Str 144 z 193 |
|
---|---|
iwona38 | Post #1 Ocena: 0 2022-09-26 22:47:17 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
W sumie po tych rewelacjach to sie zastanawiam czy ktos oprocz modow z kilku kont pisze cokolwiek na tym forum😀
Nie kupuje w Amazonie.
|
gosian | Post #2 Ocena: 0 2022-09-26 23:00:38 (3 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Ale tak naprawdę, jeżeli ktoś sobie nie odpisuje itd to w czym problem żeby mieć 2 konta?
Ja osobiście bym nie mogła mieć bo bym nie pamiętała co z którego piszę.. 🤪 Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
CuriousCatAlive | Post #3 Ocena: 0 2022-09-27 01:04:43 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2022-09-25 22:59:58, sqlserver napisał(a): Dobra to jak już tak sobie rozmawiamy to może ustosunkuj się do plotki która chadza po kuluarach forum , to ze masz conajmniej jedno drugie konto, którego zabrania regulamin ale ty go używasz czasami żeby zabrać neutralnie głos w jakiejś sprawie i uważasz ze to ok. Zaczyna się robić ciekawiej jak kont używasz do głosowania w wyborze użytkownika kwartału za którego jest nagroda pieniężna a ty dzięki głosowi użytkownika delfinek ( może było więcej takich, niewiadomo) wygrywasz jednym głosem z jurnymjurkiem. Cytat: 2021-10-03 15:22:19, SweetLiar napisał(a): Efkakonefka za kawał dobrej roboty na forum; Cris za zaszczprywanie się na covid ![]() Jurny Jurek za rzeczowe w trudnych wątkach wpisy; Gwontownik za krótkie ale bardzo celne uwagi; Wielim za szczere dzielenie się swoimi spostrzeżeniami; Tessticke za pasję do roślin bez względu na okoliczności; Karjo zawsze można liczyć na fajną poradę; Sqlserver za powrót na forum bo brakowało jego wpisów; Dominikana36 za pomysł na nowy wątek co wali się w UK. To tyle na szybko ode mnie. Cytat: 2021-10-05 23:02:18, Delfinek napisał(a): Efkakonefka za prowadzenie forum,Jurny Jurek,Gwontownik, Iwona i Cris za udzielanie sie i bronienie swojego zdania. Sqlserver, ja tez pracuje z liczbami i wiem ze jezeli "SweetLiar i Delfinek" oddala dwa glosy na Efkekonefke, oraz dwa glosy na JurnegoJurka, (oraz po dwa glosy na Gwontownika i Chrisa) to w zaden sposob nie uzasadnia to Twojego stwierdzenia ze dzieki jej glosom Efkakonefka wygrala jednym glosem z JurnymJurkiem. Oznacza to tylko ze SweetLiar uzyla konta Delfinek zeby, owszem, odpowiedziec sama sobie. Ja wierze SweetLiar ze Delfinek to jej drugie wcielenie, bo w Twojej wypowiedzi jest juz wlasnie co najmniej jeden blad, dawno to bylo. 2. Na forum nie wolno umieszczać postów lub tematów, które: i) są dialogiem ze samym sobą - dotyczy to użytkowników posiadających więcej niż jedno konto "Curiosity killed the cat", they say.
|
Gwontownik | Post #4 Ocena: 0 2022-09-27 05:05:53 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Patologią jest kiedy pijaczek "nowak" znęca się nad rodziną i bije żonę i trzeba to piętnować. Kiedy pracowity "kowalski" robi to samo lecz tylko w weekendy pomiędzy godziną 16 a 18 to też jest patologia z którą nalezy walczyć?
