #3 Ocena: 0 2022-09-30 10:26:54 (3 lata temu) |
Tam nic nie zostało odwrócone
On się chełpił z oczywistego błędu ortograficznego który chwilę później sam poprawiłem nikt mi nie musiał zwracać uwagi
ale to mu nie przeszkadzało cisnąć bekę 8 minut po tym jak już poprawiłem ten błąd
wiem że jesteście ziomami ale już go tak nie bron bo sam teraz manipulujesz i wymyślasz jakieś screeny wyssane z palca
I tak był to jeden wielki wymioty nie myślałem że się kiedyś z tobą zgodze : )
Z tym że ja próbowałem to wszytko zakończyć a on kręcił dalej aferę hehe
Ogarnięty jesteś? Sprawdź chronologie wpisów
Nie chodzi o błąd tylko o chelpienie się na forum z byle powodu robił to w tym watku i robił to później w wątku o Ukrainie ale mu nie wyszło : )
Rozumiem że możemy za sobą nie przepadać ale on ewidentnie ma zakorzeniona jakaś głęboka urazę do mnie i słabo na tym wychodzi wizerunkowo bo ogólnie nie jest jakiś trolem specjalnie tylko w stosunku do mnie jak również sweet puszczają mu nerwy [ Ostatnio edytowany przez: cris82 30-09-2022 10:32 ]
|

|
 |
|
1_Inch |
Post #4 Ocena: 0 2022-09-30 10:35:49 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 17-05-2022 Skąd: Doncaster |
Po pierwsze primo to Gwontownik ani mi brat, ani swat, nie jesteśmy 'ziomami' - co nie przeczy temu że szanuje Jego cierpliwość i poczucie humoru. Ty nie zrozumiałeś Criss żadnego z Gwontownika wpisów-nie wiem jak inni, ale ja nie raz się oplułem ze śmiechu jak punktował zakłamaną delfinkę, ciebie, dawidka i innych. Ty Crisss ukręciłeś aferę z czyjegoś żartu. I tu nie o to nawet chodzi kto ma rację-a techniecznie Gwontownik ją ma. Tu Jest zabawa z ciebie i twojego taplania rączkami w błocie jak czterolatek.
|

|
 |
|
Dzikizewsi |
Post #5 Ocena: 0 2022-09-30 10:39:04 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-03-2015 Skąd: Ceska Republika |
Cytat:
2022-09-30 09:15:47, ZlotaPerla2 napisał(a):
Cytat:
2022-09-30 09:06:18, Dzikizewsi napisał(a):
A znaki interpunkcyjne sa bardzo wazne , daja odczuc czytelnikowi gdzie zdanie sie konczy , gdzie nalezy wziasc oddech , na co zwrocic uwage , co jest napisane na "marginesie" itp . Inaczej wychodzi trudnozrozumialy belkot bez przystankow . Moze mloda generacja jest do tego przyzwyczajona , ale ja mloda generacja nie jestem .
Pozdrawiam
Dzikizewsi
Znak interpunkcyjny stawia się za wyrazem bez spacji, a następnie po znaku stosuje się spację.
Witam .
Cooo ?
Naprawde juz stary jestem . Mnie uczono ze znak interpunkcyjny nie moze byc czescia wyrazu . Ale ja po nowemu sie nie uczylem i w komputerach nie pisalem . Na rozprawki bylem skazany . O ja nieszczesny , czas umierac .
Ale , zaraz , zaraz przeciez moge napisac ze slusarz jezdem i przestrzeganie zasad mnie nie obowiazuje . I po klopocie .
Pozdrawiam
Dzikizewsi
|

|
 |
|
|
cris82 |
Post #6 Ocena: 0 2022-09-30 10:45:24 (3 lata temu) |
Twój kompan w wątku o ukrainie macie podobne podejście nie czaruj
Ja rozumiem że ty się z delfinianych żartów śmiejesz że aż ci ślina cieknie z buźki ale dla mnie i innych osób tam nie ma nic zabawnego raczej było to bardzo żenujące i niesmaczne
Żenujące podchody w stronę moda ktory na forum jako użytkownik wypowiada się sporadycznie
Ja się cieszę że gwontownik cię rozbawią dla mnie np jest nudny strasznie mamy inne poczucie humoru po prostu
Idę się potaplac w błotku : P a ty pisz pisz te swoje wywody
|

|
 |
|
ZlotaPerla2 |
Post #7 Ocena: 0 2022-09-30 12:22:39 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
Cytat:
2022-09-30 10:39:04, Dzikizewsi napisał(a):
Cytat:
Cytat:
A znaki interpunkcyjne sa bardzo wazne , daja odczuc czytelnikowi gdzie zdanie sie konczy , gdzie nalezy wziasc oddech , na co zwrocic uwage , co jest napisane na "marginesie" itp . Inaczej wychodzi trudnozrozumialy belkot bez przystankow . Moze mloda generacja jest do tego przyzwyczajona , ale ja mloda generacja nie jestem .
Pozdrawiam
Dzikizewsi
Znak interpunkcyjny stawia się za wyrazem bez spacji, a następnie po znaku stosuje się spację.
Witam .
Cooo ?
Naprawde juz stary jestem . Mnie uczono ze znak interpunkcyjny nie moze byc czescia wyrazu . Ale ja po nowemu sie nie uczylem i w komputerach nie pisalem . Na rozprawki bylem skazany . O ja nieszczesny , czas umierac .
Ale , zaraz , zaraz przeciez moge napisac ze slusarz jezdem i przestrzeganie zasad mnie nie obowiazuje . I po klopocie .
Pozdrawiam
Dzikizewsi
Tu nie trzeba być profesorem Miodkiem, wystarczy wziąć raz na ruski rok gazetę czy książkę do ręki i zobaczyć "jak się to robi". Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|

