MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

To był kiedyś wątek : Pytania do moderatorów

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 143 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 142 | 143 | 144 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

Str 143 z 193

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

cris82

Post #1 Ocena: 0

2022-09-26 17:03:54 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

taa smazyc sweet za jakas nieistotna pierdole swoja droga jednego z bardziej zaangazowanych moderatorow na forum ktoremu jeszcze sie cokolwiek chce

zapewne niektorzy po tej "akcji" beda spac jak male szczesliwe bobaski dzisiaj

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2022-09-26 17:46:39 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-09-26 17:03:54, cris82 napisał(a):
taa smazyc sweet za jakas nieistotna pierdole swoja droga jednego z bardziej zaangazowanych moderatorow na forum ktoremu jeszcze sie cokolwiek chce

zapewne niektorzy po tej "akcji" beda spac jak male szczesliwe bobaski dzisiaj

Nie wiem czy kojarzycie akcje jak dyrektor chóru chłopięcego został oskarżony o pedofilię i to jak rodzice tych dzieci go bronili ze to niemożliwe a jak się okazało ze jednak możliwe to że nawet jak dotykał to nie za mocno a wielu przecież pomógł w karierze. Fascynuje mnie oddanie ludzi do bronienia takich spraw. Oczywiście ze nic się nie stało bo kalendarz czy £15 talon to nic za co trzeba rozliczać ale z drugiej strony to wszystko co się dało z tej dziury wycisnąć. Oczywiście ze rozpętałem gownoburze i polowanie na czarownice ale do polowania niezbędna jest czarownica. Z jednej strony zamykanie mi ust pod byle pretekstem na zasadzie bo mogę kiedy samemu nie jest się w porządku
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

gosian

Post #3 Ocena: 0

2022-09-26 17:59:54 (3 lata temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

A mi się wydaje, że wykorzystujesz jakieś informacje jak byłeś modem. Wiesz więcej niż my, użytkownicy. Teraz trochę Panie potargały twoje ego i się mścisz.. Trochę nie fajne to jest. Ja to tak odbieram. "płakałeś" odnośnie tej blokady jakbyś co najmniej przesiedział w więzieniu za niewinność.
Nawet jakby sweet wzięła drugi kalendarz z innego konta, to tak naprawdę co się stało? Odwalają dziewczyny brudną robotę za free. Czasami mogą wkurzać zwłaszcza facetów, bo co tam kobieta będzie im mówić? :-)
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #4 Ocena: 0

2022-09-26 18:07:18 (3 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Czekaj Gosian…. To za darmo?

Myslalam, ze odplatnie.

Poswiecac swoj czas czytajac pier… , ze sie komus chce.

Dziekuje moderatorom. Sorry nie wiedzialam.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #5 Ocena: 0

2022-09-26 18:16:26 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Czytać i pisać pierdoły to żaden problem wszyscy wiemy to z doświadczenia za to moderować to wszystko? Tutaj?

Syzyfowa praca za która aktywnym moderatorom powinni wreczać czekoladowe medale a nie pretensje

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #6 Ocena: 0

2022-09-26 18:31:19 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

A to przy własnym sprzeciwie i pełnej niewiedzy dotyczącym podejmowanego zajęcia zostali skazani na ten los?
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #7 Ocena: 0

2022-09-26 19:09:17 (3 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

No dobrze, wiadomym jest system proponowania funkcji moda i jest to 'fucha' bezplatna, pro publico bono.
Bywa roznie, bo zawsze zdarzy sie ktos niezadowolony.
Ale w ramach mozliwosci i czasu wolnego idea jest funkcjonowanie dosc specyficznego, sympatycznego forum.

Sql, wybacz, ale duza manipulacja jest zestawienie czynu wyjatkowo paskudnego, karalnego prawnie w zestawieniu z oddanym glosem konkursowym na uzytkownika, ktory i tak nagrody przekazuje na cele charytatywne.

Temat kalendarza jest dosc kuriozalny, ale fakt, produkcja byla efektowna, wiec potraktujmy to jako komplement w strone zdjec forumowiczow.

Nie rozumiem calego zamieszania, tyle razy bylo wspominane innym powracajacym z bana, by zachowali sie po mesku, przemysleli uwagi w swoja strone, a tu zadzialo sie cos bardzo dziwnego, niesmacznego, niestosownego.
Przynajmniej z mojego, byc moze bardzo ograniczonego i zbyt prostego ogladu.

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #8 Ocena: 0

2022-09-26 19:16:49 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Trafne resume, gdyby nie fakt, że spory niesmak i tak pozostał.
Nawet jak sprawa 'rozejdzie się po kościach' to pamiętliwi będą pamiętać. Chyba, że profilaktycznie bana dostaną na oczyszczenie atmosfery forum. Śmiem twierdzić, nie bez podstaw, że wielu ucieszyło by się z takiego obrotu sprawy.

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 26-09-2022 20:13 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

iwona38

Post #9 Ocena: 0

2022-09-26 19:20:41 (3 lata temu)

iwona38

Kobieta

Z nami od: 20-04-2007

Moim skromnym zdaniem, dopoki forumowicz, ktory teoretycznie jest obrazany, bo nie ma sie co zastanawiac, wrazliwosc u ludzi jest rozna, nie zglosil danego postu to post powinien zostac.
Bo tak to dyskusje sa krojone do granic mozliwosci i prawie kazda traci sens. Moderator powinien czuwac a nie byc policjantem, w cudzyslowiu oczywiscie.
Ale to tylko moje zdanie.
Nie kupuje w Amazonie.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2022-09-26 22:37:17 (3 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Na tym forum od czasow Webmastera modzi pisywali z innych kont, i zreszta admin tez mial drugie konto. Potem zmienili, ze nie mozna. To za kadencji Kasi red bodajze.

Moje drugie konto bylo zbanowane na zasadzie, ze nie mozna miec kilku kont (nikomu to nie przeszkadzalo, tylko jednej idiotce, ktora sie doczepila bo akurat jakies zale do mnie miala) chociaz nie uzywalam do rozmow ze soba sama i nikomu to nie wadzilo.

SQL okazal sie niebezpieczny jako wrog. Kolekcjonuje informacje, zeby je potem rzucic na ogolny. Ciekawe jaka postacia bylby w Grze tronow. Nie wiem jak wy, ale ja bym z nim na pw nie pisywala. Takie osoby sa jednak pozyteczne, bo mozna sie dowedziec ciekawostek. Jesli ktos lubi oczywiscie takike historie.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Strona 143 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 142 | 143 | 144 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,