Str 139 z 193 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
sqlserver |
Post #1 Ocena: 0 2022-09-25 22:09:27 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat:
2022-09-25 21:57:34, karjo1 napisał(a):
A jednak liczylam, ze dotrze.
W watku o banach byl jasno wytlumaczony powod zawieszenia, SL dorzucila pare cytatow na specjalna prosbe.
Teraz, w ramach zaspakajania wlasnej ciekawosci, przejdz sie prosze, po watkach, wlasnych wypowiedziach i zastanow nad sposobem odnoszenia do innych, poczytaj uwagi pod wlasna tworczoscia.
To chyba zamyka temat.
W wątku o blokadzie było napisane "obraźliwe wypowiedzi i łamanie regulaminu forum"
I tego próbuje się dowiedzieć, który punkt regulaminu i jaka wypowiedzią moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
|
iwona38 |
Post #2 Ocena: 0 2022-09-25 22:13:25 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
Cytat:
2022-09-25 22:03:42, sqlserver napisał(a):
Może ja nie mam takiej artystycznej duszy, nie mam milusińskiego który rozpuszcza serce i nie uczę innych pociech wiec zmysł mam przytępiony i nie wiem o czym piszesz. Czy napisanie ze ktoś jest typiara po tym jak ta osoba w co dygi wpisie do mnie tak pisze jest powodem do bana
Według mnie to twoja proba obrony decyzji opartej na osobistej animozji jednej z moderatorek jest słaba i ośmieszasz się w nie swojej sprawie
Cytat poprosze. Powiedzialam "co za typ" i nie klam, ze w co drugim poscie, miej honor, i myslisz, ze to to samo co typiara?
Ale w sumie mnie ta typiara nie przeszkadza, tez jestem za wolnoscia wypowiedzi. Nie kupuje w Amazonie.
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #3 Ocena: 0 2022-09-25 22:19:21 (3 lata temu) |
Cytat:
2022-09-25 22:13:25, iwona38 napisał(a):
Cytat:
2022-09-25 22:03:42, sqlserver napisał(a):
Może ja nie mam takiej artystycznej duszy, nie mam milusińskiego który rozpuszcza serce i nie uczę innych pociech wiec zmysł mam przytępiony i nie wiem o czym piszesz. Czy napisanie ze ktoś jest typiara po tym jak ta osoba w co dygi wpisie do mnie tak pisze jest powodem do bana
Według mnie to twoja proba obrony decyzji opartej na osobistej animozji jednej z moderatorek jest słaba i ośmieszasz się w nie swojej sprawie
Cytat poprosze. Powiedzialam "co za typ" i nie klam, ze w co drugim poscie, miej honor, i myslisz, ze to to samo co typiara?
Ale w sumie mnie ta typiara nie przeszkadza, tez jestem za wolnoscia wypowiedzi.
Typiara to słowo uznane za młodzieżowe słowo roku 2017 przez korpus języka polskiego pwn
ale na forum chyba komuś tabletek zabrakło i jest to powód do blokady
[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 25-09-2022 22:20 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|

|
 |
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #4 Ocena: 0 2022-09-25 22:24:07 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2022-09-25 21:33:04, sqlserver napisał(a):
Pretensje nie są do innych, nie rozmydlaj oskarżenia tylko do moderacji ito może moderacji potrzeba trochę refleksji
Napiszę Ci o swojej prywatnej refleksji.
Biorę pewne rzeczy na klatę.
W czasie kiedy wszystko się działo i naraz wszyscy się zdecydowali, że będą łamać regulamin, ja pracowałam długie godziny i jak wiesz przygotowywałam się do ważnych egzaminów.
Z mojej strony po długim dniu pracy, nauce przed i po niej mogło się zdarzyć, że czegoś niedopatrzyłam. Wpadałam na biegu i z wywieszonym językiem, nie wiedząc jak się nazywam i edytowałam wpisy z Twoich personalnych zaczepek, na zasadzie, co wyłapałam, to edytowałam robiąc przy tym adnotacje pod postem, natomiast nie zawsze kopia tego, co napisałeś mogła trafić do odpowiedniego folderu, o którym wspomniałes.