Chris, naprawdę nic się nie stało? I naprawdę o te liczby chodzi, kto wygrał, jak się okazuje, w nieuczciwym głosowaniu? Fakt, że sposób na kogo te głosy zostały oddane i jaki to miało wpływ na wynik końcowy wcale nie lusprawiedliwia nikogo. Niezależnie od tego kto to jest. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 27-09-2022 05:23 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
cris82 | Post #5 Ocena: 0 2022-09-27 07:07:54 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
A co się miało niby stać? Robisz z igły widły w swoim stylu i tyle 😄
|
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: 0 2022-09-27 07:09:30 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
jak Jedrzejewski w sejmie glosował na dwie ręce to tez się nic nie stało bo przecież ilość dostępnych głosów nie została przekroczona, komunizm w nas tak głęboko siedzi czy to syndrom sztokholmski, ze take rzeczy jak przekraczanie swojej władzy jest uważane za standard. Tu mamy wersje mikro bo i władza marniutka ale jak widać niektórym wystarczy żeby czuć się ważniejszym
Ja swój cel i tak już osiągnąłem, po wczorajszych długich zakulisowych rozmowach modownia reformuje swoje wyniosłe podejście "bo tak mi się widzimisię " do metody banowania i sytuacji w stylu nie mamy pana płaszcza i co nam pan zrobi następni może dzięki mnie unikną. I zamiast frazesów "ty już wiesz", "jak byś był prawdziwym mężczyzną to byś to wziąłbyś to na klatę", "posypuje głowę popiołem", "bije się w pierś" zastąpi konkretny raport informujący jakie wypowiedzi z jakiego dnia są przyczyna działania Pozwolenie pisania z wielu kont to ewenement tego forum umocowane w regulaminie bo ktoś kiedyś sobie wymyślił ze to będzie dobry pomysł a tak naprawdę to prosta droga do patologi która potem można zamknąć podsumowaniem "bo regulamin pozwala". Nie znam przypadku innego forum który pozwala na takie rozdwojenie jaźni . [ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 27-09-2022 07:12 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Gwontownik | Post #7 Ocena: 0 2022-09-27 07:35:34 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2022-09-27 07:07:54, cris82 napisał(a): A co się miało niby stać? Robisz z igły widły w swoim stylu i tyle 😄 A czy ja powiedziałem, że coś się stało? Ja tylko swoje odczucia przedstawiam, a jeśli wg Was tak działać powinno prawo to pozostaje mi życzyć takich patologi na większą skalę. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
Antyszczepan | Post #8 Ocena: 0 2022-09-27 07:37:28 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 18-07-2022 Skąd: Essex |
Jak tak dalej pojdzie to sweetliar zrezygnuje z karjo i zostanie tylko Konefka
![]() ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 27-09-2022 07:40 ] |
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2022-09-27 08:06:35 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Zgodnie z obietnicą wklejam link do swojego drugiego konta, i zapraszam do przejrzenia moich az całych 6 wypowiedzi z czego trzy to piosenki w Wideotece.
http://www.mojawyspa.co.uk/aktywnosc/forum/226745 Prosiłam Cie sql na priv o przesłanie mi na email zrzutu wiadomości, w której napisałam, ze moim drugim kontem jest delfinek. Pamietam, ze zachęcałam do założenia drugiego konta, ponieważ miałam nadzieje, znajać Twoje niepokorne wpisy, ze da Ci to mozliwosc wyrazanaia czasem niektórych myśli, które nie kłocilyby sie z funkcja moderatora. Mialam nadzieje, ze przyznana Ci funkcja uwypukli inteligencje, ktora posiadasz i dzieki niej troche zastanowisz sie zanim zamiescisz obrazliwy komentarz w stosunku do rozmówcy. Funkcja jednak niczego nie zmienila, bo nadal jako moderator czules potrzebe zamieszczania obrażliwych komentarzy w stosunku do uczestnikow dyskusji. Nie pamietam, czy przyznalam sie do posiadania drugiego konta, byc moze, bo nie mialam z tym problemu, gdyz wiedzialam, ze jesli zdecyduje sie z niego pisac, nie bede wykorzystywala go do obrzucania ludzi blotem. Nie twierdze, ze nie napisalam ze jest to konto delfinek, bo czasem zdarzaja mi sie przejezyczenia. Nie moge niestety sama odszukac tej wiadomosci, bo w kilka miesiecy temu jak walczylam z przewleklym zapaleniem pluc usunelam wszystkie wiadomosci i zdjecia ze swojego konta, bo chialam usunac konto i niestety nie mam jak tego sprawdzic. Z mojego IP korzystaly dwie osoby, ja i uzytkownik 4ary, ktory ze mna mieszkal. Moze dział IT bedzie mógł to poźniej potwierdzić. Z mojej strony to tyle, ja wiecej nie zamierzam udawadniac niczego. Jesli przez 10 lat mojej bytnosci na forum nie poznaliscie sie na mnie, to zadne moje dowody tego nie zmienia. Kto che mi wierzyc, niech wierzy, kto uwaza moje zachowania za patologoiczne, tez niech tak zostanie. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
cris82 | Post #10 Ocena: 0 2022-09-27 08:12:39 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Dominikana musi być wniebowzięta odpala kompa kawę niby ma się brać do pracy a tu już od rana disco jumbo na ostro
Jest kocyk jest g/burza czego chcieć więcej od życia : P |