|
 |
|
Pokrzywdzony |
Post #8 Ocena: 0 2022-09-30 12:26:10 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 30-09-2022 Skąd: York |
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć dlaczego moje konto zostało zablokowane?
Z jakiegoś powodu uznano, że moje konto (Qurrem) jest drugim kontem użytkownika sqlserver, co jest oczywistą nieprawdą. Normalnie wzbudziłoby to mój śmiech, ale jednak jest to śmiech przez łzy.
Cytat: 2022-09-30 11:51:35, DariaT napisał(a):
Z przyjemnościa ogłaszam bezterminową blokadę kont Sqlserver i jego klona Qurrem.
Nigdy nie pisałem obraźliwych postów z mojego konta, nie wdawałem się rownież w sprzeczki z innymi użytkownikami (polecam prześledzić historię mojej aktywności). Podejrzewam również, że gdyby sprawdzono logi i adresy z których logowałem się na swoje konto, nie znaleziono by zbieżności z innymi użytkownikami.
Byłem na tym forum od kilku lat, pisałem bardzo sporadycznie, ale mimo wszystko czytałem je regularnie.
Gratuluję "skuteczności" w blokowaniu kont losowych, Bogu ducha winnych użytkowników na podstawie pogłosek i pomówień. Jeśli dobrze zrozumiałem aluzję, powinienem skończyć przygodę z tym forum?
W imieniu innych niewinnych użytkowników, prosiłym o zrewidowanie polityki banowania z byle powodu. Ilość jadu która wylewa się na tym forum co dnia jest przytłaczająca, ale czy to powód by banować wszystkich na chybił trafił...?
Dziękuję za przeczytanie i pozdrawiam.
|

|
 |
|
Moderator |
Post #9 Ocena: 0 2022-09-30 13:38:48 (3 lata temu) |

Z nami od: 19-04-2012 Skąd: Wielka Brytania |
Informacyjnie.
Z przyjemnościa ogłaszam bezterminową blokadę kont Sqlserver i jego klona Qurrem.
W związku z ustawicznym naruszeniem regulaminu, arogancja, protekcjonalizmem i brakiem szacunku w stosunku do użytkowników, administracja forum zostaje zmuszona do bezterminowej blokady konta Sql oraz potencjalnych następnych, zakładanych i wykorzystywanych przez te sama osobe.
Nieetyczne postępowanie, wykraczanie poza normy ogolnie przyjete, ingerowanie w prywatność forumowiczow, wykorzystywanie wiedzy na szkodę użytkowników i portalu, używanie uprawnień w celach niezgodnych z polityką ‘Moja Wyspa’, wykraczanie poza nadane uprawnienia (wykorzystywanie adresów mailowych użytkowników do przeglądania innych platform social mediów i wykorzystywanie zdobytej tam wiedzy na mw) wykorzystywanie ich w sposób nieprawny po zakończeniu funkcji moderator (korzystanie z konta moderator globalny do edytowania i ingerowania w posty przy niewiedzy użytkownika), nie pozwalają na inne rozwiązanie problemu.
Za takie nadużycia użytkownik sqlserwer już dawno powinien zostać usunięty z forum. Dostał szansę wykazania się jako użytkownik, niestety z tej szansy nie skorzystał. Ze względu na notoryczne łamanie regulaminu i brak poprawy zapadły decyzje jak wyżej.
Przy okazji dział IT stanowczo zaprzecza, aby moderator Efkakonefka korzystała z konta delfinek.
Zrzut ekranu jako dowód. Użytkownik stracił uprawnienia moderatora w czerwcu, a post był edytowany w sierpniu.
Wszelkie zastrzeżenia proszę zgłaszać do Redakcji.
|

|
 |
|
Dzikizewsi |
Post #10 Ocena: 0 2022-09-30 14:01:08 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-03-2015 Skąd: Ceska Republika |
Cytat:
2022-09-30 12:22:39, ZlotaPerla2 napisał(a):
Cytat:
2022-09-30 10:39:04, Dzikizewsi napisał(a):
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam
Dzikizewsi
Witam .
Cooo ?
Pozdrawiam
Dzikizewsi
Tu nie trzeba być profesorem Miodkiem, wystarczy wziąć raz na ruski rok gazetę czy książkę do ręki i zobaczyć "jak się to robi".
Witam .
Ksiazek juz troche w swoim zyciu przeczytalem , troche jeszcze pamietam ze szkoly i gazety sie przeczyta czasami i jakos nigdzie nie widzialem zeby zasady sie zmienily . Znaki interpunkcyjne nie sa , nie moga byc czescia wyrazu .
Zamiast opierac sie na gazetach czy ksiazkach wydawanych obecnie prosze przedstawic jasny i czytelny dowod ze zasady uzywania znakow interpunkcyjnych sie zmienily . Profesor Miodek czy Bralczyk by byl wspanialym przykladem .
A to "jak sie to robi" po nowejszemu mam w glebokim powazaniu . Widac ze ci co obecnie pisza w gazetach czy redaguja ksiazki podpadaja pod miano wtornych anaflabetow .
Pozdrawiam
Dzikizewsi
|

|
 |
|