Przeważnie były to pojedyńcze określenia, które usuwałam, a resztę zostawiałam. Nie zdziwię się jeśli przez zmęczenie zostało sporo zaczepek z Twojej czy innej storny, których nie wyłapałam bo padałam na przysłowiową twarz.
Z mojej strony refleksja i przeprosiny, że może nie wyłapałąm w tym szczególnym okresie dla mnie wszystkiego jak powinnam, ale spałam tylko po kilka godzin.
Refleksja kolejna, że może następnym razem rzeczywiście lepiej, żeby Wasze chamskie niekiedy wypowiedzi wisiały dłużej, niż mam je wywalać na szybko. Najwyżej będę zarzucana pretensjami, że nie raguje. W sumie niewiadomo co lepsze.
Jak powisi dłużej, to i wieksza ilośc osób będzie mogła się z ta radosną twórczością zapoznać, jak wspomniał Gwontownik, a i ja będę mogła na spokojnie skopiować sobie ewidencję na takie właśnie sytuacje.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #5 Ocena: 0 2022-09-25 22:28:49 (3 lata temu) |
Cytat:
2022-09-25 22:24:07, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Cytat:
2022-09-25 21:33:04, sqlserver napisał(a):
Pretensje nie są do innych, nie rozmydlaj oskarżenia tylko do moderacji ito może moderacji potrzeba trochę refleksji
Napiszę Ci o swojej prywatnej refleksji.
Biorę pewne rzeczy na klatę.
W czasie kiedy wszystko się działo i naraz wszyscy się zdecydowali, że będą łamać regulamin, ja pracowałam długie godziny i jak wiesz przygotowywałam się do ważnych egzaminów.
Z mojej strony po długim dniu pracy, nauce przed i po niej mogło się zdarzyć, że czegoś niedopatrzyłam. Wpadałam na biegu i z wywieszonym językiem, nie wiedząc jak się nazywam i edytowałam wpisy z Twoich personalnych zaczepek, na zasadzie, co wyłapałam, to edytowałam robiąc przy tym adnotacje pod postem, natomiast nie zawsze kopia tego, co napisałeś mogła trafić do odpowiedniego folderu, o którym wspomniałes.
Przeważnie były to pojedyńcze określenia, które usuwałam, a resztę zostawiałam. Nie zdziwię się jeśli przez zmęczenie zostało sporo zaczepek z Twojej czy innej storny, których nie wyłapałam bo padałam na przysłowiową twarz.
Z mojej strony refleksja i przeprosiny, że może nie wyłapałąm w tym szczególnym okresie dla mnie wszystkiego jak powinnam, ale spałam tylko po kilka godzin.
Refleksja kolejna, że może następnym razem rzeczywiście lepiej, żeby Wasze chamskie niekiedy wypowiedzi wisiały dłużej, niż mam je wywalać na szybko. Najwyżej będę zarzucana pretensjami, że nie raguje. W sumie niewiadomo co lepsze.
Jak powisi dłużej, to i wieksza ilośc osób będzie mogła się z ta radosną twórczością zapoznać, jak wspomniał Gwontownik, a i ja będę mogła na spokojnie skopiować sobie ewidencję na takie właśnie sytuacje.
Czekaj, czekaj bo się pogubiłem ty przepraszasz mnie za blokadę czy za to że nie masz dowodu na to ze powinienem ja dostać.
Bo jeśli to drugie to poziom manipulacji sięga szczytów, mogę wziąć to do siebie i potraktować jako oszczerstwo
I nie pisz wy, bo rozmawiamy konkretnie o mnie a ty probujesz manipulowac
[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 25-09-2022 22:32 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|

|
 |
|
|
iwona38 |
Post #6 Ocena: 0 2022-09-25 22:30:36 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
Ale ja dokladnie dzisiaj zarzucilam to samo Sweet. Moim zdaniem nie potrzebnie edytowala dzisiejszy wpis davida, niech ludzie wiedza z kim maja do czynienia. A potem jeszcze usunelyscie wpisy moje bo odnosily do wpisu davida. Moim zdaniem niepotrzebnie. Nie kupuje w Amazonie.
|

|
 |
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #7 Ocena: 0 2022-09-25 22:37:10 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2022-09-25 22:30:36, iwona38 napisał(a):
Ale ja dokladnie dzisiaj zarzucilam to samo Sweet. Moim zdaniem nie potrzebnie edytowala dzisiejszy wpis davida, niech ludzie wiedza z kim maja do czynienia. A potem jeszcze usunelyscie wpisy moje bo odnosily do wpisu davida. Moim zdaniem niepotrzebnie.
Tak, wiem o czym piszesz.
Nie mam odpowiedzi na wszystkie pytania. Nie raz te kwestie były w szerszym gronie dyskutowane i nigdy nie było jednomyślności jakie jest najlepsze rozwiązanie.
Czy lepiej takie wpisy zostawiać, żeby jak wspomniał Gwontownik czy Ty zostawały dla reszty, zeby sami mogli sobie wyrobic zdanie i było czarne na białym.
Mnie, prywatnie wiele rzeczy nie obraża, bo też uważam, że to w jaki sposób ktoś odnosi się do drugiego człowieka, świadczy o jego kulturze lub jej braku.
Natomiast forum to nie ja czy Ty, to też inne osoby, które nie mają twardszej skóry i czują się urażone niektórymi wypowiedziami i oczekują reakcji.
Zawsze wszystko rozbija się o to, że każde z nas jest inne i ma inny poziom wrażliwości na pewne zachowania i komentarze.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
Maat17 |
Post #8 Ocena: 0 2022-09-25 22:37:33 (3 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Cytat:
2022-09-25 22:24:07, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
[/QUOTE/]
Niech lezy przynajmniej 24 godziny.
Nie kazdy zdazy przeczytac.
[ Ostatnio edytowany przez: Maat17 25-09-2022 22:55 ]
|

|
 |
|
SweetLiar |
Post #9 Ocena: 0 2022-09-25 22:39:49 (3 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
To tak nie działa Iwona. Z jednego zostawionego chamskiego wpisu robi się cała lawina chamskich wpisów. Może rzeczywiście powinien powisieć dłużej tylko wtedy każdy kto to chamstwo cytuje i podbija dalej powinien się spodziewać konsekwencji. Tobie też to miałam dzisiaj napisać po tym jak kropka w kropkę cytowałaś wywalone słowa Daavida i mojej uwadze na czerwono. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #10 Ocena: 0 2022-09-25 22:45:52 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2022-09-25 22:28:49, sqlserver napisał(a):
Czekaj, czekaj bo się pogubiłem ty przepraszasz mnie za blokadę czy za to że nie masz dowodu na to ze powinienem ja dostać.
Bo jeśli to drugie to poziom manipulacji sięga szczytów, mogę wziąć to do siebie i potraktować jako oszczerstwo
I nie pisz wy, bo rozmawiamy konkretnie o mnie a ty probujesz manipulowac
Mogę sie oczywiście zwracac bezposrednio do Ciebie, sqlserver. Moim celem nie była manipulacja, źle odczytałeś moje intencje. Pisałam o wszystkich użytkownikach, którzy w tym czasie pisali i wyłapali bana, dlatego uzyłam sformułowania Wy.
Przepraszałam za to, że przez zmęczenie nie dopilnowałam by zachować dokładniej ewidencję, by móc z Toba dyskutować, czy ban się należał czy też nie.
Temat uważam za wyczerpany i nie będę dalej brnęła w gry słowne. Posypuje głowę popiołem a nastepnym razem postaram się dokładniej wykonac moją pracę moderatora. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|